B*kire olmayan bir mızı kabul edermiydiniz? Ciddi düşünürmüydünüz? Ben yeni tanıştığım birine b*kire olmadığımı söyledim. 1 ay oluyor tanışalı. Ama bir tepki vermedi. Bu konu senin özelin , ayrıca yaptığın hata değil dedi. Ama benden soğumadı. Sizce doğruyumu söylüyor bu kişi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsellik konusunda 536 cevap paylaştı.
1 yıl''Ooo iyi açık kapı daha rahat verir'' diye düşünen ve bunun için seviyor numarası yapan milyonlarca insan var. Bu kadar kısa sürede buraya kadar konustuysanız konu bel altına inmiştir. Bana samimi gelmezdi. Ama tanımıyorum etmiyorum o yüzden direkt bir suçlama da bulunamam bunlar anlattığın kadarıyla hissettiklerim...
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ben evlenmeyi düşündüğüm kadında bununsorgulamadım. Ama bakireydi. Fakat erke arkadaşları olmuş. Mutlaka yakınlaşmışlardır. Ben cinselliği bir ihtiyaç olarak görürüm. Bunu karşılamak da yemek yemek, su içmek gibi doğal bir olay. Bunun için karşındakini kötü görmek çok saçma. Ama, bunu yaparken, evleneceği kadının bakire olmasını istemek de karaktersizlik. Önemli olan uyum ve sevgi olmalıdır. Ancak maalesef erkeklerin çoğu sadece cinsel odaklı yaklaşıyor ilişkiye. Senin erkek arkadaşın da sırf seni elde edebilmek için rol yapıyor olabilir. Tabi dürüst de olabilir. Bunu iyi tartman gerekir. Yaşayıp, göreceksin.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılDoğruyu söyleyelim.
İlk birkaç haftada bu konu açılıyorsa direkt seks odaklıyızdır. Bir süre sonra ama normal olarak açılıyorsa şahsen ben kabul ederim ben yaşadım her önüme gelenle değil tabii, o da benim gibiyse neden kabul etmeyeyim ki
?00 Yorumla
Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bence direkt söylemek yerine gorustugun kisinin cinsel ilişki sırasında öğrenmesi daha güzel olur. Ama söyleyerek de kötü yaomamissiniz. Ben bakirelige önem vermem, hatta mümkünse en az 3-4 kişi ile tecrübesi olması benim için daha iyi
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor Fenomen
1 yıl
Süper bir erkekle tanışmışsın, gerçek bir olgunluk örneği sergilemiş! Kimse kimsenin geçmişiyle ilgili önyargılı olmamalı zaten, herkesin hayatı kendine özel, aşk başkadır! Sen içini dökmüşsün, o da sana değer gösterip güzel bir tepki vermiş. Bence dürüst davranmış ve gayet de saygılı... Olması gereken de bu! O yüzden tatlım, kendini asla suçlu hissetme ve geçmişin yüzünden kafana takma. Kimin ne yaşadığı kimseyi bağlamaz, önemli olan şimdi ve seninle nasıl davrandığı! Değerini bil! 💁🏼♀️✨
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
102Cevap
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılNeden bakire olmadığını sorardım gadası
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılevet geçmişe bakmam ben
00 Yorumla
1 yılKadının değerini kızlık zarı belirlemez. Karakterin ve kişiliğin önemlidir. Burada çok boş yapan görebilirsin soruyu sorman hata çünkü seni olduğun gibi sevmeyecek bir adam adam değildir. Sen eşya değilsin kimse sana 2. Elmişsin gibi davranamaz izin verme kalbin temiz olsun. Ben bir kadının geçmişinde yaşadığı ilişkisini merak etmem sorun etmem. İstanbuldayım zaten burada çoğu kadın yaşıyor ilişki.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 603 cevap paylaştı.
1 yılher şey iki bacak değildir demek ki seni anlayışla karşılamış mutluluğunuz daim olsun ne denir başka
13 Yorumla- 1 yıl
Soran11 ayYok bir problem şu an
- 11 ay
1 yılaşk bir kadının bacak arasından ibaret değildir. sen yine de söylemekle en doğrusunu yapmışsın. umarım çok mutlu olursunuz
17 Yorumla
Soran1 yılTeşekkürler 😇
- 1 yıl
rica ederim.
- 1 yıl
yanlız uyanık olmakta fayda var sonuçta yeni tanışıyorsunuz. kendini kullandırtma sakın dikkatli ol
Soran1 yılBir daha asla yapmam öyle bir hata
- 1 yıl
o bir hata değildi kendini suçlama sakın. bundan sonra dikkatli ol yeter.
Soran1 yılÇok tatlısın☺️
- 1 yıl
iltifatın için teşekkür ederim. o senin güzelliğin.
- Cinsellik konusunda 439 cevap paylaştı.
