Vallahi bazen yapay zekayla oluşturulmuş öyle kadınlar ve öyle erkekler görüyorum ki insan ister istemez keşke bunlar gerçek olsaydı da sevişebilseydik diye düşündürüyor. Hiçbir kusur yok saf güzellik ve saf yakışıklılıkla oluşturuyor görselleri bu yapay zeka denen meret. O zaman da insanın içi gıcıklanıyor haliyle
Ancak çok gerçekçi, insan vücuduna çok yakın bir vücut yapılırsa ve yapay zeka da beyin gibi işlev görürse belki.
Şu anda sadece yazılım. Dokunma, duyma, tadını alma, kokusunu içine çekme, görme gibi duyularımıza hitap etmiyor. Arzulama ve sevişme bunlarsız düşünmek zor.
Konuşma ve seksting evet ama karşında gerçek olmayan bir şey olduğunu da biliyor oluruz. Gerçek bir kadının yerini tutmaz bence jdjdk
Filmi izledim, Gayet iyi sonunu kötü şekilde bitirmiş , ama bazı yerler Gri nin elli tonu fiilminden daha yaratıcı diyebilirim bugünü daha çok yansıtıyor. Sanal ilişkinin sanal hali. Gerçek olabilir 10 sene içinde
Onun özelliği bu, bir çok sevgilisi var😂 ama en azından idare etmesini biliyor. Ve hepsine gereken değeri gercekten veriyor. Kim bilir, bulursun belki sana sadık bir samantha.
İzledim ya bu filmi anlamsız ama güzeldi Gerçek hayata uyarlanan modelini göreceğimiz bi dünyaya hazır değilim 😂 Rabbim yalnızzzz kullarını o kadar sapıttırma.
Haklısn kızlar baş ağrıyor kıçım ağrıyor hastayım. Regl olmayan robotlar istiyoruz 24 saat, yaşasın robotlar. lakin nazik yerimi robota kaptırmam jilet filan koymuştur. ilk denemeler yapılsın sonra