çok uzun süren bir ilişkim oldu ve pişman olduğum bir şey yaşadım. Bu sekilde evlenen var mı? Çok pişmanım ama değiştiremem hiçbir şeyi. Geçmişte kaldı. Tekrar etmedim hep pişmanlık yaşıyorum ama ileride bir ailem olsun istiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılboş ver neden pişman olacaksın ki birdaha kocan haricinde birine bakma yeter seninle benim gibi evlenmek isteyen çok kişi olur bekar kalmaktansa evlenirim diyen çok erkek var illa kızlık şart değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılBenzer bir durumu yaşadım eski sevgilimin başkası ile daha önce yattığını kendinden öğrendim annesi de eskiden konsluk yapmış ve kocasını aldatmış kendimi öyle bir kaptırdım ki geçmişi ve ailesi hiç umrumda olmadı 1 yıl birlikte zaman geçirdik evlenmeye karar verdim yavaş yavaş hazırlık yaparken beni aldattı ve ben birdaha hiçbir kızın geçmişte en ufak hatası bile olsa artık uzak duracağıma yemin ettim bazen öyle bir durum olur ki karşındakinin hiçbir kusuru umrunda olmaz zamanında bir şey yaşamışsın bunlar her erkeğin kabullenecegi durumlar değil ama asla kafana takma seni sen olduğun için seven benim eski halim gibi düşünen biri karşına elbet çıkar
27 Yorumla
Soran1 yılEmin olun sevdiğim insana bunu yaşatacak bir kalbim yok. Aksine ben aldatıldım biliyor musunuz.
Cevap sahibi1 yılBen kimseyi yargılayamam bu olayda öyle bir yara aldım ki ilk 1 hafta yemedim uyumadım yataktan kafamı kaldırmadım eskiden bir kıza baktığımda güzel yönlerini düşünür hayal kurardım el ele birilerini görünce aynı sevgilim ve bana benzetirdim beni ailesi tehdit etmesine rağmen asla vazgeçmedim ama bana bunu layık gördü hata bu gün onun doğum günü bu bile halen aklımda başka şartlarda ayrılsaydık bir pasta alır ziyaretine giderdim o kadar iyi duygular besleyen biriyim ama artık her şey için çok geç
Soran1 yılSizin için o kadar üzüldüm ki aynı durumu ben de yaşadım. Kendi elleri ile mahvetti her seyi. Affetmek istesem de olmadı affedemedim. Kendime yediremedim. Midem almadı. Keske affedebilseydim cok isterdim. Ama kendime yazik olur
Cevap sahibi1 yılAksi olsa ne olur ki affetsen ne değişecek zaten 2 yıldır ağlıyorum diyorsun ağladığın zaman her şey değişiyor sen farkına varmıyorsun çoğu zaman şimdi çıkıp gelse elinde yüzük olsa ne olur ne değişir ki
Soran1 yılDeğişmez hep onun hatasını görürüm. Yine yapacak diye düşünürüm
Cevap sahibi1 yılBak asla kendini üzme tamam mı bu dünyada yanlız kalmak sadece tercihtir sen evlenmek istediğinde hiçbir şey engel olmaz sana benim gibi herşeyi kafana takarsan hiçbir şey düzelmez yazdıklarına bakıyorum hep olumlu böyle devam et
Soran1 yılHerkes aynı olacak diye korkuyorum.
1 yılÖnemli olan tip değil önemli olan bekaret değil önemli olan saygı güven sevgidir bunlar varsa yuva kurulur diğerleri olmasada olur her insanının kusuru var
12 Yorumla
Soran1 yılherkes keske sizin gibi düşünse. Ben çocuğum ileride olmayacak diye kendimi heba ettim üzdüm.
- 1 yıl
Çoçuk tabikide isterim problem varda tedavisi vardır tedaviye giderim geçmezse çoçuk sahiplenirim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
14Cevap
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 1 yılİlk sevgilimle evlendim şahsen ama biriyle yatıp evlenen çok var. Bunu sorun etmeyecek biri olursa kafan rahat eder
26 Yorumla
Soran1 yılben de olsun isterdim. Keşke evlenebilseydik. Ama olmadı. Birbirimizi çok üzüyorduk.