1 yılOlabilir gayet normal bı durum neticede bende bakır değilim
22 Yorumla
Soran1 yılAnlayışlı birisin
- 1 yıl
teşekkür ederim ama doğrusu bu
Yaşayan değilde yaşaman birini kabul etmemek gerek. Kızda olsa erkekte olsa belli yaşa kadar yapmadıysa bence ciddi problemleri vardır soğukluk veya isteksizlik gibi
31 YorumlaCinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı. Evet doğru söylüyor olabilir. Bende onun gibi düşünüyorum, bazı kadınlar hata olarak algılıyor bunun sebebi de yaşadıkları adamdan nefret ettikleri için. Tercih olarak bakıyorum normaldir olabilir. Evlenilir
10 YorumlaCinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. Koca şehir İstanbul'da yaşıyorum ve inan artık böyle şeyleri ne kafama takarim nede kafasına bunu takan biri ile olurum... ben nasıl ki daha önceki ilişkilerim de seks yaptıysam kız da yapmış olabilir yapmasa bile ben isticem ne olacak yine...
10 YorumlaSallıyor ama ben takmam cesur biri olarak görürürm hatta yaş kaç
14 Yorumla
Soran1 yıl28
1 yılBurada iki ihtimal var. Ya cidden doğruyu söylüyor ya da senle yatabilmek için rol yapıyor. Davranış ve dünya görüşü hakkında söyledikleri ile bu tutumu çelişiyor mu?
20 Yorumla
1 yılTatlım arkadaşımda bakire değil İzmir'deyiz bide İzmir gibi bir şehirde bile bakire kız arıyor erkekler sen düşün birde o nişanlı iken yaptı
518 Yorumla
Soran1 yılYobazlar hakkaten
- 1 yıl
Vallaha bir şey diyemem benimde erkek kardeşim var
- 1 yıl
Düzgün biri çocuk şimdi onunda ben istemem erkeklerle gezmiş tozmus beraber olmuş kızla evlenmesini yanlış anlama senin hayatını bilmiyorum nasıl birisin
Soran1 yıl1 kişiyle yaptım sadece
Öyle herkesle değil Yani
10 yıllık bir ilişkiydi- 1 yıl
Tatlım iyi kızsın anlasildi
- 1 yıl
Ama işte gelki erkeklere anlat kafasinda kaç erkekle yattı kaç kere beraber oldu nerede yaptı bı sürü soru işareti nerde yaşıyorsun
Soran1 yılİstanbul’da
- 1 yıl
Güzelim bak şimdi aynı yastayiz iyi dinle beni lütfen şekerim
- 1 yıl
burada yorumlardaki erkekler için diyorum lütfen iyi dinle
- 1 yıl
Evlenmem diyen erkekler iyi erkekler
- 1 yıl
Evlenirim sorun yok diyenler engelle onları en azından burdan evlilik için onları elemis ol onlar insan değil buna inan kendine iyi bak
- 1 yıl
Evlenirim diyenler yalancı en kötü karaktersiz varlıklar tatlim
Soran1 yılEvlenmem diyenlerde g*rizakelı bence
İşim olmaz onlarla- 1 yıl
Tatlım onlar dürüst erkekler onlar belki evlenir ama otekiler seni satar bile bu gerçek evlenmem diyenler dürüst belki konuşup anlaşırsan evlenir ötekiler avcı lütfen beni dinle kazanirsin
- 1 yıl
Geç oldu yeni gördüm ama tavsiye verirken çok saçmalamışsın, sen tavsiye verme bence. Hakaret etsen bile umrumda olmayacak şimdiden diyeyim bunu da
- 1 yıl
Sana hakaret etsem ne olurki zoruna gitmez erkek adam olmadığın için uza şimdi
- 1 yıl
Düşük özgüvenli kızı nerde görsem tanırım, şaşırtmadı ahahaha
1 yılYeni tanıştığın, ilişkide ciddi olup olmadığını bilmediğin biri, ne söyler ki zaten. Kim bilir ne düşündü diyemedi.
30 YorumlaCinsellik konusunda 906 cevap paylaştı. Eşim evlenmeden önce bi kaç kişi ile anal ilişki yaşamış birisi... Eğer ki vajinal olarak yaşamış olsaydı yine de evlenirdimm onunla.. çünkü benim değer verdiğim onun dürüstlüğü ve sevgisi..
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 773 cevap paylaştı.
1 yılAşırı muhafazakar değilse kabul eder
Muhafazakar olsa bile
Bir ihtimal ciddi düşünmüyorsa kendisi de ilişki yaşamak için sorun etmiyor gibi yapabilir
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılDerin konu kişiye göre değişir iki tarafında gizli saklı olmadan bazı şeyleri baştan anlatması her zaman iyidir bazı şeyler sonraya bırakılır ise iki tarafında güveni sarsılır
10 Yorumla
1 yılSenden soğup soğumadığını emin ol anlayamazsın
30 YorumlaCinsellik konusunda 581 cevap paylaştı. Daha senden ekmek yiyecek niye kotu davransin :) aile yapisi , yasam tarzi bu hususa bakisini belirler. Batililar bu konuyu cok dert etmezken doguda problemdir.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yıl1 defalık hata olarak kabul edilir ama sırf bakire değil diye hayatına aldığı erkekle birliktelik yaşamak farklı boyuttur
10 Yorumla belkide oda daha önce birşeyler yaşamış diye göz ardı ediyor olabilir yoksa ben olsam hemen bırakırdım
10 Yorumlao da zamanında bakirliğini bozduğuna göre
arada bir problem olmamalı
bakire kız istemek bakir erkeklerin hakkı
10 YorumlaSesli yorumladım
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılyanı sonucta dedın erkek bakırmı sorsan bakırım dese erkekde nasıl anlıcaksın? e yanı yapmayan erkek yoktur. ben sorun etmezdım
10 Yorumla
1 yılEvet, doğru tavır bu olmalı. Erkek dediğin de böyle olmalı. Bakire değilsin diye zırlayan müsvettelerden çok daha mutlu bir ilişkiniz olur
10 YorumlaCilveli ve ortamcı biriyse evet kabul ederim ama
Hata yaptığını düşünen özgüvensiz ve ev hanımı formunda biri ise kabul etmem10 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence önemli bişey değil önemli olan benimleyken sadık olması kimin geçmişinde yokki ilişki
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 836 cevap paylaştı.
1 yılNormal olanı yapmış zaten, ilişkinin durumunu zamana bırakmış.
10 Yorumla Günümüzde bakire kız ve bakir erkek bulmak samanlıkta igne bulmaktan saha zor
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKişiye göre değişiyor maalesef, ama ben takmazdım okadar
10 Yorumla Doğru mu söylüyor bilmiyorum. Geçmişe değil geleceğe bakmalı
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 300 cevap paylaştı.
1 yılBakire kiz mi kaldi artik ya? En masumu oral seks cekiyor.
10 Yorumla Cinsellik konusunda 727 cevap paylaştı. Neden olmasın erkekler temiz istiyordu kendileri cokmu temizler
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılDoğru söylüyorsa, samimiyse senin açından gayet olumlu bir durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanı kabul eden olur anlasmak onemlı bence benım fıkrım
40 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBen kabul ederim, zaten bende başkası ile yaşadım, normal bir şeydir. Ben yaparken iyi kadın yaptığında ceza mı olacak.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKimsenin gunahini almayayim ama bence iliski icin dogru zamani bekliyor
48 Yorumla
Soran1 yılÖyleysede ortayla çıkar zaten diye düşünüyorum
- 1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi1 yılIyi de erkek birgun illaki diyecek madem engel yok niye beraber olmuyoruz diye, sen evlenmeden olmaz mi diyeceksin?
- 1 yıl
O yüzden evlenmeden vermeyin şimdi dönüşü yok bak yazık be
Cevap sahibi1 yıl@tugrul3461 Yorumumdan cikarmisin lutfen
Soran1 yılEvet evlenmeden olmaz diyeceğim
Herkese v*recek halim yok
Zaten anlayışsız birisiyse ayrılırım
Cevap sahibi1 yılPeki canim bekarken bende epey yasadim ondan demistim
- 1 yıl
Ben sadece fikrimi söyledim. Üzüldüm halinize
Gizli Üye(25-29)1 yılSen bir kişiyle yapmışken o 20 kişiyle yaptıysa sorun etmez tabi
20 YorumlaHayır senden faydalanıp geçecek. Ayrıca 1 ay önce tanıştığım kişiyle nasıl evlilik düşünebiliyorsun hemen
00 YorumlaHerkes bakir ya da bakire evlenmiyor. Kişinin kalbi temiz olmalı, zamanında yaptığı şeylerle yargılanmamalı
00 YorumlaCinsellik konusunda 500 cevap paylaştı. Zaten bana bakire olmayan lazim rahat sevisebilmek icin
07 Yorumla
Soran1 yılEvlenirmisin ama işte
Önemli olan o
Soran1 yılValla 1 kişiyle yaptım 10 senelik ilişkimdi çok pişmanım
Soran1 yıl28
Şimdi kimse evlenmeyecek benimle :(
- Cinsellik konusunda 8,1b cevap paylaştı.
1 yıldogruyumu söyleyip söylemediği senle seks istemeye başlayınca anlaşılır
20 Yorumla Daha önce cinsellik yaşadığı kişi ile evlensin yani
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılBelkide nasilsa kker gecerim ne dert edecem diye dusundu
00 Yorumla
1 yılEvet kabul ederim bi sorun değil. Bekaret önemli değil benim için
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 829 cevap paylaştı.
1 yılO sana oynuyor , adamın istediği 1 göz, sen ona verdin 2 göz, kullanıp kullanıp gidecek, sakin verme
00 Yorumla
1 yılBakir olmadığıma göre böyle bişey isteme hakkım olamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBence yalan atiyor
Seks muhabbeti yapmaya basladi mi?
Seks varsa da zaten isine geliyodur ama evlilige gitmez013 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCiddi iliski gibi gosterecek ve tabiki seks olsun isteeyecek
Baskasiyla yapiyosun beni sevmiyomusun benle neden olmuyor diyecek mecbur vereceksin guveniyosan yoksa da bitecek iliski cunku evlenmeden olmaz diyemezsin artik dersen ceker gider herkes gider aptal degil sonucta
Soran1 yılHayır seks muhabbeti asla yapmadı
Soran1 yılAnlayışlı biri değilse yok olsun gitsin zaten
Cevap sahibi1 yılAnlayis boyle bisey degil
3 4 ay oldu sevdigini dusunuyorsun tabiki yatacaksin yatmam deme sansin var mi asil o zaman sen anlayissiz olursun
Bu is iki ucu bklu degnek
Belkide cocuk o niyetli biri degil gercekten sevecek bilmiyoruz o da senin sansin
Ilk defa mi bakire degilim diye birine dedin oncesinde kullanmaya calisanlar oldu mu
Soran1 yılHayır kimseye demedim ki
Cevap sahibi1 yılBekareti verdiginden. yeni mi ayrildin
Soran1 yılEvet yeni
Cevap sahibi1 yılSansliysan denk gelir evlenirsin baskasiyla yatmadan kulllanilmadan
Ama minimum evleneene kadar daha.2 3 kisiyle daha yatarsin
Soran1 yılYoo yatmayacağım
Nereden biliyosun müneccimmisin
Cevap sahibi1 yılKullanmak isteyene denk. geleceksin. seviyor. sanacaksin. seviseceksin
Soran1 yılOnu sen bilemezsin ki
Cevap sahibi1 yılSurec bu eger sansin yaver gitmezse
Cevap sahibi1 yılEn basinda soylemekte bence mantiksiz
Bu konular elbet konusuluyor dogru zamsn onemli
- Cinsellik konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılseks ihtiyacıdır evlenince eşinle yaparsın bekarken genelde ya sevgili ya da hoslandinla
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıldoğruda söylüyor olabilir kullanmakta isteyebilir seni hemen güvenme ben bakire olmayan biriyle ciddi düşünmezdim
00 Yorumla
1 yılsevgili olmal flort etmek icin sorun degil ama evlenmek icin sorundur kabul etmem
00 Yorumla
1 yılDürüst olucam. Türkiye’de yetiştirilme tarzından dolayı eğer evlilik düşünüyorsa hiçbir erkek b. kire olmayan kızı istemez. En seküleri bile böyle.
07 Yorumla
Soran1 yılHerkes aynı değil ki
- 1 yıl
Çok az örnek gördüm evlenen ama onlarda sürekli şüphe ve sorgulama oluyor. Kaç kişiydi belki de daha fazlaydı gibi. Anca şöyle olabilir kalbur üstü sosyetik bir ailede büyüdüyse.
Soran1 yılAnlıyorum haklısın bir yandan
Ne yapalım, benimde bakireliğe önem verem birisi ile işim olmaz zaten- 1 yıl
Eğer imkanın varsa Avrupalı biri daha iyi olabilir. En azından kafan o konuda rahat olur.
Soran1 yılAllah mış gibi yargılıyorlar milleti
Çok yobazlar bence
Soran1 yılİngilizcem vs yok
Nasıl olacak bilmiyorum- 1 yıl
Kimse kusursuz değil o yüzden yargılamak saçma tabi. İngilizce de öğrenirsin zor bir dil değil ya.
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu anlamak cidden çok zor ama anlamadında bir yolu var gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıltercıh meselesı olsa da temel olan sey seven her turlu kabul etmıyormu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEtmem çünkü ben bes bekâr bakirim elimi daha dişi sivri sinek bile ısırmadı o derece yani
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂
Cevap sahibi1 yıl@Arteria_Coronaria noldu komik mi 🤔🙄🙄
Gizli Üye(36-45)1 yılZaman gösterir.. bende takmam bakire olup olmamasına
00 Yorumla
1 yılBakır namuslu erkek lazım ya
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılBakire olmama ile kaşarlık başka arada ince bir çizgi var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvleneceğim kız sıfır kilometre olmalı, ilk ben binmeliyim :D
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 955 cevap paylaştı.
1 yılKendisi de o yolun yolcusu demekki
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKız kabul ettiyse mesele yok.
10 Yorumla - Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği