gercekten iyi yalamayi biliyormusunuz seviyormusunuz yoksa sadece o an kizlara hava atmak icin mi ben boyle yapar soyle yaparim diyorsunuz tecrubeli erkek var mi gercekten?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakir bir erkeğim ama şunu diyorum bir kızla vajinal seks yapmadan ona dokunmadan sadece vajinasını yalamayı çok istiyorum eğer kız zevk alacaksa istediği kadar yalarım bir kızın zevk alması benim aldığım zevkten daha önemli benim için. Oh o güzel vajinayı yalayıp emmek isterim. Sonra da yüzüme squirt yapmasını isterim.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
* oral seksin en güzel başlangıç noktasının dudaklar olduğunu hatırlayın. öpüşün, öpüşmekten yorulmayın, ama dozunda bırakın her şeyi, abartmayın. sihirli cümle: güzel öpüşen adamın kötü oral seks yapması mümkün değildir.
* dudakları somurma, bu insanın bir anası-babası, mahalle bakkalı var. "şordon 2 pokot mokorno" diye alışveriş yapmayı kimse istemez. sakin ol, dilini vidanjör gibi kullanma.
* eller! eller! eller! (bu sadece bir yıldırım gürses şarkısı değildir.) ellerini kullan, o ellerin bacak arasına indiği an var ya, işte o anki o titremeyi hissettirmelisin karşı tarafa.
* partnerini tanı! bak bu çok önemli. hatta neredeyse en önemlisi. tanı derken, adını bilmediğin kadınlara yap demiyoruz, anladın sen onu, tanı her santimetrekaresini.
* karşı tarafı tart. patates partnerin oral seksten hoşlanıyor mu, daha önce bunu konuştun mu, çünkü bazı hanım kızlarımız bundan hiç ama hiç hoşlanmazlar. sen orda ağzını felç etmekle uğraşırken hatun "hmm perdeler de kirlenmiş, bir makineye atiyim şunları." diye düşünecekse hiç başlama.
* kadının gözünün içine bak ama ööle aç, ıslak, yavru köpek gibi bakma. seksi ol, tuttuğunu kopar, "hmmfss hmfss oluyo mu?" diye sorgulamadan çalış. o bakışlar var ya o bakışlar, o göz göze gelince çakan şimşekler, ah işte onları da kat işin içine.
* bırak kadın kıçını kaldırıp indirsin, sana az biraz yön versin. ben bilirim ayağı kötüdür, bilemezsin işte rezil olursun. herkesin tavrı-tarzı farklıdır, kimi kadın erkeğinin kafasını tutmaya bayılır mesela, eliyle ritmi belirler, ona izin ver.
* pozisyon önemlidir, yani erkeğin duruşu. çünkü çabuk yorulabilir, bir de bazısı kollarını yatırıyolar böööle bu sefer de boyunları ağrıyo. en güzeli koltuk kardeşim ya, kıçını kaydırıcan bööle koltukta, evet. bir de yan yatıp kafasını bir bacağın üzerine yatırmak durumu bazen adamlara az konfor sağlar, sonra hoop bir bacak hamlesiyle kaldırırsın yine52 Yorumla- +1 yıl
BİTMEDİ...
* belli bir noktada inleme sesi duyduğun zaman orda kal, yerinden ayrılma! inlemeler artıyorsa, hızlanmaya başla, kendini partnerinin tepkilerine göre ayarla.
* dudakları ellerinle ayır, çıkan klitorisi em. bu hareketi defalarca tekrarla, unutma, olay klitoriste! hatta sert olan ucunda. topsuz sahada dolanıp durma, gole yönelik çalış.
* ille de klitoris bulucam derdine düşme, bulamıyosan bulmak için uğraş ama bunun için kasıp kadını atmosfer dışına atma
* vajinaya dil sokmak orgazma ulaştırmaz, sadece yardımcı olur. çünkü vajinal orgazmın dille olması mümkün değil, ha 10 santim içeri girebilecek kadar dile sahipsen onu bilemem, bence bir doktora göster, o ne ööle be.
* tıpkı erkekler için geçerli olan ıslaklık kaynaklı uyuşma durumu kadınlara da olur, o yüzden hep aynı yere çalışmamak gerekir.