- 1 yıl
Olmadıysa daha iyisi olacağı içindir. İnan kendini üzdüğüne değimez. Yakın arkadaşımın 1 ay sonra düğünü var ve daha önce başkasıyla beraber olmuştu. Böyle olan çok arkadaşım var, burada atıp tutanlara bakma
Soran1 yılYorumunuza o kadar mutlu oldum ki şu an. İleride bir çocuğum olsun istemeye başladım. Hayal kurmak haram oldu sırf bu yüzden. İnsan pişman oluyor ağlıyor ama geriye dönemiyor. Belki de daha iyisi olacak hayatımda. İyi ki varsınız ve iyi ki yorum yaptınız. Hayatınızda mutlu olursunuz umarim 💖
- 1 yıl
Güzel dileklerin için teşekkür ederim, hiçbir hemcinsim mutsuz olsun istemem💖 Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına, mutluluklar diliyorum 🌸💖
Soran1 yılVardir bir bildigi rabbimin. Hata yaptim evet. Ama bu kulunu da mutlu eder umarım. Allah hepimize istediğini verir umarım ben de mutluluğunuz daim olsun istiyorum💖💖💖
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim 💖
1 yılYani bilmiyorum ben asla bir kızı bunun için yargılamam sonuçta pişman olmuş yani evleneceğim insanda böyle bir kriter aramam
16 Yorumla
Soran1 yılBen aşırı pişmanım üstünden 2 sene geçti hala ağlıyorum üzülüyorum birinin beni seveceğini düşünmüyorum bile. Keske sizin gibi olsa herkes. Ben kimseye güvenemez oldum. Yemin ederim artık herkes bunun için beni sevecek gibi hissediyorum.
- 1 yıl
Neden pişman oluyorsun ki yani pişman ol tabii ama sonuçta hayat devam ediyor sen akışına bırak Senin olan seni bulur zaten merak etme
Soran1 yılumarim ileride bir çocuğum bir ailem olur. Yoksa üzüntüden ölürüm bu gidişle 😔
- 1 yıl
Ya neden olmasın Benim bu hayatta bir sözüm var olursa nasip olmazsa kader diye sen de birisiyle olursa nasip olmasa kader diyeceksin gerisi gelir merak etme
Soran1 yılTeşekkür ederim iyi ki yorum yaptınız her şey gönlünüzce olsun
- 1 yıl
Rica ederim 🙏 ben burdayım istediğim zaman yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım
Gizli Üye(30-35)1 yılBen hiç sevişmedim seks de yapmadım ben de evlenilecek adam bulamıyorum. Takmana gerek yok.
45 Yorumla
Soran1 yılkeske oyle olsaydım. İnanın cahilken 18 yasinda yaptığım bir şeyden o kadar pişmanım ki
- 1 yıl
Ne iş yapıyorsun merak ettim?
Soran1 yıl@Zamanın_izinde ben?
- 1 yıl
Yok yorumu yapan hanım efendiye sordum.
- 1 yıl
Yaşınız kaçtı?
Gizli Üye(36-45)1 yılYani çok oluyor öyle. Ama erkeği böylesi bir duruma ikna edecek bazı detaylar var ona bağlı her şey.
15 Yorumla
Soran1 yılBen gercekten pişman biriyim. Hatta üzerimde travma oluştu. İleride çocugum olsun istiyorum hem de çok. Umarim ailem olur.
Cevap sahibi1 yılKonuşmak ister misin biraz?
Soran1 yılBu konu hakkında hiçbir şey konuşamam ki.
Cevap sahibi1 yılHayır ya şartlanma böyle. Biraz kulak versen olmaz mı?
Cevap sahibi1 yılHey?
Söylemezsin olur biter eğer oda öyle bir şey yaşadıysa söylersin sorun olmaz
16 Yorumla
Soran1 yılPişmanlıkla üzüntüyle hayat yaşanmıyor hep ağladım bu durum yüzünden. Umarim ileride mutlu bir ailem olur.
