Sanmam. Adamın fetişi öpüşmek sen onda iyi olabilir. Fakat sevişmekte iyi olmayabilir. Yani sağ elini kullanan birisinden solu da iyi kullan demek gibi bir şey bu.
Aslında öpüşmek sadece öpüşmek değildir. Sesine, nefesine, dokunuşlarına yansıyan öpüşme biçiminden bahsediyorum. Sırf dudak teması değil aslında ellerin vücudu kavramasını da kapsıyor mesela. Elleri kullanma biçimi değişken olabilir ama öpüşmek de kişinin cinsel kimliği üzerine işaretler taşır bence. Herkesin kendi fikri elbette.
Evet, birinin öpüşme biçimi genellikle sevişme tarzı hakkında ipuçları verebilir. Tutkulu, derin ve uyumlu bir öpücük, o kişinin tensel temasta da duygusal bağ kurmaya önem verdiğini gösterebilir. Mesela, nazik ama kararlı bir öpücük aldığımda, partnerimin sevişirken de dikkatli, özenli ve ritme duyarlı olduğunu hissetmiştim. Öte yandan, aceleci ya da kopuk öpüşmeler bazen yüzeysel bir yaklaşımı yansıtabiliyor. Elbette bu tek başına kesin bir ölçüt değil ama ilk temas, iki bedenin ve ruhun nasıl uyum sağladığını gösteren güçlü bir sinyal olabilir. Deneyim, zamanla bunu daha iyi öğretiyor.
Öpüşme biçimi ile seks performansı arasında illa ki pozitif bir korelasyon olabilir ama ben bunun bir nedensellik oluşturduğunu düşünmüyorum.
Sağlıklı ve güçlü olmayan bir erkek bünyesi penetrasyon esnasında çabuk yorulup tükenebilir. Erken boşalma, geç boşalma ya da sertleşme problemleri ile karşı karşıya kalınması da olasıdır.
Bence gösterebilir evet. ama şimdi öpüşmek var öpüşmek var. mesela sadece öpen kişi bilmiyordur. ama öperken ellerini kullanan dilini kullanan kişi sevişmesi hakkında da bilgi verebilir diye düşünüyorum ben keyifli günler 🥂🤟✨