Selamm
Fiziksel özellikler cinsel organ boyu ya da rengi hakkında kesin bilgi verir mi yoksa yanılma payı var mıdır?

Selamm
Fiziksel özellikler cinsel organ boyu ya da rengi hakkında kesin bilgi verir mi yoksa yanılma payı var mıdır?

Hayır, boy uzunluğu veya ten rengi gibi fiziksel özellikler, karşı tarafın cinsel organı hakkında hiçbir güvenilir bilgi vermez.
Bu tür bağlantılar tamamen yanlış ve temelsiz inanışlardır. Cinsel organların boyutu, şekli ve diğer özellikleri, genetik faktörler ve bireysel gelişimle belirlenir. Boy uzunluğu ve ten rengi ise farklı genetik faktörler tarafından kontrol edilen özelliklerdir ve cinsel organlarla doğrudan bir ilişkileri yoktur.
Bu tür yanıltıcı ve ayrımcı genellemeler, stereotiplere ve önyargılara yol açabilir ve insanları yanlış bilgilendirebilir. Cinsellik ve insan vücudu hakkında doğru bilgi edinmek önemlidir.
Unutmayın ki her birey benzersizdir ve fiziksel özelliklerden yola çıkarak genelleme yapmak doğru değildir.
cinsel organ genetik bir durumdur
kişinin boyu uzun olabilir ama boy uzunluğu ile cinsel organ uzunluğu ayrı dna kodlarıdır
bir bebeğin burnu dedesine benzeyebilir ama aynı zamanda gözleri babasının gözleri gibi olabilir
peniste böyledir gen olarak kimin dna sı alındıysa boy kısa bile olsa penis uzun olabilir
bu yüzden dışarıdan belli olmaz
Alakası yok. Spor öncesi testo düşüklüğünden dolayı çabuk geliyordum ve spora başladığımdan 1-2 sene içersinde hem kontrolü şekilde süre artmıştı, bunun hormon + spor ve beslenme ile alakalısı var. Sesimin kalınlaşması vs.
Hayır sanmıyorum
Cevap
45Cevap
Hiçbir dış görünüş cinsel organ boyutu hakkında en ufak bir bilgi vermez.
Sadece ırk bu konuda biraz bilgi sahibi olmayı sağlayabilir.
Afrika bölgesinin ortalaması asyanın 2 katına yakındır mesela.
Avrupa, amerika genelde ortalamada gezer.
Ya fotoğraftaki kadının vücudu çok orantısız duruyor mesela vücudunun üst kısmı uzun boylu olduğunu düşündürebilir ama alt kısmı yani bacakları çok kısa çok değişik bilmiyorum ya beğenmedim
Bence boy ile penis orantılı! Yoksa 170 ve altındaki erkeklerde de kobra olurdu! Ben, boyun 11'de 1'inden büyük olamaz düşüncesindeyim! Yani 170 boyundakinin penisi 15.5 santim olur en fazla
Alakasız bişey 2 metre çocugun penisi 10 cm de çıkabilir genetikle ilgili
hiç belli olmuyo şöyle bi durum bile olası yani 😂😂
Dar olması çok daha iyi ve siyahımsı iğrenç beyaz olmalı süt gibi içi pembe hijyenik çok önemli pis koku olmasın
Hayır bu tip şeyler tamamen uydurma söylentilerden ortaya çıkıyor. Bu gibi özelliklerden tahmin edemezsin.
Yani ten rengi kadınların meme uçlarının rengini az çok tahmin ettirir ama diğer tarafın rengi vs şeklini görmeden tahmin etmesi zor olur...
Kadınların ayak bileklerine , omuz yapılarına bakarak yaptığım tahminlerin % 80 tutuyor. Bizde böyle belli eden varmıdır bilmiyorum :)
Sanmıyorum böyle bir veri olacağını. Benim boyum kısa ama benimkini kalın ve büyük buluyorlar hep. Her seferinde aynı tepkiyi alıyorum. "Cüssene bakınca böyle bir şeyle karşılaşmayı beklemiyordum. "
Rengini bilmemde boyu hakkında bilgi verir boşuna demiyorlar Allah bir yerden alıp bir yere vermiş diye
Hayır alakası bile yok, cinsel organa etki eden tek şey spor ve beslenmeden geçiyor
Balıketli kızlarda dar
Kısa boylu erkeklerde büyük diye duydum
Hayır vermez, bunun dış görünüş ile bir ilgisi yok.🦋
Bu kriterler yeterli değil. Biraz daha detay gerekir.
Fikirsizim baby..
Genetikle alakalı ipucu veriyordur illa
Tek ve net bir şey söyliyim, kuru dötlü erkeklerin cık kadaa pipisi var zannedilir genelde ama bu yanlış, bilakis en boyyüg pipi kurup poplu olan erkekler de, naçizane tavsiyemdir
mr. penisi hiç duydun mu boy 1.68 malum organ 29 cm
Çok beyaz tenlinin organı beyaz olur, buğday tenli, esmer, Zencilerde cinsel organlar vücuttan daha koyu oluyor.
Benim boyum 164, aletim 20 21 falan. Boyumdan almış aletime vermiş
erkeklerde el büyüklüğü, kadınlarda orbita çukuru büyüklüğü
Beyaz tenli kadından esmer vajina çıkıyorsa bu düşünce bir boka yaramaz
ağzı küçük olanın dar olurmuş, eli büyük olanın ki büyük olurmuş
Hiç ama hiç alakası yok
Vermez alakası yoktur
Genelde yanıltıcı olduğunu düşünüyorum
Çok fena faka bastırır
Hayir kimde ne mal var belli olmaz
boy değilde genetik olabilir misal japonlar
Yüzünden ayağını tanırim
Kadınlarda belli oluyor bence