* klitorisle uğraşırken, eller de boş durmamalı, vajinanın üzerinde gezinmeli, bacakları okşamalı, hatta ulaşabilirse göğüs uçlarıyla oynamalı, göğüsleri avuçlamalı falan
bir kere yaptım partnerim çok beğendi zaten seks yapmadık hiç sadece oral yapıyoduk yani pardon 2 kere yaptım birinde kıllı bişrinde kılsız ikisininde kokusu ayrıgüzeldi aynı kızdı bu arada öyle işte güzeldi ben çok severek yapmıştım ilerde karımada zevkle yapıcam her uyandığımda:D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Erkekler Ne Diyor
61
- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılseverek yalarım, zaten de sevdiğimden yalıyorum, yalayarak da bir çok kez boşaltmışımdır partnerimi. dil darbelerim iyidir :)
20 Yorumla
+1 yılBayılıyorum yalamaya harbiden. Böyle tatlı tatlı akıyor suları , iyice ıslanıyor hatun , sonra dudaklarım o suyla kaplıyken dudaklarına yumuluyorum falan.. Ahh ah.. Gece gece uçtuk yine.
10 YorumlaYaladigimda kadin pili biter.
Ancak yalamam.
Cunku hijyenik kadın yok.00 YorumlaEn sevdigim şey *m yalamaktir üzerine dondurma veya krema dokup yalarim bikere çikolata sosu döktüm harika oluyor bide parmaklarim yalarken fiskirarak boşalır
215 Yorumla
Soran+1 yıloww
Soran+1 yılbaya zevkli olmali diye dusundum
Soran+1 yılbaska? birde acayim bacaklari dal ha istermisin :)
Soran+1 yılbeni altina alabilecek bir degilsin malesef ;) :*
Soran+1 yılsevgili olmadan kimseye onu yaptirmam be canim :D
Soran+1 yılsevgilim olsan sana yaptirim o kesin sonra da benden ne istersen onu alirsin ama tabi isi biliceksin
Soran+1 yılbelki de cirkinin tekiyim ha :D
Soran+1 yılhmm :)
Saatlerce yalayabilirim amın kölesiyim... hele birde o kokusu yok mu ya offf cok tahrik ediyo beni o koku yaa
127 Yorumla
Soran+1 yılsadece yalarsin yani kole olursan oyle mi
Soran+1 yılhmm bilmem cok hizli bir halin var sanki
Soran+1 yılbilmem o zevki yasatamayan erkek var
- +1 yıl
O erkekler canim bosalmaya odakli olanlarrr.. bir yere ulasmak degil haz veren yolda olmaktir. Yalayacaksin a. mı... karsindaki kuduracak işibilen onun kudurmalarindan tepkilerinden tahrik olur daha da uzatirrrr.. seks bosalmak demek degil tam tersi bir kadini keşfetmek... sonuc odakli olmayacaksin sonuca giden yolda cokkkkk vakit gecireceksin guzel olan buu... dimi?
Soran+1 yıloff tabikide oyle olmali
Soran+1 yılsenin o dilin degse bir daha alamazsin oradan zaten korkum o :)
Soran+1 yıloyle bir erkegim olsun isterdim :)
Soran+1 yılolmaz yazamam burada tanimayan yok bir şu an cok istekliyim o ayri
Soran+1 yılteshir derken?
Soran+1 yılsadece bir tshort giyen biriyim evde :) frikik vermem kimseye
Soran+1 yılyok birakmam
Soran+1 yılneler yaparsin bana?
Soran+1 yılnasil guzellikler yasatirsin mesela
Soran+1 yılowww cidden hayal gucun super
Soran+1 yılmecburen
Soran+1 yıloyle olmuyor iste
Soran+1 yılherseye karsi bunlar dahil :)
Soran+1 yıletme sen bence :) cok kotu uykum var ben kactim ;)
- Cinsellik konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBen tecrübeliyim de karşımdaki de bana ayak uydurabilirse daha çok zevk alabilir.
00 Yorumla
+1 yılövünmeyi sevmem fakat partnerımı yalayarak bosaltmak bana cok buyuk bır haz verıyor
10 Yorumlaanlatmakla olmaz deneyip görmen lazım ben sana yaladığım kızları toplayıp anlatın bakalım diyemem zaten :D
10 YorumlaSevmeyen illa ki vardır... Temiz bakımlı ise yapmadan önce temizlendi ise uzun süre yapabilirim.
04 Yorumla
Soran+1 yılpeki sen seviyormusun?
Soran+1 yılhmm ok
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasın ki? Elbette var seven de, tecrübeli olan da.
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCiddi bir şekilde cevap verir misin? Amacın gerçekten bunu yapacak birini bulmak mı yoksa gece gece bizi azdırıp eğlenmek mi? :D
Soran+1 yılbirine bacaklarimi acip ona bunu yaptirmak tabiki bu saate canim cekmezse soylemem
Cevap sahibi+1 yılTamam da sadece bu saatteki istekle sınırlı kalması kötü olur. Niyetin gerçeğe taşımaksa ne güzel. Öpmeye, yalamaya, emmeye, koklamaya, ısırmaya, zevk sularını yutmaya, dilimi içine sokmaya bayılırım. Bir anda saçlarımdan tutup bastırmana ve yala demene, hatta ben uyurken üstüme çıkıp ağzıma dayamana, sabahları seni öyle uyandırmaya. Hiç sıkılmam bundan.
