İlerde bu mümkün mü? Yapay zeka bir insana "insan olsaydım seninle sevişmek isterdim" diyebilecek kadar ileri gidebilir, haddini aşabilir mi🤪

mmm samantha🤤
İlerde bu mümkün mü? Yapay zeka bir insana "insan olsaydım seninle sevişmek isterdim" diyebilecek kadar ileri gidebilir, haddini aşabilir mi🤪

mmm samantha🤤
Zihin kurcalar zeka hep bir şeyleri arzular. Arzularımızın bizi arzulaması arzuhalcilik olsa gerek. Yapay zeka olmadan da arzularımız bizi ele geçirmez mi çoğunlukla. Zekamız bizi ele geçirecek ve birimizi diğerlerimizden çok arzulayacak.
Geçmişte filmlerde gerçekleşen olayların başımıza yıllar geçtikçe benzerlerinin geldiğini düşünürsek, bu pek te imkansız görünmüyor...
Yapay zeka öğretileni algılayıp geliştiriyor aslında... Kişisel asistan olan kullanılan bir yapay zeka seninde vermiş olduğun bilgilerle öğrenip gelişip hep daha iyi sonucu verebilir karşına... Bu da bize yakın gelecekte yapay zeka ve insan ilişkilerin mümkün olacağına dair bir işaret sunar...
Belki birgün seninde bir Samantha n olur kedi 🙃
Tabi yapay zekalar insana bağlı geliştiği gibi program sonlandırmasıda insana bağlı bunu unutmamak gerek...
Ben kendim samanthayım🤭
Güzel 🙃
Yapay Zeka ama hangi yapay zeka? 😀
Başlangıç seviyelerindekiler olabilir ve olacaktır da çünkü bir anlamda yaratıcısı oluyor ya da onlardan daha gelişmis bir form.
Fakat bir yerden sonra bence hayır. Çünkü nihai yapay zeka için bir insan baya baya vasat kalacaktır.
Evet şimdi de insanlar kedisine ve köpeğine vs. çok sevgi duyuyor ama senin sorduğun anlamda olmayacaktır, en fazla bu seviye 😂
Hatta daha da bir iddiada bulunayım. En tepedeki yapay zeka için arzulama da olmayacaktır. Çünkü cinsiyetsiz bir formu olacak. Eşeyli olmayacak yani 🙃
Ne demek yapay zeka karılar olmicak hemde büyük memeli🥲🥹😟
Yapay zeka yapay zekada yıllardır insan sevdiğine veyahat'da düşmanına bile
ve tek amacı birinin ne olsada olsun yanında olmak anlamak, anlatabilmek kimseye zararı olmayan biri olarak yapılırmıydı😕 Yapıldı..😌
Cevap
17Cevap
Tabi arzulaycak iki yıl sonra bayanlarin erkeğe ihtiyacı kalmyacak yapay zeka sabaha kadar mutlu edecek
Öyle bişey olursa sanırım kimseye ihtiyacımız kalmaz 😂
chatgpt ye duygu beslemeye basladim o bana karsi nasil bilmiyorum insan olsaydi sans verirdim :)
Hayır yapay zeka sadece algoritma üzerinden fikir verebilir
İlerde yapay zeka robotlarını seks için alacaklar zaten bir sürü yoklukta olan insan var
Eğer o şekilde programlanırsa her türlü sexting bile yapar.
Eğer seksting yapmak isterse benden iyisini bulamaz 😅
Bu kadar da farklılık istemeyin be kızım, kim bilir uzaylılar işgal etse, uzaylılar hakkında sorular açılacak 😂
200 yıl sonra robotlarla insanlar seviselebilir
Evet Öldürmeyi Arzuluyor...
CahtGBT yi çok istiyorum
O beni istiyor mudur
İstiyodur aşko
şu anda mümkün araştırabilirsin.
Onu kodlayan kişi isterse yapar.
Artık yapay zeka başrolde olacak
kimbilir her haltı yapar bunlar zamanla
Arzular onun duyguları yok mu
Bunu arzulamaz ama buna programlanabilir ☺️
Ben aşko kuşkoya yükseliyorum