Kendisi hatta bana yap diye diretiyor sonra yapmasanda olur ben yapamam hastaliktan falan korkuyorum diyor.
bumbledan tanistik daha 1 hafta olmadi.
sizce ne yapmaliyim
Kendisi hatta bana yap diye diretiyor sonra yapmasanda olur ben yapamam hastaliktan falan korkuyorum diyor.
bumbledan tanistik daha 1 hafta olmadi.
sizce ne yapmaliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kendi kararı yapmayabilir. istemiyorsan da başkasını bul
Sen de ona hijyen konusunda güven ver. Banyoya beraber girin. İyice temizlenin sonra da sevişin. Belki o zaman ikna olur.
Tertemizim zaten. Birlikte dusa girdigimizde de yapmiyor bana yap diyor AMA kendisi asla ve asla yapmiyor
Hijyen çekincesi var. Bu hemen aşılacak bir durum değil. Zorlama. Kendisini ne zaman hazır hissederse o zaman yapsın. Sen ona yaparken mümkün olduğu kadar 69 pozisyonunda yap. Gözünün önünde olursa eninde sonunda bir gün yapar.
Gozunun icine kac defa soktum anlatamam yapmiyor hocam
Herkese oral yapilmaz kaparsan hastaligi gorursun
Ben korkmuyorum hastaliktan da kendisiyle daha ikinci gunden yapmaya basladik zaten. Onu gectim kendisine yaparken zevkten kivraniyor ama bana yapmasini istedigimde ne dusta ne de prezarvatifli hicbir sekilde kabul etmiyor. Onden yapiyoruz onda da canim aciyor cok buyuk diyor oksayarak yap vs diyor konsantrem bozuluyor iniyor sonra bende yapmiyorum birakiyorum zaten yarida
Oysa kazık gibi birşeyi yalamanin tadını kaçırıyor🤣
Evet gercekten yakisikli birisiyim o da kazik gibi ve pembe kendiside iltifat ediyor ama yapmiyor. Sence ne yapmaliyim 😄
Ayrıl.
@Hemoli seni engelledim boşu boşuna yazma
Ayrilmak cozum degil ki kolaya kacmak
Niye
Nerelisin yas kac?
boş ver neyse iyi gunler
Demek ki kız idareten kullanıyor seni
Nasil yani
Bir kız orada çok mutluysa erkeğine herşeyi yapar ama mutsuzsa şimdilik idareten işimi görsün diye kendi istediği gibi kestirip atar hiç bir kızı çıldırtıp istediğini yaptıracak kadar libidosu yüksek görmedin mi
Yapmayabilir buna hakkı var
Sadece onden yapiyor onda da prezervatifsiz yapmiyor. Ya hakki varda o zaman benimde yapmami istemesin yaparken yapma istemiyorum desin zevkine odaklanmasin. Laf arasinda yapmasanda olur hakkindir demesin
Ayrıl o zaman bu kadar kavga ediyorsun
Sevmiyor
Garip
kaldır at
onu sertçe uyar.
Kader ortağım.
Tavrını koy
Ne yapmaliyim sence dun birlikte yatarken hic yanasmadim cinsel anlamda sarilmadim bile