Soran+1 yılne yapabilirim ki baska
Cevap sahibi+1 yılBu sitedeki çoğu kadının amacı sadece lafta fantazilerini ortaya döküp, erkekleri tahrik edip eğlenmek olduğundan söyledim. Bir de sonuçta bu saatte çat diye gelecek bir kişi bulman zor. Nerede yaşıyorsun?
Soran+1 yılturkiye :)
Cevap sahibi+1 yılÇok esprilisin. :/ İstediğin gerçekten bu olsaydı açıkça söylerdin bence.
Soran+1 yılsoyleyemem tabikide sacma olur ozaman
Cevap sahibi+1 yılNiye saçma olsun ki? Gerçeğe taşımak istiyorsan bu gerekli ve istediğini söylüyorsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2.5 saat kafamı kaldırmadan yalayıp kızın vajina bölgesini morartmıştım 1 keresinde. o bölgedeki kan vajina dudaklarına toplanmış...
127 Yorumla
Soran+1 yılincitmiceksin ya :)
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşında beyaz tenli bebek gibi bir kızdı dayanamadım ama :)
Soran+1 yılrahatlaticaksin onu zevkten hep isticek sonra
Cevap sahibi+1 yılbacaklarının arasına başımı sokup bir bacağınıda omzumun üzerinden sırtıma atıarım. elimi sırtıma attığım bacağın altından dolandırıp klitorisini parmaklarımın arasına alırım. burnumu klitorisin altında dayayıp dudaklarımla dudaklarınısabitleyip dilimle iç dudaklara masaj yapmaya başlarım. fazla açık anlatmamışımdır umarım :)
Soran+1 yılbir tek uygulama kaldi yani is konusmakta degil icraat :)
Cevap sahibi+1 yılelbette anlatmak konuşmak ayrı. işlev ayrı :) o konuda haklısın... da sen anlatmamı istedin :)
Cevap sahibi+1 yılayrıca şimdiye kadar böyle yaptım ve partnerlerim hep memnun kaldı :)
Soran+1 yılevet ben istedim
Cevap sahibi+1 yılya bu birde en basiti. daha çok şekillendirilip çeşitlendirilebilir pozisyon olarak uygulama olarak...
Soran+1 yılen basiti mi :)
Cevap sahibi+1 yılevet :) değil mi ki sence?
Soran+1 yılbelki de sonucta iki bucuk saat kaldirmadan yapiyorsan kimbilir neler yaparsin sen :)
Cevap sahibi+1 yılvar benimde 1 - 2 taktiğim kendime göre :) de onları burada yazarsam profilim kapanır gerek yok şimdi :)
Soran+1 yılgizlisin kapatmazlar soylee
Cevap sahibi+1 yılsitede bazı yüksek modlar gizlilikleri görebiliyor. aşırı cinsel içerikten kapatabilirler...
Soran+1 yılkapatmazlar oyle bir durum yok ama sen bilirsin :(
Cevap sahibi+1 yılkapatırlarsa sana sitem ederim ah gizli yaktın beni diye :D neyse en çok koltukta oturur - yatar pozisyonda partnerimin ters şekilde üzerime yatmasıyla yalamayı severim. kalçalarının hemen üzerinden kollarımla bağlarım onu kaymaması için bir parmağımıda arka deliğine takarım. ellerimi kullanamadığım için sadece dilimi ve dudaklarımı kullanırım. onun alt dudaklarını ıssırırım ki ıssırmayı çok severim. dilimi içine girebildiğim kadar derine sokup orada sabit tutarım ve vajinasını dudaklarımla somurmaya başlarım. somururkende başımı geri çekerek resmen vajinayı sündürürüm. o an zevkten penisimi ıssıran bile olmuştu gayri ihtiyarı :)
Soran+1 yılevet cidden intihar :D
Cevap sahibi+1 yıle zevki burada zaten :) ya da bir yandan yalarken bir elimle klitorisi uyarırken diğer elimin işaret ve orata parmağıyla vajinayı becermek. aynı elin serçe parmağınıda arka deliğe sokmak. zevki düşünsene hem 2 deliğin 3 parmakla beceriliyor hem vajinan yalanıyor hemde klitorisin uyarılıyor :) ne kadar dayanabilir ki bir kadın :)
Soran+1 yılcok duramaz bence
Cevap sahibi+1 yılaynen. yaprak gibi titreyenler oldu :)
Soran+1 yılyazikkk :)
Cevap sahibi+1 yılben kadınım zevk aldıkça alanlardanım. onun için bence harika bir şey onun yaprak gibi titremesi. demekki bir şeyleri doğru yapıyorum diyorum kendimce :)
Soran+1 yılkesinlikle oylee :)
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ediyorum o zaman sayın gizli :)
Soran+1 yılne dimek yaaw :) sayin gizli :)
Cevap sahibi+1 yıl:) sanırım sende yalanmayı çok seviyorsun ya da istiyorsun. ve istediğin gibi bir erkeğin olur sayın gizli :)
