Öncelikle lezbiyenim ve bir kız arkadaşım var. Cinsel ilişkiye de giriyoruz ve biliyorsunuz ki lezbiyen ilişkilerinde oralin önemli bir yeri var. Onu nasıl daha mutlu edebilirim? Nasıl daha iyi oral yaparım? Taktikleri verinnnn!!!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılbunun belli başlı bir taktiği olmaz o partnerinin nelerden ne tür hareket hamle dokunuşlardan haz aldığına bağlı olan birşey onu hissetmen gerekiyor yaptığın her harekete verdiği tepkilere göre yol çizmen gerekiyor herkes'de aynı olmaz o durum
111 Yorumla- +1 yıl
Harika bir tarif
En İyi Cevaplar
Çok zor bir soru olmamış aslında. Hemcinsin ile ilişkiye girdiğin için sorunun cevabını kendin de verebilirsin. Kendine sor bakalım, o sana be yapsa, nasıl yapsa hoşuna gider.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılyavaş başla sonra hızlandır, dilinle klitorise dokunarak hareketler yap dairesel sağa sola vs.
1010 Yorumla- +1 yıl
lezlik var mı?
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo lezbiyenim
- +1 yıl
çok acımasızsın
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo?
- +1 yıl
oral ile sınırlı kalıp sadece oral yapacak karşı cins hiç yok mu yani
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo bana niye soruyorsun bunu?
- +1 yıl
oral tarif ettiğin için
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo etmem sapıklık yapmanı mı gerektirir bu bir. ikicisi bu bir lezbiyenin sorduğu bir soru ona tavsiye verdim. kadınlara oral yapmayı bilip burada yorum yazıyor olmam erkek aradığım anlamına mı geliyor? git tinder dan bul sana oral yapacak kadın. ne beni ne de başkasını taciz et
- +1 yıl
bye bye ego
Cevap sahibi+1 yıl@albatrosibo ok
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye kız kıza ve niye ona sana degil sna bunu bi erkek yapsın sen yat keyfini yaşa erkegin tenini kaslarını ve o isteyerek iştahlıca heycanını teninin üstündeki dolaşn ılık nefesini hissederkwn kadınlığını hissedip heycan arzunun zevkin tadını cıkar
00 Yorumla
+1 yılVajinasını yavaş yavaş yala vajina dilini dilinle ufak ufak yala ve em vajina dudaklarına hafif ısırıklar at sornada vakumla ve bunu 2 saat boyunca yap
10 YorumlaSana nasıl yapılırsa hoşuna giderdi onu düşün ve uygula hemcinsin olduğu için çok daha rahat kesfedebilirsin zevk noktalarini
00 Yorumla
+1 yılVajina dudakları ile çişini yaptığı küçük deliği yalarsan ağzında kivranir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVajina türlerine göre oral seks yapmanın usulü vardı, bunu deneyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılönce onu kendi yerine koy ve düşün sana neyi nasıl yapmasını isterdin aynını ona yap
00 Yorumla
+1 yılKlitorisini isir dudaklarınla dilini içine sokup çıkar dilinle şey yap onu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılbir erkek kadar zevk veremezsin. boşuna uğraşma... :D
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıloralden önce duş almalısın ve temizlik yapmalısın sonra en güzeli 69 olur bence
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMilletle başşak geçme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı.
+1 yılBen öğretirim sdxddsxds
00 Yorumla Klitorisine odaklan oncelikle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEllerini kullanmadan yoğurt yiyomuş gibi yap
10 Yorumla Ben bu işlerin piriyim öğreteyim mi :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılanustan basla yukarıya dogru yala
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapıyorsun ki
00 Yorumlaburda ne varki cok kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılIlk mi olucak?
00 Yorumla
+1 yılLezbiyen ne ya
00 Yorumla
+1 yılDilini kullan
00 Yorumla
+1 yılYala