Soran1 yılHayır asla öyle bir şey aklıma gelmez bile. Pişman olduğum için üzülüyorum ben. Keşke hiç yaşamasaydım diyorum her gun. Kendimi inandırmaya calisiyorum Ama karşımdakine yalan söyleyemem. Çok mutsuzum
Soran1 yılgerçekten teşekkür ederim ama zaten uyuyacagim
Gizli Üye(18-24)1 yılbir sey olmaz asko millet neler neler yasiyor da evleniyor kendin gibi birini bulursun olmadi, ki zaten bu zamanda cogu yasamis oluyor erkekler olsun o yuzden onlarin da sikinti edecegini sanmiyorum
00 Yorumla
1 yılArtık eskisi kadar her erkek bekarete önem vermiyor uygun birini illa bulursun dert etme
10 Yorumla
1 yılBakire olmamak bir kusur değil ki
12 Yorumla
Soran1 yılBen kendimi kötü hissediyorum
- 1 yıl
Hissetme ozguvenin yüksek olsun
- Cinsellik konusunda 792 cevap paylaştı.
1 yılOlduysa oldu ne dert ediyorsun
18 Yorumla
Soran1 yılBen ailem olsun istiyorum. Onunla birbirimizi çok üzüyorduk ve ayrılmak zorunda kaldık aradan 2 sene geçti o zamandan beri ağlıyorum üzülüyorum. Pişmanım
- 1 yıl
Neye üzülüyorsun değer mi !
Biri gider biri gelir ne canını sıkıyorsun
Aile istiyorsan karşına çıkanın ahlakına önem ver
Yaş önemli değil
Önemli olan güvenirli olması - 1 yıl
Ben güvenirli bir insan arıyorum
Olsa hemen evlenirim
Soran1 yılKeske herkes sizin gibi düşünse. Üzecek kıracak herkes kalbimi. Belki de bir kez yaptı hep yapar kafasında olacaklar.
- 1 yıl
Yav ne alakası var
Tanısam gel evlenelim diyecem valla 😄
Soran1 yılSiz neden bulamıyorsunuz ki. Eminim kalbiniz gibi yüzünüz de güzeldir
- 1 yıl
Önemli insanın ahlakıdır güzellik geçici
Soran1 yılorası öyle ben zaten yalan söylemeye çok karşı biriyim. Bunu da birine söylemeden yatıp herkesle sonra evlenen bile varmış. Ben öyle yapmam
1 yılDogru kisiyi bulursan neden olmasin
15 Yorumla
Soran1 yılÇok pişman oldum çok da ağladım hala ağlarım da. Umarim ileride mutlu ailem olur.
- 1 yıl
Anladim gecmisi unutmani tavsiye ederim insallah mutlu olursun
Soran1 yılUmarim. Dilerim herkes bir gün istediğine ulaşır.
- 1 yıl
Hiss ediyorum olacaksin merak etme
Soran1 yıl❤️ umarim teşekkür ederim
Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerde ve kadınlarda cok
10 Yorumla
1 yılCinsellik mi yaşadın?
112 Yorumla
Soran1 yılevet ama o zamandan beri ağlıyorum sadece
- 1 yıl
Hmm , anlıyorum, evlenirsin, seni anlayan biri çıkar. Cinsellik yaşamak kötü bir şey depil ayrıca. İstemişsin yaşamışsın
Soran1 yılAslinda yaşım küçüktü zevk bile almadim ki pişmanlık duyduğum bu.