biraz tecrübeliyim, kendimce yaparım bir şeyler ama hiç sevmem
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSeks denildiginden bundan daha fazla haz aldığım birşey yok
012 Yorumla
Soran+1 yıltecrube cok mu
- +1 yıl
Emin ol tahmin bile edemezsin iliskiye girmesem olur ama oralsız asla saatlerce dudaklarimda orgasm olabilirsin
Soran+1 yıluuu bir gun bana da boylesi denk gelirse onu dunyanin en mutlu erkegi ederim her konuda
- +1 yıl
İnanki bir beklentim yok sadece ben yalarken dur yapma yeter demesin
Soran+1 yıldayanamiyor demekki okadar zevke
- +1 yıl
Ama ben doymuyorum defalarca ağzımda orgasm olsun istiyorum
Soran+1 yıldese de durmayacaksin o halde bende dur derdim ama onun devam etmesini istememe ragmen yani o an ki bir heycan dur demesi
- +1 yıl
Dur deyince arkayi yalamaya başlıyorum iyice kuduruyo
Soran+1 yılya iste devam edeceksin
- +1 yıl
Sen hic yalatmadinmi
Soran+1 yılkisa surdu ya :)
- +1 yıl
Mesela şöyle bir fantazi istemiydin
Biriyle tanisiyorsun msjlar falan sonra onun numarasını aliyorsun ama sen numarani vermiyorsun bir otelde buluşuyorsunuz ve adam sadece sana oral yapıyor bulusmadan öncede güveniyor ve buna. emin oluyorsun buluşunca adam 2 saat boyunca oral yapiyor tüm vücudunu yalıyor sonra otelden çıkınca kimse kimseyi tanımıyor
İstemiydin boyle bisey
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemiz kokusuz ve tüysüz olursa çıldırtana kadar devam ederim ama cidden temiz olcak yani havaya giremezsem sokamamda... yani havaya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben çok yaladım. Her vajina da yalanmaz bu bir gerçek. Zevk alarak yaladığım da kızı boşaltabiliyorum ama zevk alarak yaladığım çok nadir denk geldi.
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılyalayıp emerek 5 dakikada 1. orgasm 5 dk ara, sonra tekrar oral aşırı şidettli kasılma titreme 15 dakka bekleki düzelsin :D
10 Yorumla Bence cok erkek saliyorr. Klavye basinda veya sozlu salamaaasyonn
18 Yorumla
Soran+1 yılevet soru da bununla ilgili zaten
Soran+1 yılya var o ama ne yapacaksin oyellimle 18-24 yas arasindakiler biraz supheli :)
Soran+1 yılevet bizim erkekler oyle biraz ama hepsi sayilmaz istisnalar oluyormus :D bak :)
Soran+1 yıl:) ;)
Cinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. evet vajinayı yalamak emmek okşamak dillemek çok sever yıllarca yalarım
02 Yorumla
Soran+1 yılsansli kadinlar var
Yapabildiğim en iyi başarılı iş diyebilirim hertürlü yalar dilimle üstüste boşaltırım soru azdırdı
00 Yorumlakarşımdaki bıkmasa yalatmaktan 24 saat yalarım bıkmadan çok seviyorum onu ben
00 Yorumlahiç denemedim midem almıyor adetleri aklıma geliyor
00 Yorumla
+1 yılGörmediğim kadar sapık gördüm sayende sağol yani :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElbette tecrübe li var. Hemde kendinden gecirmessem kabul degil :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlk bir posta beni öyle boşalt sonra Arkana yaslan :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDondurma yalar gibi olmaz o işler... tecrübe ister..
Neresinden yapman gerektiğini bileceksin...00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDünya'da en çok Hoşuma giden şeydir. seksten daha çok Hoşuma gidiyor. Köpekler gibi yalamak emmek istiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sende iyice yalayacaksan zevk almamı sağlayacaksan neden olmasın :D uçururum seni ozaman :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajinanın doğal kokusu ve kadının tahrik olması erkeği daha cok tahrik ediyor o yüzden
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen yaptırmaktan çok yapmayı seviyorum, resmen bayılıyorum. İsteyerek yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılBence sexin olmassa olmazidir
00 Yorumla- Daha fazla (31)
Daha fazla(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri