Benim hayatımda daha önce sadece bir kişi oldu. Haliyle de sadece o gördü. Afedersiniz sürekli cinsel organımı çok beğendiğini söylerdi dkdkdj. Bana hala çok garip gelir. Kadın bedeninde göğüs kalça bacak gibi daha görsel şeyler varken en çok onu beğenmesi. Bu sizce normal midir? Fiziğimde çirkin değil.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yani biraz önemli birden fazla partnerle ilişkim oldu mesela bir tanesinin hem teni çok güzeldi ve vajinası da kutu gibi çok düzgün ve güzeldi ondan aldığım zevk baskaydi bir tanesini hatırlıyorum vajinasının dudakları sarkikti görüntü olarak iyi değildi ama soktuğumda dardı içine girene kadar hoş değildi ama girince güzel geldi
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok önemli değil ama bazıları gerçekten görsel olarak çok güzel oluyor seninki de demek ki öyle ben mesela oral yapmayı aşırı seven bir insanım görsel guzelse bu isteğim çok daha fazla artıyor o da öyle ise ilk sıraya koyabilir şaşılacak bir durum değil o da senin vücudunun bur parçası sonuçta.
014 Yorumla
Soran+1 yılVücut parçan okey de nude isterken ilk onu mu istersin mesela? Bu bana garip geliyodu
Cevap sahibi+1 yılŞöyle deyim mastürbasyon yapacaksam onu görmek daha çok azdırır beni ama nude de her güzelliği görmeyi de isterim açıkçası vücudu bur bütün olarak ya da
Soran+1 yılİlginç ya bana meme- kalça daha çok szdırrır gibi gelşyordu
Cevap sahibi+1 yılOnlar da illaki azdiriyor ama mastürbasyon yapacaksam vajinayı görmek çok daha etkili çünkü o zaman daha çok hayal edebiliyorsun ama dediğim gibi sadece o noktanın çekilmesi ona odaklanilmasi değil. kast ettiğim mesela yatakta uzanmissin vajinama dokunuyorsun vücudun bir bütün olarak görünüyor bu tarz
Cevap sahibi+1 yıl*Vajinana
Soran+1 yılAnladım mantıklı evet
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle erkek gözü ile bakmak lazım bazı şeylere ama açıkçası merakta ettirdin genelde tek çizgi şeklinde ve kısa küçük görünümlu olanlar estetik olarak çok hoş duruyor.
Soran+1 yılDkdjdjd yakın tahmin
Cevap sahibi+1 yıl:) o zaman top 1 e koyması da normal şanslı biriymiş bu güzelliği gorebilmis peki oral yapti mi hiç sana yani yapmaması çok saçma olurdu da :)
Soran+1 yılBiz hiç sevişemeden ayrıldık maalesef
Cevap sahibi+1 yılOff bak bu çok kötü onu gorupte dokunmamak gerçekten çok can sıkıcı. Yani ben olsam bunu yapmazdım ayrılığa sebep ne olursa olsun.
Soran+1 yılAldattı çok söz hakkı olamdı yani ayrılıkta
Cevap sahibi+1 yılHm anladim o zaman hak etmiş hele de sen onun bide istegini bile yerine getirmisken açıkçası seni çok da hak etmemiş.
Cevap sahibi+1 yıl*nude isteğini yazmıştım klavye değiştirmiş kusura bakma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
31Cevap
ilkkez görmüstur.. ve tekrar tekrar gormek icin soyluyordur..
04 Yorumla
Soran+1 yılİlk kez görmedi. Tekrar tekrar da görebiliyodu zaten
Soran+1 yılO mümkün değil hshshs
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir bu genel bir kanı yok aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbazılarının vajinaları cidden çok çekici görünüyor. Seninki de onlardan demek ki. kara değildir umarım
014 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yıltamam süper. içi dışı pembe mi? ben daha çok dışı dümdüz olan dudakları belli olmayan sadece çizgi olan vajinaları beğeniyorum
Soran+1 yılDediklerine yakın aslında
Cevap sahibi+1 yılnasıl yakın bi tarif et bakim merak ettim. ben niye bu tarz beğeniyorum? temiz ve estetik geliyor bana. zevkle oral yapabilirim saatlerce böyle bi vajinaya :D
Cevap sahibi+1 yıl@Besthee_ ee sanane bundan. siz kocaman penis isterken bişey diyor muyuz. ben de kaymak gibi kara olmayan pürüzsüz vajina istiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@Besthee_ benimki büyük. o yüzden sorun yok
Cevap sahibi+1 yıl@Besthee_ emin ol öyle. hacimli pürüzsüz yamuk olmayan estetik bir penisim var
Cevap sahibi+1 yıl@Besthee_ attırtma bana şeyimi : ))
Cevap sahibi+1 yıl@Besthee_ yoo umursamıyom ama at dersen atarım sorun yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence çok önemli gösterişli bi penis veya güzel bi vajina baya heyecan katar
Yani ben vajinayı çok sevmiyorum penis daha tatlı geliyo 🙈 ben olsam göğüs bel falan seçerdim herhalde00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki cok tatli. Yaprak gibi aciliyormu ,😘
02 Yorumla
Soran+1 yılHshshsh
Cevap sahibi+1 yılBi yalasam keske azcik dilimle soyle 😝😝
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk verdiği icin işlevini beğeniyordur yoksa şeklini degil
06 Yorumla
Soran+1 yılİşlevini görmedi hiç
Cevap sahibi+1 yılO zaman afedersin de seninki baya farklı 🙈
Soran+1 yılHshshdjd normal bence. Ama bana garip geliyodu. Nude isterken bile ilk meme kalça değil direkt onu isterdi
Cevap sahibi+1 yılTarif et de merakımız gitsin neymiş boyle bu 😊
Soran+1 yılNe bileyim normal yani ilginç bi tarafı yok djdjdjd
Cevap sahibi+1 yılHadiii ne gizliyorsun bizden illaki farklı yoksa bir erkek o kadar ilgi duymaz görüntüye😊çekiniyorsan özelden tarif et o zaman yaz bekliyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılOranın görünüşü benim için çok önemli değil önemli olan göğüs ve kalça
06 Yorumla
Soran+1 yılİşte bence normali dediğin gibi ama onda öyle bi huy vardı
Cevap sahibi+1 yılİlk defa görmüş olabilir ya da senin ki cidden iyi olabilir benim gördüklerim çok iyi değildi köyü tonlarda olduğu için beğenemiyodum
Soran+1 yılİlk değildi hshshg
Cevap sahibi+1 yılO ilk defa vajina görmüş olabilir demek istedim başka görmemiştir 😂
Soran+1 yılBen de o mümkün değil diyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılBişey sormak istiyorum sana
+1 yılBazıları sarkık kararmış dudakları şişkin falan oluyor ve çirkin geliyor. Ama bazıları da düzgün açık renk tatlı oluyor. Normal yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam da nolursa olsun. Nude isterken ilk onu mu istersin yoksa göğüs/kalça mı?
Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. İltifat edecek başka bir şey bulamamış olabilir knk 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen önce meme kalçadan başlarım agshshs ama onu da merak ediyosun bi süreden sonra ajsnsns
08 Yorumla
Soran+1 yılİşte direkt onu istemesini garip buluyordum djdjjd
Cevap sahibi+1 yılHarbi garipmiş o en son nokta bence ya ahahshshs
Soran+1 yılbence de öyle mantıken
Cevap sahibi+1 yılAdamın pussy fetişi var demek hahshshs
Soran+1 yılShsggjg öyleydi
Cevap sahibi+1 yılİtiraf edicem ben g*tçüyüm sonra pussy ama o da güzelse dudakları falan fena yani ajsjsjsjsjdjsj
Soran+1 yılSeninki daha normal bence
Cevap sahibi+1 yılTangalı bi popo çok daha Seksi bence mesela
+1 yılŞanslıymış lakin Umarım ilerde pişman olmazsın ç
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Önemli biraz. Merak ettim bende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. Göğüs ve kalçanın güzelliğe de ayrı bir şey tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Herkesin zevki farkli
00 YorumlaNasıl bisey ki seninki
02 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim normal djdjd eli yüzü düzgün
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel demek ki
06 Yorumla
Soran+1 yılMemem ve kalçam güzel değil mi demek oluyor bu
Soran+1 yılIrk derken? Dümdüz Türküm dndjdj
Soran+1 yılYok ya Kırım’dan gelmişler tee 1700’lerde. Öncesi de Orta Asya. Özbeöz Türküm 😂
Sana tek bir şey sorayım o zmn anlariz
07 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılKısmen ama dudaksız değil içe doğru sadece
Soran+1 yılMeme ve kalçadan daha önemli olmasını asla anlayamıycam
Nırmal
02 Yorumla
Soran+1 yılTop 1 olması bana çok garip geliyo halaaaa
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılnromal hoşuna gitmiştir
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
+1 yılSaçma hddhdj
00 YorumlaNasilski merak ettim simdi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel olan var aynen
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil temizlik daha önemli
00 Yorumla
+1 yılGüzel demek ki bana da göster
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerede yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
Cevap sahibi+1 yılİstersen dertleşebiliriz bu konuda
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi