Herkes şu dönemde birbiriyle oluyor ama nedense herkeste bakireyim diyor anlamadım gitti
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılElbette ben isterdim bu kişi aşk ve sevgiyle bu eylemi gerçekleştiriyor bana gelene kadar bir çok erkeğe gönlünü kaptırmış ve onları sevmiş olabilir onlarla cinsel ilişki de yaşamış olabilir bu kişiyi cinsel ilişki yaşadı diye suçlamak çok ağır ve insanlığa yakışmayan bir davranıştır şöyle söylemeliyim ki cinsellik insanın doğasında olan bir şeydir bu bir ihtiyaçtır bunu sevdiğiniz insanlarla birlikte geçirirseniz bu güzel bir şeydir ama bunu para karşılığı yapanlar da bunu ekmek parası için ve muhtaç kaldıkları için yapıyorlar bunları da bilmekte fayda vardır seks işçileri olmazsa eğer ki istekli olan adamlar her yere saldıran cinselliği bilmeyen insanlar sevgisiz insanlar cinsel dürtülerini bastırmayan insanlar etrafta herkese sapıklık yaparlar o yüzden seks işçileri de önemli bir yere sahiptir bunu namus kavramı olarak görmemek lazım namus iki bacak arası değildir namus kişinin vicdanıdır kendiyle baş başa kaldığında içinde konuştuğu o sestir o ses eğer ki canını acıtıyorsa o zaman orada ters giden bir şeyler var demektir bu o kişinin meselesidir toplum bu kişiyi yargılayamaz suçlayamaz o yüzden geçmiş ilişki geçmişte kalmıştır ben o kişiyi sevdiysem önceki ilişkisinde cinsel birlikteliği de olduysa bana da karşı saf ve temiz yaklaşıyorsa gerçek bir sevgi yaşıyorsak onunla onu kabul ederim asla ama asla yargılamam kimseye de ezdirmem.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılbekareti sadece kızlık zarı zannediyorlar ondandır.
benim için farketmez
00 Yorumla Başkasının dokunduguna dokunmak bi'ufak zor ama sağolsunlar dokunulmayan birakmadiklari için mecburen kabullenmek zorunda kalıyoruz
00 YorumlaBen neysem karışikda ki de öyle olsun isterim ama onu seviyorsam pismansa veya makul bir cevabı varsa sorun etmem sanırım
00 YorumlaGeçmişi benim için önemli değil benimle olduktan sonra si önemli bakire olup ne bok yiyenler var bekar et önemsiz bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılAğız ve arkadan yapıyorlar vajinada açılmamış bir paket olarak evlenecek erkeği bekliyor
00 Yorumla
+1 yılbenden önce yaşamış olsa daha çok ilgimi çeker açıkçası, ben çok yaşadığımdan değil başka sebepten
00 Yorumla
+1 yılSorun etmem. İstekli, doyumsuz ve edepsiz olması ayrıca hoşuma gider.
00 Yorumlamaalesef dediğin gibi.
Ama her erkek ve kadın ilk olsın ister00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılFarketmez. Ruhu bakire olsun, her insan hata yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgeçmişini unutacak görmeyecek kadar seven olur mu seni dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO kadar önemli değil artık şahsen benim için
00 Yorumla
+1 yılTecrübe deneyim olarak mantıklı ama değer olarak ilkler meselesi diyelim peki sen ne diyorsun bu konuya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha önce cinsellik yaşamadım onunda benim gibi olmasını isterim ama gerçekten sevgi aşk varsa yalan değil dogrusunu anlatır ise sorun olmaz
10 YorumlaEvlilik olarak istemem sevgili olarak olur
00 YorumlaEvet herkrs biriylr oliyir onemsiz bi kavramm
00 Yorumla
+1 yılBen bunları sorun etmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılzaten yasamamıs birini bulmak cok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani güven meselesi sen ister misin
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemem ama bakir erkek kalmadı bence inanmıyorum buna
Cevap sahibi+1 yılBen bakir mi oluyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç ilişki yaşamadım hiç sev olmadı
Gizli Üye(18-24)+1 yılPatlak birini kim istesin jdbfjd
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen istemezdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPaket açmasını seviyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet isterim hastalıklarla gelir
00 YorumlaSeviyorsam hiç sorun etmem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. ruhu f@hişe olanın bedeni bakire olsa ne yazar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seviyosam problem olmaz benim icin
00 Yorumla
+1 yılBen bakirim gurur duyuyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılistemem
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Anal
00 Yorumla
+1 yılGeçmişe takılmam asla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılDoktor dikiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılhepimiz bakiriz:)
00 Yorumla
+1 yılevlilik için istemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki hayir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaam
00 YorumlaSen?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı