Partnerim Vajinamı parmaklamayı çok seviyor fakat bu durum çok da iyi hissettirmiyor. Erkekler parmaklamayı seviyor mu?

Partnerim Vajinamı parmaklamayı çok seviyor fakat bu durum çok da iyi hissettirmiyor. Erkekler parmaklamayı seviyor mu?
Erkeklerin çoğu eline bakım yapmadığından, hırş hırş sert parmaklarını kullanmaları rahatsız ediyo. Bir de tırnak varsa sorma gitsin yani. Hani azıcık özenli davransalar anlayacağım, bir de p*rno öğrendiklerinden, hızlı davranıyorlar. Zevk almaman normal yani. Çoğu kadın almıyor, ayıp olmasın diye alıyormuş gibi davranıyor.
Cevap
28Cevap
Parmaklamak yanmaya sebep olabilir, ilişki öncesi yapmamakta fayda var
ben seviyorum ve bu durumdan şikayetçi olan hiç olmadı şuana kadar
Sen seversin tabi çapkın şey seni
Evet ama partnerimize zevk verdiği için yaparız genelde. Sende sevmiyorsan söyle bence partnerine
Erkeklerden ziyade genelde bunu daha çok kadınlar istiyor. Kişiden kişiye değişebilir anormal bi durum yok seviyordur.
Hassas tır mikrop kapmaya tahriş olmaya müsaittir vajina içi el yıkanıp tırnak batmayacak şekilde yapılmalı
Şimdi G noktasını bulamıyorsa sana bir şey hissettiremez zaten, o noktayı bulmakta deneyim tecrübe ister saygılar
Parmaklama vajinayı alıştırma ve kadının daha fazla zevk alması için yapilir
Parmaktan ziyade başka bişey girse daha iyi olur bence. Niye parmak sokar ki Bi insan 😄
Sevmeyen kadını ilk defa duyuyorum ne seni rahatsız ediyor
Bunu yaparken partnerimin gözlerinin içine bakarak aldığı hazzı görüp onu öpmek kıvrandığını görüp derin nefes alışlarını hissetmek hoşuma gidiyor
Birleşme öncesi olabilir ama parmaklarımdan sonra girmek isterim
Karşılığını da sever, karşılıklı olsun ister 🙂
iyice içine sokamıyor mu
Evet bence çok hoş bir durum :)
Parmaklamak yerine yalamali bence
sevenler var yarı yarıya diyelim %50
Tırnağı gelirse çok canın yanar mesela..
neden iyi hissetirmiyor
hiç aklımdan geçmiyor :D
Evet herkes sevmiyor
Evet seviyorum
ah nasip olmadı ya
Evet severiz
Erkek o sıcaklığı seviyor
Hm anladım
Bırak parmaklasın
Benide parmaklayın
konum at
Denemedim