Çok sevdiğine eminim ama cinselliğe çok meraklı benimle sürekli yapmak istiyor sizce seviyormu gerçekten?
26 gü
Yaşın kaç daha emk senin ha?
Ne ara sevgiyi düşündun ne ara aşkı buldun ne ara cinselliğe karar verdin?
Sevmeen erkek kızı yatakta düşünmez. Elini tutmaya korkar. Çünkü sevgi tek akılda onunla gülmek mutlu olmaktır. Ha bu illaki seviyor bu erkekliği yok değil tabiki sevismek ister ama. Bunun sevgisini anlarsın oncet. O ergenliğin verdiği hevesle seni becermek istiyor. Hoş 40 yaşında bir adamla konussanda o seni becermek ister.
Daha doğrusu 100 erkekten 99 seni becermek ister. Ama bir tanesi sevmek aşık olmak ve seni öyle becermek ister.
Bu yaşta aşka inanma. Çünkü kalpten önce kız ve erkek organı ile karar verir. her şey seni yataga atana kadar romeo olur. Sonra umrunda olmaz çünkü elde etme arzusu asktan daha tehlikelidr ve bu arzu aşk gibi görünüyor çoğu zaman.
Cocuksun bebesin. herkes seni becerme derdinde.
Aklını başına topla. Bu sacma sapan dünyada kendini kullandırma. Sevişmek özgürlükse. Erosbular o zaman özgürlük kraliçesi.
Kafanı karşına koy. Bu gün seni becerip yarın herkese anlatacan unutma bunu.
Çünkü hava atacak. Ben bunu becerdim ha siz hala onu tavlamaya çalışın diyecek.
Kendini erosbu gibi göstermek istiyorsan git yat. Seni tutan yok.
Ama insan gibi yaşa insan gibi davran ve hak edenle birlikte ol. Çünkü gelecekte birini seversin evlenirsin ve o seninle yattiginda zevk almazsan hayatın buk gibi olur.
Kulağına küpe yap
Cevap
31Cevap
Seven kişi cinsellik istemez diye bişey yok, sevgi sadece duygusal değil fiziksel de bir yakınlık ister. burada önemli olan senin hislerine ne kadar saygı duyduğu ve seni ne kadar önemsediği. Seven kişi seni düşündüğü için seni zorlama gereği duymaz ve sen istemediğinde bile saygı duyup bekler, reddedilince sana ilgisini azaltıp uzaklaşıyorsa istediği sen değilsin açık ve net.
Gerçek sevgi sadece yatakta değil ruhen de gösterilmelidir. Cinsellik ilişkinin bir parçası olabilir ama eğer sadece o varsa ve geri kalan duygusal bağ zayıfsa, orada bir dengesizlik var demektir.
Adam seviyorsa öyle de ister normaldir ya. Sevdiğine eminim demişsin bırak seni düşünsün sana anlatsın başkasıyla bi bklar yiyene kadar jdkajd
cinsellik isteyen erkek seni sevdiğinden değil kullanmak istediğinden istiyor. sana tavsiyem asla bekaretini verme. oral felanda yapma. bi kere yaptın mı hep daha fazlasını isteyecek. sınırını koy. sen eskort değilsin.
Bir süre cinsellik verme ona. Canım sıkkın felan yap. . Bakalım sevmeye devam edecek mi yoksa başkasına mı gidecek.
Bence çok sevdiğin insanı önce daha çok tanımak istersin hemen yatmak istemezsin
2 yıldır tanışıyoruz
Çok sevebilir ama cinseliği istemeyecek konuşmayacak diye bişey de yok. Normal bir durum.
e diye birisi var reelde bu benimle 16 yıldır hayal ediyormuş.. fakelerden yazıyor ediyor ama sonunda niyetini açıkça yazdı ve yol verdim. Beden değil bedel ödemekte değil sevgi bence masum 😇 olmalı:))
Sevdiğini söz nişan yaparak ciddiyetini göstermeli bence
Seviyorki cinsellik konuşuyor
sevmese neden konuşsun
Cinsellik de hayatın bir parçası ya hani bunları bence artık normal görmeliyiz ve evet seven biri kadın erkek fark etmez sevdiğiyle cinsellik yaşamak isteyebilir bu son derece normal bir durum
Evlilik ile senin hayalini kuruyorsa evet ama yoksa hayır sadece senden faydalanmaya çalışıyordur
Cinsellik olmadan aşk olmaz
Ulaşınca sevgisi azalacak
Öyle deme işte abi
E yalan mı söyliyim kızım😁
En çok o sever işte
2 yıldır tanıyorum libidosu biraz yüksek biri sürekli benimle olmak istiyor geçen hesabıma 10 k para attı git kendine kıyafet felan al tarzında kafam çok karışıyor seviyormu sevmiyormu diye
Sevmese niye para atsın. O parayla libidoyu düşürecek kız ayarlar gecelik. Seni istiyor belli ki
Hiç belli olmaz abi benimle ayrıldıktan sonra exine gitmişti, şimdide köpek gibi aşığım sana diyor o yüzden içimde hep bir şüphe
ister çok normal bi sekilde
böyle şeylere kafa yorma
Bu yaşlarda emin olma
Sürekli. İstemesi bence sıkıntılı bir daha gözden geçti derim ilişkinizi
Surekli derken yaptinizni yani
Ulan aptal kız insan sevdiği kadını arzular
Erkeklere bu konuda güvenme
Her erkek düşünür cinsellik
Bu yaşlarda tutamıyor ise sevmiyordur.
Sever
Normal
ne mutlu sana işte daha ne istiyorsun