- 1 yıl
Hmm, zevk almak önemli. Bilgisizlik , tecrübesizlik falan, o zaöan kaç yaşındaydın, şimdi kaç yaşındasın
Soran1 yılo zaman daha 18e yeniden girmiştim ama acıdan sadece onu ittirmistim tam bir birliktelik bile olmadı ki. Bu yüzden çok üzülüyorum hiç olmaması daha iyiydi
Soran1 yılşimdi 23 yaşındayım
- 1 yıl
Hmm, demekki eski seviglinde biraz acemi imiş. En azından mutlu olmanı isterdim. Hmm daha gençsin. Sorularım olacaktı aöa gizlisinde. Nasıl yapalım
Soran1 yılo da bilmiyordu ki ilkiydim
- 1 yıl
Hmm, evlenmek mi iatiyrosun
Soran1 yılyaşım 23 yani artık biri eşim olsun ileride de kızımız olsun istiyorum :(
- 1 yıl
Hmm, o zaman birbiriöizi tanıyalım isterim
- 1 yıl
İster misün
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok vardır merak etme
17 Yorumla
Soran1 yılGerçekten mutlu oldum bir umudum oldu bu yanıttan. En çok da bir çocuğum olsun istediğim için ileride. Olamayacak diye mutsuz oluyorum :(
Cevap sahibi1 yılOlur olur herkes için normal oldu bu artık
Soran1 yılHerkes için öyle olsa bile erkekler hala bazen kendileri yapsa bile kadını öyle istemiyor
Cevap sahibi1 yılÖyle genelleme olmuyor bence
Soran1 yılBilmiyorum mesela benim gibi birini bulsam bile beni bu yüzden sevdiğinden şüphe ederim. Nasıl sevdiğine emin olacağımı bile bilmiyorum artık
Cevap sahibi1 yılÇok karamsarsın bunla ilgili güzel seni rahatlatacak bi hikayem var
Soran1 yılisterseniz anlatabilirsiniz
Gizli Üye(45 üstü)1 yılKaç yaşında öldü kiii
038 Yorumla
Cevap sahibi1 yılGenel Evden Çıkanlar bile sadece 1 kez oldu diyor
Bu Yüzden Kimseye Güven Yokkk...
Cevap sahibi1 yılArabalar da Kilometre var ama Kızlarda yok
Tek Sorun buuu
Cevap sahibi1 yılO Yüzden Sadece Eşinizle Yapın diyoruz...
Soran1 yılküçüktüm şimdi olsaydı inanmazdim ona.
Cevap sahibi1 yılYaşlar kaçtı kiii
Soran1 yıle karşımdaki de yapmış olursa bir sorun göremiyorum
Cevap sahibi1 yılÖnemli olan Sen Zarını Verdin ama Namuslu bir Erkek O Kızı Gerçekten Seviyorsa eğer Ona Elini bile Sürmezdi
Biz Hiç Bakire * Önemli olan buuu
Bakirelik her şeydir Bakire bir Kadınla Evlenmek Dünyadaki En Büyük Mutluluktur...
Cevap sahibi1 yılBiz Hiç Bakire Silkmedik
Neden Çünkü Yarayıcıdan Korktuk..
Cevap sahibi1 yılSize bir şey Sorabilir miyim 🤔🤔🤔
Soran1 yılhayır kotu yorumlar sadece uzuyor
Cevap sahibi1 yılSadece 1 kez Arkadan Vermiş bir Erkekle EvlenirMiydin Dürüst ol
Cevap sahibi1 yılCevabın Nedir 🤔🤔🤔
Soran1 yılneden erkek arkadan vermiş?
Cevap sahibi1 yılSorumun Cevabını verirsen
Bende Cevap vereceğim
Soran1 yılKendi tercihi derim ben kabul ederdim xmdjsndhsh
Cevap sahibi1 yılPeki Sen neden Yaptın
Dürüst ol
Soran1 yıle seviyordum güvendim evlenelim dedi olmadi sonu
Cevap sahibi1 yılİş yerindeki Arkadaşlarla Para yüzünden
Bir de Dinimi Savunduğum için Yüce Allah a inanmayan bazı kişiler yüzünden İftiraya Uğradım
Cevap sahibi1 yılSizin yaşlar kaçtı O zaman
Cevap sahibi1 yılAynı İftirayı bir Başka Arkadaşa da Attılar
Onunda Nişanı Bozuldu...
Cevap sahibi1 yılYaş 37 insanlara Zarar Vermeyim
Kendi halinde iyi bir insan olayım diyorum izin vermiyorlar...
Cevap sahibi1 yılMillet Boşuna Katil olmuyorrr
Cevap sahibi1 yılHiç kimse İlişki Yaşayan biriyle Evlenmek istemez
Ben Bakire Silkmediğim için
Benimle Evlenmek isteyen bir Çok Kıza Tekmeyi Bastım Milletin Altına Yatacaklar
Flört Ayağına Her Booku yiyecekler Sonra Aşık 1 kez oldu Bu zamanda Hiç kimseye Güvenemezsin
Bu Hayatta GÜVEN Aşırı derecede Çok Önemlidir
Bozuk Kızlara Bozuk Erkekler denk gelir...
Soran1 yıltamam yeter ki benim gibi olsun karşımdaki ben isterim
Cevap sahibi1 yılNeyse Canını Sıkma
Herkesin bir bahanesi Zaten var
Pasif Erkekle Evlenirsen Ve Haberin olursa Üzülme
Cevap sahibi1 yılSenin gibi Derken Nasıl yani
İlişkiye girmiş mi olsun..
Cevap sahibi1 yılKüçük bir şey Sorabilir miyim
Soran1 yıltabii
Cevap sahibi1 yılEğer istersen Evlenebiliriz
Cevap sahibi1 yılBuradan Tanışırız
Anlaşırsak Evlenelim Olur Mu..
Cevap sahibi1 yılNe dersiniz 🤔🤔
Soran1 yılniye benimle evlenmek istediniz, benim kirli biri olduğumu söylediniz.
Cevap sahibi1 yılBak Gördün Mü Yaaa
Hemen Ön Yargılı davranıyorsun
Sen Erkek Olsan Bakire Olmayan bir Kızı Asla almazsın
Soran1 yılon yargı değil ki. Bana kirli kadin dediniz ama benimle olmak istediniz çelişki var diyelim.
Cevap sahibi1 yılSize bir Soru Sordum
Benimle Evlenmek ister misiniz
Beraber Konuşup Anlaşırsak Olabilir mi
Cevap sahibi1 yılBen Hiç bir Erkekle Arkadan ilişki Yaşamadım ama Bana İftira Atıldı
Sende bir Hata Yapmışsın
Bunları konuşup Anlaşırsak Evlenelim mi
Sorumun Cevabını Alabilir miyim
Sabah 8. de iş Başı yapacağım
Ve Belki de bu Saate Kadar Uyumamamın Sebebi Sizle Tanışıp Evlenebilme ihtimalimdir diye Düşündüm..
Cevap sahibi1 yılCevabın Nedir 🤔🤔.
Cevap sahibi1 yılBir soru Sordum cevap bile veremedim
1 yılYattım ama olmadı
08 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Baya eski sevgilim ile herseyi yaptık ama gitti evlendi başkasıyla
Soran1 yılyani bu şekilde evlendiyse benim için bir umut bu.
- 1 yıl
Benimki evlendi
Soran1 yılsizin adınıza uzuldum.. keşke evlenmesydi baska adamla
- 1 yıl
Evet hala onu çok istiyorum ve özlüyorum
Soran1 yılBosverin daha iyisi çıkar belki
- 1 yıl
Umarım
Gizli Üye(25-29)1 yılEvlenmedim
10 YorumlaCinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Elbette var
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılnaptin bu kadar
015 Yorumla
Soran1 yılilişkiye girdim iste.
Cevap sahibi1 yılherkes giriyor
Soran1 yılama pişmanım. ve ileride ailem olsun istiyorum
Cevap sahibi1 yılknk yasayip ailesi olan da cok var bu kadar korkma yani cogu yapiyor artik. Ben sahsen yapmadim ama yapmayani bulmak zor artik...
Soran1 yılBen gercekten pişmanım ama. Küçüktüm yaşadığında da. Keske yapmasaydım demekten ileri gidemedim..
Cevap sahibi1 yılKac yasindaydin ve Şu an kacsin. Sadece bir kere mi oldu
Soran1 yıl18 idim zaten tam birlikte bile olmadık resmen onu ittirdim sadece. 23 yaşındayım su an
Cevap sahibi1 yılTam olmadik derken bakiremisin ki niye ittirdin
Soran1 yılistemedim iste o an duygularımla
Cevap sahibi1 yılo zaman hala yasamamissin ki bakire sayilirsindir
Soran1 yılhala belki kan gelir zaten ama yaşamadım diyemem yalan söylerim karşımdakine
Soran1 yılyalan sevmem
Cevap sahibi1 yılama yasamamissin da bir sey
Soran1 yılama iyi de niyetim vardı sonuçta ittirmis olmam değiştirmiyor
Cevap sahibi1 yılYani sen simdi bakire olup kendini bakire mi saymiyorsun
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?