Cinsel Yaşam Bir gün içinde kaç kez olmuştu? fast4510 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Bir gün içinde en fazla kaç kez ilişkiye girdiniz Kaç kez boşaldınız Bir gün içinde kaç kez olmuştu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. girmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Acayip merak ettim bakalım kimler neler uyduracak 😂 2 9 Yorumla fast4510 1 yıl Sen ne kadar yaşadın peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiç yaşamadım daha Yorumla fast4510 1 yıl mastürbasyon ta yapmadın mı Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok yapmıyorum Yorumla fast4510 1 yıl İstek yok o zaman sende fazla Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Var ama kendime sahip çıkıyorum ve nefsimi kontrol ediyorum Yorumla fast4510 1 yıl Maşallah ne güzel helal olsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla fast4510 1 yıl Rica ederim 😊 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 6 kez, hey gidi gençlik hey, bir gün öncede 3 defaydi 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Eşim bir gecede 18 kez boşaldı 2 3 Yorumla fast4510 1 yıl Vay demek ki epey etkilemişsin Sen peki kaç kez boşaldın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben 30 defa Yorumla fast4510 1 yıl Gerçekten mi Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Karşı taraf 12 kere bosalmisti 2 11 Yorumla fast4510 1 yıl Vay iliklerine kadar boşalmış Sen peki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 3 felan Yorumla scottmaccol 1 yıl Haberlere çıkmıştı 10 kere boşalan genç öldü diye yok artık Yorumla fast4510 1 yıl Ne kadar sürede olmuştu bunlar Yorumla scottmaccol 1 yıl 1 gün içinde Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @scottmaccol evet onun esprisini yapmıştı biz niye ölmedik diye yarilmistik😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Akşamdan basladik sabaha kadar isde Yorumla scottmaccol 1 yıl Pek ihtimal vermiyorum o kadar ya zaten artık sürekli yaptıkça az geliyor gelmemeye başlıyor Yorumla fast4510 1 yıl Harika bir gece geçmiş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @scottmaccol yani sonuç bu Yorumla scottmaccol 1 yıl Zor ya gelmiyor artık acımaya başlıyor çünkü kadın desen anlarım onda sınır yok Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,4b cevap paylaştı. En çok 3. Devamında bodalamadim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benim 5 oldu 1 2 Yorumla fast4510 1 yıl Karşı taraf Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onu saymadım pek her pozisyonda boşalttım ama Yorumla
Gizli Üye (18-24) 8 ay Ben üç sen kaç? 0 15 Yorumla fast4510 8 ay 3 kez Cevap sahibi 8 ay Evli misin fast4510 8 ay Hayır Cevap sahibi 8 ay Sevgilinle mi? Akraba ilişkisi oldu mu hiç? fast4510 8 ay Sevgilim ile dioeri olmadı Cevap sahibi 8 ay Anladım, ilgin oldu mu hiç peki çevreden birilerine, yakınlarından fast4510 8 ay Olmuştu Cevap sahibi 8 ay Çok mu yakın birisine fast4510 8 ay Evet sayılır Cevap sahibi 8 ay Oluyor bazen kaç yaşında o kişi o da sana karşı ilgili mi fast4510 8 ay 20 Cevap sahibi 8 ay Hala hayal ediyor musun peki fast4510 8 ay Bazen Cevap sahibi 8 ay İlgin nasıl başladı uygunsuz gördün mü hiç nasıl gördün ya da ilk Cevap sahibi 8 ay ?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
girmedim
Acayip merak ettim bakalım kimler neler uyduracak 😂
Sen ne kadar yaşadın peki
Hiç yaşamadım daha
mastürbasyon ta yapmadın mı
Yok yapmıyorum
İstek yok o zaman sende fazla
Var ama kendime sahip çıkıyorum ve nefsimi kontrol ediyorum
Maşallah ne güzel helal olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim 😊
6 kez, hey gidi gençlik hey, bir gün öncede 3 defaydi
Eşim bir gecede 18 kez boşaldı
Vay demek ki epey etkilemişsin
Sen peki kaç kez boşaldın
Ben 30 defa
Gerçekten mi
Karşı taraf 12 kere bosalmisti
Vay iliklerine kadar boşalmış
Sen peki
3 felan
Haberlere çıkmıştı 10 kere boşalan genç öldü diye yok artık
Ne kadar sürede olmuştu bunlar
1 gün içinde
@scottmaccol evet onun esprisini yapmıştı biz niye ölmedik diye yarilmistik😂
Akşamdan basladik sabaha kadar isde
Pek ihtimal vermiyorum o kadar ya zaten artık sürekli yaptıkça az geliyor gelmemeye başlıyor
Harika bir gece geçmiş
@scottmaccol yani sonuç bu
Zor ya gelmiyor artık acımaya başlıyor çünkü kadın desen anlarım onda sınır yok
7 olmuştu benim ya
Boşalma mı ilişki mi
En çok 3. Devamında bodalamadim
Benim 5 oldu
Karşı taraf
Onu saymadım pek her pozisyonda boşalttım ama
Ben üç sen kaç?
3 kez
Evli misin
Hayır
Sevgilinle mi? Akraba ilişkisi oldu mu hiç?
Sevgilim ile dioeri olmadı
Anladım, ilgin oldu mu hiç peki çevreden birilerine, yakınlarından
Olmuştu
Çok mu yakın birisine
Evet sayılır
Oluyor bazen kaç yaşında o kişi o da sana karşı ilgili mi
20
Hala hayal ediyor musun peki
Bazen
İlgin nasıl başladı uygunsuz gördün mü hiç nasıl gördün ya da ilk
?