Haftaya bugün evleniyorum ama ilk geceden çok korkuyorum canım çok yanar mı nasıl daha az canım yanar? Eşimi nasıl tatmin ederim ve utanmamı nasıl yenerim bana bir akıl verin lütfen...
Cevabın nedir?
+1 yılİlk gece cinsel olarak birşey yapmamanızı tavsiye ederim. Oturun film seyredin. Alkol alıyorsanız bira ve cips eşliğinde falan... Başka örnekler de uygulanabilir ben bir misal verdim sadece. Günler çuvala girmedi ya :)
Eşin bu konularda anlayışlı olmadığı sürece işiniz zor. İlk cinsel birleşme olacağını göze alırsak ve bundan önceki tatminleriniz yani mast olsun ya da eşinizle geçirdiğiniz klitoristsel tatmine dayalı sevişmeler, cinsel ilişkinizi olumsuz yönde etkiliyecek. Bu da ayrı bir konu tabi.
İlk baştan acıyla bu ilişkiyi öğrenirseniz, ilerde mental olarak hazırlanıp tekrar ilişkiye girmeniz imkansız gibi birşey olacak. Dediğim gibi eşinin sabrı ve anlayışı çok önemli...
Senin eşini tatmin yöntemini bilemeyiz. Her erkek farklı sever. Bazıları pasif ve hakeretsiz duran, bazıları normal yireni göre, bazıları baştan sona nunstop i like the move it move it...
Bu son cümleyi unut :) Can yanması konusunda ben kulaklarımı deldirtmedim kendim deldim iki deliğimide. yavaş yavaş yorgan iğnesi ile. Kız olsam düşünüyorum da birleşme için eğer canım yanacaksa yavaş yavaş acele etmeden kontrol bendeyken denerdim. Başkası yapsa acıyacağına kendin yap az acır mantığı gibi sanırım.
Yine içimdeki kadın konuştu hahaha.
Böyle düşünüyorum ben abicim...06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :) cinsel anlamda hiçbir bilgim yok bu konuda 0 bilgim var eşiminde anlayışlı olacağını umuyorum
- +1 yıl
100 puanlık uzman sorusu değil zaten. Kim biliyorki tam anlamıyla. Zamanla birbiriniz tanıdıkça herşey rayına oturur. Hiç kafaya takıp strese girmeye gerek yok. Utanmak en normal ilk duygu zaten...
İlk başlarda karanlık ve yorgan falan kullanılabilir. Zamanla tanıdıkça birbirinizi bu utangaçlık ve çekingenlik bir kenara itilecek...
Soran+1 yıldeğerli görüşünüz için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Yov yov. Eig için çok teşekkür ederim. Bu arada estafurullah ben sadece görüşümü paylaştım belki daha iyi görüşü olanda olabilir. O senin iyi niyetin abicim. İnşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz. Hadi bakalım Allah bir yastıkta kocatsın, sağlık sıhhat ve huzur versin, daha sayacam da uzar sen anladın, motora bağlamayayım şimdi...
Soran+1 yılTamam abi tesekkur ederim tekrar)
İcindeki kadinada saygilar :)- +1 yıl
Esta pisi pisi. Herzamanki saçmalama görevlerim abisi...
En İyi Cevaplar
kadınlara ilk gece korkusu yıllarca çevresindeki , cnselliğe belkide öcü gibi bakmış insanlar tarafndan anlatılan kendi korkularından ibaret. bu insanlara o 5 dk ölüm gelmekte ve belkide günlerce ilişkiye girememektedirler. lakin cinselliği hep arzulayan insanlar için bu iş kalçadan bir iğne yaptırılırken duyulan acı ile eşdeğer bir acı. acının sürdüğü zaman dediğim gibi 5 dk civarı. 5 dk dan sonra vajina iç duvarlarına sürtünen penis yoluyla vajina zevk sıvısını üretmeye başladığı andan itibaren tüm acı geçer ve yerini zevke bırakır. yani demek istediiğim o ki , çok kasma kendini
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece sunu bil, ilk gece iliskiye girdikten sonra kan gelicek zarin yirtildigi icin o kan geldikten sonra hemen birakin dusunuzu alin ve uyuyun, sakin devam etmeyin zararli senin icin kanama durmali oncelikle.
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bilmiyordum bunu
Cevap sahibi+1 yılKendinede stres yapma nasil olur diye, unutma seks icin evlenmiyorsun, o isin 2. hatta 3. kismi. Bu kadar saf temiz bir sekilde baslayacak olan evliliginiz omrunuzun sonuna kadar devam eder umarim, hayirli olsun
Soran+1 yılçok teşekkür ederim abla tavsiyeler içine herşey için
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaceleci davranmayım sarılın bir birinizi okşayın öpün o anın tadını çıkarın tamamen ıslanınca içine girsin yavaşça korkarsan kendini kasarsın canın daha çok yanar
329 Yorumla- +1 yıl
abla bende öyle dedim panik kız bu.)
Soran+1 yılçok korkuoyrum
Cevap sahibi+1 yılkorkunu yenmeye bak o anın tadını çıkarmayı düşün
Soran+1 yılanal çok acıtır mı sadece o mu zevk alır
Cevap sahibi+1 yılsen daha vajınal yapmadan analı niye merak ediyorsun anal hem dinin hemden sağlık açısından zararlı denemeyiniz canım özel sormak istediğiniz seyler varsa özelden yazışalım isterseniz
Soran+1 yılay yok burdan konuşalım utanırım şimdi benimki azgın biraz analda ister kesin
Cevap sahibi+1 yılsiz bilirsiniz ama anal yapma istesede azgın olduğunu nerden biliyon
Soran+1 yılsürekli konuyu oralara getiriyor ben lafı değiştiriyorum ben izin versem hemen yapar
Cevap sahibi+1 yılanladım peki seviştinizmi hiç
Soran+1 yılöpüşmedik bile
Cevap sahibi+1 yılhımmm evleneceğin kişinin cinsel beraberliği olmuşmu peki görücü üslümü evleniyorsunuz
Soran+1 yılhayır görücü usulu değil ben buldum ve oda bakir
Cevap sahibi+1 yılne kadar süredir sevgilisinizki öpüşmediniz
Soran+1 yıl3 yıl :) hiç izin vermedim o istiyor ama evlenmeden olmaz dedim hep :D
Cevap sahibi+1 yılenterasan sonuçta sedece öpüşmeden ne olcakkı sevişme cinsellik olmadıktan sonra. sen şimdi el elede tutuşmamışsındır:)
Soran+1 yılyok o kadarda değil el ele tutuştuk ama istemedim ben öpüşmeyi
Cevap sahibi+1 yılanladım peki cinsellik konuşuyormusunuz
Soran+1 yılarada ama ben kızıyorum evlenmeden konuşmalaylım diyorum ama oda haklı genç bir erkek sonuççta
Cevap sahibi+1 yılneler konuşuyorsunuz ki sakıncası yoksa
Soran+1 yılcanını yakmam falan diyor ama ben istemiyorum konuşmak sonuçta onunda ilki olabilir o an kaybeder kendini
Cevap sahibi+1 yılhım anladım söyle yapcam böyle yapcam demiyormu
- +1 yıl
muhabbete bak.)
Soran+1 yıldedirtmiyorum lafı değiştiriyorum :)
Cevap sahibi+1 yılanladım canım burdada araya girıyorlar
Soran+1 yılevet zaten utanıyorum ben bide erkekler araya giriyor :(
Cevap sahibi+1 yılaynen ondan dedim özelden yazışalım diye yinede sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılseyi buyukmuymuş
Soran+1 yıl@Swimfunn abi saçmalama ya ne alaka illa evlenmeden seks yapmak mı lazım istemedim yapmadım ha eğer o muhabbeti yapmak istesem mesaj yazardım özelden
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Lütfen aşağıdaki ling de verilen bilgileri okuyun
cinsellegitim.blogspot.com.tr/p/blog-page_15.html14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılçok teşekkür ederim tekrar
Senden çok eşinle ilgili bu durum. Tecrübesiz olduğun için özel bir şeyler yapmaya çalışma, daha çok zorlanırsın. Eşin sabırlı ve anlayışlı olacak, sen de stres yapmaz rahat olursan problem yaşamazsınız.
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Ilk gece tatmin olayı yok zaten
5 dakika sürmez kızlık bozulmasi
Sinek ısırığı gibi
3 gün sonra fantazi yaparsanız
Kiz ligi bozduktan sonra devam ederse soluğu hastanede kan kaybından alirsin"))12 Yorumla
Soran+1 yılneden ya korkmalı mıyım
+1 yılooo çok kötü olacak şeyinden fışkiye gibi kan fışkıracak sonra twit atıcaksın fışkiyemi kim kırdı diye acıdan gebericeksin. gram zevk alamıcaksın asdfasdf... :D şaka la şaka merak etme bu doal bir şey cıs etcek sonra devam tamam işte :d
01 Yorumla
Soran+1 yılgüldürdün :)
dikkat edip sabirli olmazsaniz canin yanar yoksa buyuk zevk yasarsini
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl sabırlı olcaz
Soran+1 yılyapar mı acaba
Soran+1 yılokşar mı diyorum
Soran+1 yılmesela? gerçekten yalarken zevk alıyor musunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanacak birsey yok gayet doğal ve alacağın zevki düşün acı felan olmuyor zarın gevşek olabilir kanama olmayabilir acısı bile zevkli:) akan da bir kaç damla kan okadar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim çok acımıştı ön sevişmeyi uzun tutun sen ilk 3 seferde zevk almazsın. Sonraları alırsın
35 Yorumla
Soran+1 yıloral zevk veriyor mu
Cevap sahibi+1 yılSana verir onada verir
Soran+1 yılanal zevk veriri mi çok acır mı canım
Cevap sahibi+1 yılYapmadım bilmiyorum
Soran+1 yılpeki teşekkürler
+1 yıl1 dk sürecek zaten.
Fazla yaparsanız hasar görürsün10 Yorumla
+1 yılEvet "Mesaj at söyliim"cilere birakiyoruz sahneyi...
(Not : aliskin degilsen ilk gece anal o iliskinin icine sı... maktir yani. İlk anal olacagi icin hersey olabilir. Bu da rüya gibi olmasi beklenen o ilk geceki iliskiyi kabusa cevirebilr)10 Yorumla
+1 yılHersey partnerinle ilgili.. ona güven kendini bırak kasma.. Aşkla olan hersey kolaydır
10 Yorumlabu kadar çok düşünürsen zaten kasıntıdan ölürsün ^-^
Bırak kendini rahat, herşey olur yoluna yordamna girer amma kasıtınz ya :D10 Yorumla
+1 yılManyak mısın sen? Anal ilişki ye müsade edemezsin l*n adamla bir ömür beraber olacaksın. Hak yolu varken neden. ? vajinal ilişkinin de aman aman bir acısı yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk gece fazla zorlamaz seni zaten. Kızlık zarını bozup bırakır ertesi gece el pompei la pompina. Canın çok yanmaz, ön sevişmeyi uzun tutun zemin kayganlaşsın hissetmezsin bile
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalkol kullanıyosan hafif bişeyler alsan utanman biraz gecebilir canım
10 Yorumla
+1 yılCanının yanmasını düşünürsen korkarsın. Sadece ve sadece sevdiğin adamın koynunda olacağını düşün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba. Kızlık zarı yırtıldıktan sonra acı hissi duymazsınız. Eşinizden Biraz yavaş girmesini isteyin. Yırtıldıktan sonra zevk alacağınızdan eminim. Eşinizi siz değil o sizi tatmin etmeli. Herzaman böyle düşünün.
00 YorumlaArkadan canın yanar canım . Vajinalda acı yaşamazsın. Tabi bu yapanada bağlı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok dert etme ilk geceyi. Sonra ki gecelere odaklan
10 Yorumlakızlıgını aldıktan snra agzına al doyur cocugu... kabugun ıyılessın gttgnz otelde bdaha ver 3 iş günü geçsin ama kabuk için unutma
00 Yorumla
+1 yılSandığın kadar ürkütücü olmadığını sevgi ve şefkat olunca bunu sorun olmadan aşacağınızı bilmen yeterli.
00 YorumlaHiç p*rno izlemedin mi? Sence orda ki kadınların canı yanıyor mu? Korkma, çok zevk alcaksın , kendini kasma sadece 😉
00 Yorumla
+1 yılsen ilk gece narkoz al ikinci geceye düşünürsün bunları
00 Yorumla
+1 yılKız evlendi nerdeyse çocuğu olacak sorusu hala burada
06 Yorumla
Soran+1 yılgüldürdün ya :) evlenmedimde 4 gün kaldı biraz daha soru durursa çocuk haberini veririm :)
- +1 yıl
Aynen öyle olacak enisteye söyle elini çabuk tutsun 😆
Soran+1 yılpeki peki söylerim :)
- +1 yıl
Heyecan artıyor mu gün yaklaştıkça
Soran+1 yılbayılcak gibiyim
- +1 yıl
Valla hem yerinde olmak isterdim o zevki yaşamak için hem istemezdim o heyecan bitirir adamı
+1 yılSen benden daha iyi bilmiyorsan bende bu ks den giderim 😄😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yılyolun açık olsun o zman ne diyim
- +1 yıl
Benim gitmeme gerek kalmadı. Şimdi yorumları okudum bayağı bilgilendirmişler. Artık öğrenmiş oldın. Tek şey var tanımadığın biri ile niye evleniyorsun.
Soran+1 yıl3 yıldır tanıyorum neden tanımadığımı düşündün ki illa cinsel anlamda birşey yaşamak zorundamıyız biz birbirimizi dokunmadan sevdik
- +1 yıl
Çokta tanımıyorum diye aşağıda sen yazmışsın ona göre. Ya dokunmadan sevgi mi olur. Kandırmayalım. Neyse mutluluklar. Nilinçli modern biri ise korkmana gerek yok öküz biri ise hayvani dürtülerini ilk gecede doruğa ulaştıracam derse biraz zor olur. Zaten ondan sonra seksen soğursun.
+1 yılbol bol oral yaparsınız, iyice sulanınca devam edersiniz, hiç bişey olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılerkekler oral yapılmasını ve oral yapmayı sever mi
- +1 yıl
ben çok severim, hem yalamasını hemde yalatmasını çok güzel oluyo
Soran+1 yılpeki teşekkürler
- +1 yıl
ben eskişehirliyim
- +1 yıl
rica ederim
Soran+1 yıleskişehirle alakası nedir
- +1 yıl
yok bişey boşver iyi günler
rahat olun biraz içki alın ve olduğu gibi gelişine hareket edin başkasını değil kendinizi düşünün
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenene kadar anal mast yaparak kendini biraz alıştır iyi olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılen fazla 2 saniye yanar sonra zevkinize bakarsınız.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılSewdigin insan canini yakar mi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbırak akışına gitsinnn
111 Yorumla
Soran+1 yılbende oda birşey bilmiyor nasıl bırakcaz akışına
Cevap sahibi+1 yılsonuçta utanma konusuna gelelim evlenmişsin düşün yani yıllarca ona çıplak gözükcksin zaten utanma utanırsan ztn zevk alamazsın ona sarıl hep oda cesaretlensin sana karşıı
Soran+1 yılyaaa çok korkuyorum ben
Cevap sahibi+1 yılyaa ne korkcan saçmalama gerçektenn öyle düşünmeee
Soran+1 yıl:( :( :( :(
Cevap sahibi+1 yılnoldu cimcimeee
Soran+1 yılkorkuyorummmmm
Soran+1 yılyok utangacımda ben konuşamam herkesle
Cevap sahibi+1 yılbana derdini anlat bak ben yardımcı olcam emin ol pişman olmazsınn
Soran+1 yılben nişanlımla bile konuşmuyorum bu hafta evlencez tanımadığım birine neden anlatıyım kı derdimi
Cevap sahibi+1 yılokee
+1 yılAynı dertten muzdaribim gel kanka dertleşek 🤔🙁🤓
01 Yorumla
Soran+1 yılMesaj atamiyorum ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden anal?
112 Yorumla
Soran+1 yılo isterse diye yoksa ben istemiyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılrahat ol korkma hiç.
yazar mısın olduktan sonra merak ediyorum olur mu canım?
hayırlı olsun düğünün inş. mutlu ol hep:)
Soran+1 yılteşekkürler yazıcam söz :)
Cevap sahibi+1 yılsakın kendini kasma acıyacak diye o zaman gerçekten acı duyarsın.
rahat ol her şey bir dakikada biter kasmazsan.
ilkini atlatırsan sonrakiler çok daha rahat olacak.
Hiç ama hiç korkma sakın.
Soran+1 yılyalan değil çok korkuyorum ama müstakbel eşim anlayışlı davranır diye umuyorum
Cevap sahibi+1 yılbende çooook korkuyordum. Aklım çıkıyordu hatta nasıl olacak bu iş diye hatta.
Seni çok iyi anlıyorum.
hiç evlenen arkadaşınla konuşmadın mı? ne dediler konuşduysan şayet?
Soran+1 yılutangaç bir yapım var konuşamam ki annemle bile konuşmuyorum
Cevap sahibi+1 yılburdaysan açayım mı özelden yaz bana yardımcı olayım sana bu konuda.
Soran+1 yılyok abla cidden çok utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılben bayanım ama ve senin için çabam neden utanıyorsun? evliyim tecrübem var.
Soran+1 yılpeki abla çık özelden yazıyım
Cevap sahibi+1 yılçıktım
yaa daha önce böle bişi olmadı mı
02 Yorumla
Soran+1 yılolmadı
+1 yıll*n cinsellik nasıl günün sorusu oluyo
02 Yorumla
Soran+1 yıleğer gerçekten kötü amaç dışında sorulursa böyle oluyor
- +1 yıl
vay be ilginç
+1 yılo korku geçmez yaşayanlar bilir :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. elemanı gorunce nasıl soyundugunu bılmezsın.
00 Yorumla
+1 yılTanıdığın birine anlat o zamann :)
00 Yorumla
+1 yılBüyükse sikinti
12 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ki büyükmü küçüknü hiç konuşmadık
- +1 yıl
Korkunu yenmelisin zevkli ve heyecanlı bir gece olcak
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkışına bırak.
30 YorumlaAcir ama öldürmez :) 2. Gece alisirsin dert etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılIlk gece bitince asilmis olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen böyle korkarsan zindan olur
00 Yorumla
+1 yıloooo sende baya baya işler karışık desene :D
00 Yorumlaoral yap hıc yaptın mı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılrahat olun kasmayın yeterrr
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşimdiden antrenman yapın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcakma hesap keklwmis sizi bu :)
00 YorumlaSen birak kendini ,)
00 YorumlaAlkol kullan
00 Yorumla
+1 yılkorkma geçicek :)
00 Yorumla
+1 yılAk sen evde klamda
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi