Cinsel Yaşam Erkekler vajinaya oral yapmayı sever mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 124 Erkekler vajinaya oral yapmayı sever mi? Benimki pembe etli. Güncellemeler1 yıl Soran çok olmuş kuru mu sulu mu diye. Her zaman sulu benimki Güncellemeler1 yıl Mmmm gece gece canım muz çekti benimde. Erkekler vajinaya oral yapmayı sever mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 25 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. severim evet 1 0 Yorumla
Noami Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı. Bence erkek kendisine yapılmasını seviyorsa onun da yapmayı sevmesi gerekli. En azından yapmam dememesi lazım 20 3 Yorumla Abicimyapma 1 yıl KS de ilk kez 13 beğeni alan yorum gördüm Yorumla Noami 1 yıl 13 mü? 😂 Şimdi bak istersen Yorumla Abicimyapma 1 yıl Vay anasını Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Daha yapmadim ama cok istiyorum önce iyi bir yalayip sonra icine girmek sonra tekrar yalayip tekrar icine girmek böyle böyle en son yalayip icine girip bosalmak bunu p*rno izlerken görmüştüm çok iyi etkiledi azdırdıydı beni 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Biz başka yere mi oral yapıyor uz ya anlamıyorum ki oral oraya yapılıyor zaten 😊😊😊 1 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Ben çok severim çok da güzel yaparım. Uzun uzun hiç bırakmadan. İsteyen olsa da yalasam saatlerce 😍 1 0 Yorumla
çıtır-sevenn Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl evet seviyorum özellikle pembe ve etli olanlara, nasi bakim seninki 1 1 Yorumla çıtır-sevenn 1 yıl benmde pembe şeftali çekti canım tüysüz Yorumla
Gemsas38 Takip Et Xper 6 Yaş: 53 , eic 100% 1 yıl Oraldan önce orasını okşayarak erkeğine görüntü ziyafeti çekmeli. 1 0 Yorumla
olgunerkek37 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben çok seviyorum ya yaparken ıslaklık artması hissetmek inlemesi vs fena 1 0 Yorumla
Maskiba41 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Vajinaya temizligine göre değişen bir sey herkesin bakışı aynu değil 1 0 Yorumla
berkatak Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkekler kadini azdiran ne varsa onu yapmayi sever.. 1 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Genel olarak severler yani hijyen ya da tabular sorun yaratmıyorsa %80 sever.. 1 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Sevmek ne kelime. Bayılıyorum. Dakikalarca sevişebilirim vajinayla. Dilimle harikalar yaratırım 1 1 Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Seninki de baya ağıza layık gibi duruyor 👅 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Kadın yalatmayı seviyorsa ve bakımlıysa severler yalamayı 1 1 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Pembe ve etli olması avantaj senin için Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bana yapılırsa bende ona yaparım yapmazsa yapmam ona karşılıklı zevk almalıyız 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pıtık zaten yalamak, emmek, suyunu yudumlamak için değilmidir? 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Her zaman kurusu da koku yağar be dostum Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Bu sorulmaz ama... Her erkek bunu sever ve yanıtı bellidir. 1 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Evet çoğu sever ama sevmeyenlerde var tabii, sana bayılırlar heralde 😅 1 1 Yorumla ManyakBaron31 1 yıl Güncellemeye sesli güldüm 😂😂😂 Yorumla
Haybenonun Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Pembe olması şart değil. İç dudakları küçük olsun güzel koksun miss 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Temiz bakımlı olması yeterli renk önemli değil geeçekten 1 0 Yorumla
Astrast Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl Ben çok seviyorum hele o suların suratıma yayılması beni deli ediyor 1 0 Yorumla
Tam1Erkekk Takip Et Xper 5 Yaş: 126 1 yıl Hemde nasıllll daha da delirtmek için dilimi sokarımmm 1 1 Yorumla Tam1Erkekk 1 yıl Yerim onu iyi bak ona Yorumla
karanlıkyalnız1ruh Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Gerçekten seviyorum bugun keske biri yalatsa cok ozledim yapmayi 1 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Azdımmm şu anda 👅👅👅 1 1 Yorumla Soyersoyer 1 yıl Banana 🍌🍌 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Vajinaya göre değişir 1 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Temiz ve bakımlı olması durumunda tabiki seviyorum 1 1 Yorumla didakdik 1 yıl Ne güzel desene☺️ Yorumla
Dyb_Mavs21 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sen yaptırmak istersen ben neden yoğ diyim 1 1 Yorumla Dyb_Mavs21 1 yıl Sen severmisin? Yorumla
Birrgariban Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 741 cevap paylaştı. Temizse yaparımmm 1 2 Yorumla Birrgariban 1 yıl Gereken yapılır itina ile Yorumla Birrgariban 1 yıl Muz buldun mu Yorumla
Bayİstanbullu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 93% 1 yıl Ben şu anda çok yapmak istiyorum 1 1 Yorumla Bayİstanbullu 1 yıl Yapmamı ister misin Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sulu mu kuru mu 1 1 Yorumla KingNothing01 1 yıl Şehit? Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevilmez olur mu tadına doyum olmaz 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bakimli istekli bir partnere evet. 1 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sevmez olur mu bayılırlar 1 0 Yorumla
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Ben seviyorum, delisiyim hatta... 1 0 Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pembe etsiz dümdüz olursa tadına doyulmaz 1 0 Yorumla
MuratBey262626 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Etli butlu olursa dudaklı olırsa offf ye ye doymam 1 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. merak ettirdin kendininkini bravo :D 1 2 Yorumla dreamliner61 1 yıl çok ettirdin hem de :D Yorumla dreamliner61 1 yıl ya bak sen :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Getir bakiyim susadım emiyim azıcık 😛 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Aferin bebeğimm heh gel şöyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hem de defalarca kez boşaltana kadar yaparım... 1 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende var muz. 😁 ballı mı nutellalı mı olsun 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Ben çok severim en 1 saat yaparım 🔥 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yalattırdın mı? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yine mi?😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Pembe etli😁🙄of.Somon eti gibi he. 1 2 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😃her zaman sulu mu. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesin çekmiştir 😃 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Pembe et ne aw lkjdsflkjdslfj 0 0 Yorumla
Kupid Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok severimmm 2 0 Yorumla
ask_adami30 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 43% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. Ben çok severim 1 1 Yorumla ask_adami30 1 yıl Benim de seftali Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Severiz 1 0 Yorumla
aku14 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 947 cevap paylaştı. Sabaha kadar hemde 1 0 Yorumla
KocaaBebek89 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Elbette temizse 1 1 Yorumla KocaaBebek89 1 yıl Daha leziz işte 🫠🤤🤤 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
severim evet
Bence erkek kendisine yapılmasını seviyorsa onun da yapmayı sevmesi gerekli. En azından yapmam dememesi lazım
KS de ilk kez 13 beğeni alan yorum gördüm
13 mü? 😂 Şimdi bak istersen
Vay anasını
Daha yapmadim ama cok istiyorum önce iyi bir yalayip sonra icine girmek sonra tekrar yalayip tekrar icine girmek böyle böyle en son yalayip icine girip bosalmak bunu p*rno izlerken görmüştüm çok iyi etkiledi azdırdıydı beni
Biz başka yere mi oral yapıyor uz ya anlamıyorum ki oral oraya yapılıyor zaten 😊😊😊
Ben çok severim çok da güzel yaparım. Uzun uzun hiç bırakmadan. İsteyen olsa da yalasam saatlerce 😍
evet seviyorum özellikle pembe ve etli olanlara, nasi bakim seninki
benmde pembe şeftali çekti canım tüysüz
Oraldan önce orasını okşayarak erkeğine görüntü ziyafeti çekmeli.
Ben çok seviyorum ya yaparken ıslaklık artması hissetmek inlemesi vs fena
Vajinaya temizligine göre değişen bir sey herkesin bakışı aynu değil
erkekler kadini azdiran ne varsa onu yapmayi sever..
Genel olarak severler yani hijyen ya da tabular sorun yaratmıyorsa %80 sever..
Sevmek ne kelime. Bayılıyorum. Dakikalarca sevişebilirim vajinayla. Dilimle harikalar yaratırım
Seninki de baya ağıza layık gibi duruyor 👅
Kadın yalatmayı seviyorsa ve bakımlıysa severler yalamayı
Pembe ve etli olması avantaj senin için
bana yapılırsa bende ona yaparım yapmazsa yapmam ona karşılıklı zevk almalıyız
Sevilmezmi somura somura sularını vakumlaya vakumlaya
Pıtık zaten yalamak, emmek, suyunu yudumlamak için değilmidir?
Her zaman kurusu da koku yağar be dostum
Bu sorulmaz ama... Her erkek bunu sever ve yanıtı bellidir.
Evet çoğu sever ama sevmeyenlerde var tabii, sana bayılırlar heralde 😅
Güncellemeye sesli güldüm 😂😂😂
Pembe olması şart değil. İç dudakları küçük olsun güzel koksun miss
Temiz bakımlı olması yeterli renk önemli değil geeçekten
Ben çok seviyorum hele o suların suratıma yayılması beni deli ediyor
Hemde nasıllll daha da delirtmek için dilimi sokarımmm
Yerim onu iyi bak ona
Gerçekten seviyorum bugun keske biri yalatsa cok ozledim yapmayi
Ben severim temiz ise
Azdımmm şu anda 👅👅👅
Banana 🍌🍌
Vajinaya göre değişir
Temiz ve bakımlı olması durumunda tabiki seviyorum
Ne güzel desene☺️
Sen yaptırmak istersen ben neden yoğ diyim
Sen severmisin?
Çok seviyorum.
Temizse yaparımmm
Gereken yapılır itina ile
Muz buldun mu
Sever sende severmisin?
Ben şu anda çok yapmak istiyorum
Yapmamı ister misin
Sulu mu kuru mu
Şehit?
Sevilmez olur mu tadına doyum olmaz
Bakimli istekli bir partnere evet.
Sevmez olur mu bayılırlar
Ben seviyorum, delisiyim hatta...
Pembe etsiz dümdüz olursa tadına doyulmaz
Etli butlu olursa dudaklı olırsa offf ye ye doymam
Emdirecek misin bebeğem 😏
En sevdiğim şeylerin başındadır.
Dudakliysa cok severim
Libidom doruklardayken evet.
merak ettirdin kendininkini bravo :D
çok ettirdin hem de :D
ya bak sen :)
Getir bakiyim susadım emiyim azıcık 😛
Aferin bebeğimm heh gel şöyle
Hem de defalarca kez boşaltana kadar yaparım...
Bende var muz. 😁 ballı mı nutellalı mı olsun 😁
Ben çok severim en 1 saat yaparım 🔥
Hiç yalattırdın mı?
Yine mi?😂
Pembe etli😁🙄of.
Somon eti gibi he.
😃her zaman sulu mu.
Kesin çekmiştir 😃
hım :D çok kabarı yor mu
Pembe et ne aw lkjdsflkjdslfj
Çok severimmm
sevilmezmi off hem yalatcan hem yalican