yeni nisanlandim dugunum 8, 9 ay sonra ama ilk gece korkusu basladi simdiden napcam nasil atlatirim cok mu acıyor gercekten ciddi cevap istiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen hiç bir şey bilmiyorum evli değilim ama şöyle düşünüyorum eşin olacak kişi acıtmayadabilir acıtadabilir sizin tercihiniz belki affedersin o durum olmaz başka güne ertelersiniz bir kaç yıl beklersiniz belki yani sadece birlikte yatma olur birleşme olmaz birlikte karar verirsiniz dersin çok korkuyorum başka gün yapsak ben hazır olunca oda derse evet olur rahatça sadece uyursunuz tabi olanlar uymayadabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Planlar demek istedim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani oncelikle bilgilenmen gerek kizlik zari diye hir sey yok kan geliyirsa sanilanin aksine sorun var demektir bakirelik temsili degil on sevisme onemli ne kadar islk olursa o kadar iyi olur diger bir konu ise bu durumd kadının gorevi erkegi tatmin etmen ya da erkegin gorevi kadını boşaltmak degil asil amac zevk almak sen kendi arzunu onda o sende yasamali birlikte konusun zevk alin bu isten boyle bakman lazim olaylara dar gorusten ve yalan yanlis bilgilerden bakarsan kendini kasarsin ve kanama olur aci ceker bunu sadece erkegin yataktaki araci gibi bakarsan kendine zevkte almazsin yatakta
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı korkuyu bende yaşadım. Evlendikten sonra 1 hafta ilişkiye giremedim denedik denedik olmadı. Eşime karşı kendimi çok mahcup hissetmeye başladım hiç yapamayacağımı zannettim psikolojim bozuldu. Çareyi emla kremde buldum onu sürdüm ondan yarım saat sonra denedik ve oldu zaten bir defa yapınca gerisi geliyor kolaylaşıyor en kötü ihtimalle baktın olmuyor sende bunu denersin
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir krem ne ise yarıyo
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcıyor ama katlanılmayacak gibi değil sonuçta küçücük deliğe en az 2 parmak kalınlığında bi şey giriyor önden biraz yiyişin tahrik ol ıslan ondan sonra girsin seni zorlamadan yavaş yavaş sen dur deyince dursun abanmasın alışınca ve zevk almaya başlayınca sende istersin zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılon sevisme uuzn mu olmalı yani
Cevap sahibi+1 yılYani en az 15-20 dk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
Sadece acele etmenize gerek yok hani illa ilk gece olcak diye bisey yok. İkinizde sabırlı olun. Birseyler yolunda gitmezse doktor hoca karıştırmayın. Büyüklere de hemen söylemeyin bunu kendiniz başarabilirsiniz öyle inanın Bi kaç güne hallolur yapamazsınız yaz bana 😃
10 Yorumla
+1 yılKorkma hic ama hic acimaz kocan adamsa vajina islanana kadar kafasini sokup asagi yukari surtecek sonra yarisini sonra kokune kadar sokacak ve bozulunca kalk otur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Eşimde senn gibiydi şimdiden fark etmen iyi bşe yoksa kötü oluyor biz yaşadık sonra zamanla yendik şükür tedavide görerek
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl atlatırım?
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten tr ortalaması 13 cm neden korkuyorsun ya girecek çıkacak işi bitince aman
60 YorumlaDaha önce hiç kendinizi tatmin ettiğiniz oldu mu?
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon seklinde oldu konuyla alakası ne?
- +1 yıl
Ülkemizde mastürbasyon yapmayan çok insan var. Cinsellik konusunu hiç düşünmeyen bir kısım. Genel olarak çok zorlanıyorlar. Ama hiç olmazsa kendinizi tatmin edip cinsel arzu ve istek konusunda duygular vasfında bir bilgiye ve hisse sahipsiniz. Yaşayacağınız korkuyu çok hızlı bir şekilde atlatabilirsiniz bu sayede. Eşinizle birbirinize mastürbasyon yaparak birbirinizi rahatlatıp gevşetebilirsiniz. Özellikle siz onu arzulayıp ıslandıkça yaşayacağınız cinsellik deneyimi daha rahat geçecektir. Acele etmeden yavaş adımlarla ilerleyin. Eşinize durumunuzu izah edip ilk ilişki esnasında durumu sizin yönetmenizi isteyin. Bu sayede daha rahat atlatacaksınız.
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla. Atlatilmaz ama kendini kasma daha çok acıyor ben çok korkuyordum yani bence benim kadar korkan kimse yoktu çok kastım kendimi ve çok acıdı gerçekten o yüzden kasmayacaksın bence korkma da yani böyle korkulacak bir şey de yokmuş onu da anladım böyle abarttıkları kadar korkulacak hiçbir şey yok normal gayet öyle 15 dakikalık bise
00 Yorumla
+1 yılKocan nazikse zevk alırsın öküzse pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılşu ana kadar milyarlarca insan yaşamış korkmana gerek yok.
00 YorumlaKimse o işten ölmemiş ama doğmuş bunu düşün yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu korkuyla evet 🤣 üzgünüm ama alışıyorsun yani dünyanın sonu değil
12 Yorumla
Soran+1 yılsen geçirdin mi o günü biraz taktik versen
Cevap sahibi+1 yılParmakla yapması önce, öyle öyle nasıl bir şey anlarsın, sonradan kendine güvenin gelince içine de almak istersin, yani kendini dinlemek önemli
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcele etmeyin ve bir birinize saygılı olun karşılıklı arzu ve isteklerinizi belli edin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Uzun uzun sevişip gerekli ıslanman olup nazik davranırsa olmaz
00 YorumlaIkinci gece atlatılır
01 Yorumla
Soran+1 yılkomik sey
+1 yılAlkol al o gece. İyice sarhoş ol.
00 Yorumla
+1 yılÇok acır eşim ilk gece acidan bayildi
02 Yorumla- +1 yıl
Yemin et?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKorkma ya bir şey olduğu yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı. Bir şey olmaz tat almaya bak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus olunca gelen pişmanlık hissi
02 Yorumla
Soran+1 yılolmamak icin soruyorum napmalıyım diye zaten nasıl rahatlarım diye
Cevap sahibi+1 yılBacım bunlarla alakalı internet de istemediğin kadar çok bilgi ve telkin var, oradan bakabilirsin
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. atlatılmaz, o an gelene kadar...
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler