yaşım 19 sevgilim çok istiyor. yani bakireliğimi vericem. buna dini yönden bakmanıza gerek yok sosyal yönden bakmaya çalışıyorum sizce beklemeli miyim?
Ayrıca erken yaşta seks yapmaya başlayanların seks hayatı daha iyi oluyor yani
yaşım 19 sevgilim çok istiyor. yani bakireliğimi vericem. buna dini yönden bakmanıza gerek yok sosyal yönden bakmaya çalışıyorum sizce beklemeli miyim?
Ayrıca erken yaşta seks yapmaya başlayanların seks hayatı daha iyi oluyor yani
Bak güzel kardeşim yaşın daha çok genç 19 yaşındasın kanın deli akıyor vücudundaki hormonal durumlar hat seviyede biyolojin istiyor buna lafım yok dini kısmını geçtim diyelim sevgilin ile yattın sonra ayrıldın toplum olarak erkek bir şey kaybetmez ama bu sevgilinden sonraki kisi belki bunu sorun eden birisi olur tabi ki karar senin ama ben bir erkek ve büyüğün olarak beklemen taraftarıyım cok istiyor iseniz öpüşme veya maks oral olması ama penetrasyonel bir durum olmaması buna ananda dahil
Anal demek istedim klavye anan yazdı sorry
ciddi ciddi okuyordum anan diyince kahkaha attım 😄 Haklısın iyi ki yazmışım buraya ya yapmamalıyım küçüğüm daha teşekkür ederim🙏
🙏🙏
Yüzeysel sevişsende, seks yapsanda,,, en sonunda yaşayacagın zevkin tadı aynı! Bence seks nasıl acaba merakı yüzünden bekaretini verme! Onunla uzun bir süre sevişerek orgazm olmayı denemelisin bence!
Kimseye inanma, sakin evlenmeden verme, hevesini alıp gidecek, ileride çok daha fazla seveceğin biri olacak, o zaman bunu yaptığına pişman olacaksin, sakin yapma
Cevap
35Cevap
Bu konuda emin olsan bu şekilde soru sormazdın. En kötü karar kararsızlıktır. Merak ddiyorsun isteklisin bu tamam. Ama emin değilsin. Yarın birgün pişman olmak yerine az daha dayan. Kendinden ve bunu deneyimlemek istediğin kişiden emin olunca deneyimlersin.
Bence sürterek ikinizde bosalirsiniz sen kendini korumuş olurdun oda rahatlamış olur oral yaparakta rahatlarsın bakarsın hamile kalır riske girersin
sevgilin değil
sen daha çok istiyorsun bence
bakirelik önemli değilse bile
20 den önce yapanlar hep pişman kızlar
yok yani ben de istiyorum tabiki ama ben dizginleyebiliyorum kendimi o beni sevmiyor musun güvenmiyor musun diyor
sevmekle ne alakası var
her seven kız vermiyor yani
bu bir zorunluluk değil
evlenmeden
Anne babana sor bunu hiç tanımadığın insanlardan alacağın cevabın bu tarz konularda söz sahibi olmasını mı istiyorsun cidden?
İnsanların düşüncesini merak ediyorum toplumun
Topluma sorarsan 5-6 kişi ilk onunla sevişmeni isteyecek burdan sen bilirsin.
isteseler ne oluyor beni ilgilendiren kısım orası değil
Abin olarak ben söylüyorum o zaman erken yaşta böyle şeylere merak saran kızlar ya pişman oluyor, ya da bu durumun vermiş olduğu haz ile aklı başına gelene kadar ortalık malı oluyor. Bence yaşın çok küçük. En azından 24-25 yaşına gelene , karakterin ve yaşam düşüncelerin şekillenip oturana kadar acele etme derim. Hele olumsuz bir deneyim olursa sürekli bunun pişmanlığın yaşarsın, hele bir de dini inancın yüksek ise geçmiş olsun...
Evet biri daha yazmıştı ekonomik özgürlüğe sahip olana kadar yapmayacağım. 3. dünya ülkesinde yaşadığımızı unuttum bir an. Teşekkür ederim açıkladığınız için
Rica ederim benimde anlatmak istediğim şey buydu. Önce kendini bağımsız bir birey haline getirmelisin. Bu da sana hayat hakkında pek çok tecrübe ve farklı düşünceler getirecektir zaten. Umarım her şey gönlünce olur...
Baya iyi oluyor sorma onun bunun altından çıkamıyor
Bence seks çok güzel bir şey
Ben bir kız olsam bakire olsam kesinlikle sevgili olarak takıldığım kişiye vermem bekaretimi.. olgun, aklıbaşı yerinde, ekonomik özgürlüğünü eline almış, boş vaatlerle beni oyalamayan... birini bulur veririrdim
Bu tamamen senin tercihinle alakalı bir durum. Bana sorsam yapma derim.
Neden peki desem yani öğrenmek istiyorum
işte bu, aklımdaki düşünce biraz da buydu. haklısınız, kendi paramı kazanmaya başlayıp cinsel özgürlüğe sahip olmalıyım. Teşekkür ederim...
Verip mutlu olucaksan hayatın söyle olması lazım örf adet bilmemen lazım ona göre iyi düşün
İlk önce şunu söylemem lazım daha çok gençsin pişman olucagin şeyleri yapma 25 yaşına gelena kadar bekle
Bence yaşın daha erken yani 21 den sonra daha farklı düşüneceğini eminim , beklenenden yanayım
Yaşın çok erken bunun için ya toplum da alışık değil daha
tabiki evet bisi daha yaparisn itersen de soylememe ama butdan
Hadi bakalım gene bir gencin cinsel hayatı bizim elimizde
Bu devirde bunu yaşamayan kız bulunmaz hint kumaşı gibi bir şey bence ve 19 çok küçük bir yaş şu an anlamıyorsun ama ileride pişman olursun. Evlilik dışı cinselliğe karşıyım.
Peki neden karşısın dini açıdan mı yoksa başka bir sebebi mi var
Duygusal açıdan bakıyorum bunu yaşamam gereken tek kişi ömrümün sonuna kadar yanımda olacak ve çocuklarımın babası olacak kişi olması gerektiğini düşünüyorum. Bunun dışında bin bir türlü hastalığı var dna karışıyor gibi gibi
1 kere yaptıktan sonra kendini durduramazsın ayrıldıkça başkasıyla olmak istersin.
evet bu açıdan bakmamıştım, teşekkür ederm açıkladığınız için
Rica ederim 🌸
Bu hatunun bakış açısı güzel. Ve şu var hiç bir erkek daha önce iliski yaşamış kadın istemez çünkü ya onu hatirlarsa ya unutamazsa ya cinsellikte çok mutlu ettiyse ve siz bir ,2 kavga edince erkek hemen beni aldatır kafasına girer. O yüzden boş ver. Temiz akpak çık eşinin karşısina ki ömür boyu sana saygı duysun
Senin işin bi önemi yoksa bakireliğin vs yapmaknistediğin kişiyle seks yapmanda bi sorun yok bende dindar biri değilm
Aksine evlenene kadar 5 6 farkli ten goruyor berbat hayat
Tecrübe kazanırsın ama yaptığın kişiye çok dikkat et
Sana o zevki vermeli ilk olduğu için yoksa ömür boyu mahrum kalırsın
Aile yönünden düşün beinsiz kız. Kendi kızın olsa evlenmeden yapmasını ister misin?
Açıkçası sorun etmezdim sekse bakış açım biraz farklı. Ama yine de mezun olmayı bekleyeceğim paramı kazanmaya başlayınca kimsenin bedenim hakkında söz hakkı olmayacak
Sen bilirsin hastalık var virüs var mikrop var:)
Her önüme gelenle yatacağım gibi yazmışsınız 😂
Bi kere yapınca sonra başkalarıyla da olur
Tam tersi daha iyi olmaz cok cahil olur ilerde pisman olma ihtimali cok cok fazla
Parasıyla bunu ilk ben yapayım. Git onunla zevkine yap
bence yapma. yani sırf sevgiin istiyor diye yapma.
Yani bana diyor ki güvenmiyor musun sevmiyor musun beni evlenicez inanmıyor musun bana diyor
hayır sakın ha... hayırrr... kusura bakma böyle bir konuda nikahlı kocama güvenirim de...
Kızlık zarı diye bir şey yok
Kızlık zarı var demedim. Bekaret diye bir şey var. Hiç sevişmedim o yüzden bakireyim
Bekarette yok kafana takma seviş gitsin ama korunmayı unutma arkadaşın prezervatif kullannası şart
Tabiki güvenli korunma yapacağız teşekkür ederim
Rica ederim tanımadığınız insanlarla birliktelik yaşarken prezervatif kesinlikle kullanmalıdır partneriniz prezervatif kullanmayan partnerlerle birliktelik yaşamayın
Zevk ve tercih senin meselen
Vücut senin karar senin
Çok küçüksün yapma
Neyi bekleyeceksin ki? İstiyorsan yap.
Senin kararın ama ilerde pişman olcan
Düşünüyorsan yap
Bence kendini evleneceğin kişiye sakla :)
Bencede ama evlendiği kişi saklamış mı kendini
Yüzeysel şeviş şimdilik.
Yüzeyel olabilir sevgililikte beklenir
kullanır atar basit olursun
yaşın erken değil yapabilirsin
Sen nasıl istersen
Sen bilirsin
Kendini tatmin et , elleme. verme
Sen ne istiyorsun önemli olan bu
Tek tavsiyem o ilk deneyimi doyasıya yaşayın
Yazık
Bence hayir