Bana bir şey oldu. Sanki cinsellikle ilgili her şeyim kaybolmuş gibiyim. Eskiden sadece böyle tutkulu bir öpüşme bile görsem kasıklarım elektiriklenirdi ıslanırdım çok tahrik olurdum. Mastürbasyon yaptığımda yoğun orgazm olurdum. Seks hayatım iyiydi sürekli istekliydim. Şimdi ama açıp p*rno izliyorum (bağımlı değilim) Tık yok öpüşme sahnesi izliyorum tık yok kendi kendime mastürbasyon yapıyorum orgazm olamıyorum ya da çok az oluyorum. Sevgilim güzel sözler söylediğinde ellediğinde vs uyarılmıyorum seks yapasım gelmiyor daha 22 yaşındayım niye böyle oluyor dalga geçmeyin baya tedirgin ediyor bu durum beni.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Mental açıdan farkında olmadığin ama dengeni etkileyen bir süreçten geçiyor olabilirsin. Başka rahatsızlıklar nedeniyle kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyor da olabilir.
Ne oldu sana burdan olmaz uygulama lazim sana kendimi bu işe adayabilirim senin icin ama
belki de böyle olması daha iyi kimse neyin ne zaman ne için insan için hayırlı olacağını bilemez
Anladım peki biriyle konuşarak ysptın mı seksting gibi. Yani beğendigin ses, nefes çok daha tetikleyecektir seni
sevgilimle seksting yapıyoruz bazen çok yükseliyorum ama 10 da 1 falan baya azaldı isteğim (sevgilimden daha fazla tahrik olacağım bir şey yok bu arada)
Sevgilinden başka biriyle dene demeyeceğim o nasıl bir açıklama :D :D tabi ki sevgilin fazlasıyla keyif veriyordur ams yetersiz gelen ne. Bunu düşünüyorum
bende bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum çünkü sevgilimi çok seviyorum ölürüm yoluna ama niye böyle oldu bilmiyorum doktora da tahrik olamıyorum diye mi gidicem saçma geliyor. Sevgilimde her anlamda yeterli boy performans falan bir sıkıntı yok yani
Boy performans derken haa seksting değl bildiğin ilişki anında tatmin olamıyorsun
Evet yeteri kadar ıslanamyorum kuruluk olmaya başladı bide orgazm olamıyorum eskiden böyle değildi
Anladım bilmiyorum yardımcı olmak isterim ama çıkış yolunu bulamadım. Konuşabilir miyiz?
Sadece sevgiline karşı mı isteksizsin, genel olarak mı?
Sevgilime mental olarak çok istekliyim gün içinde seviştiğimizi falan hayal ediyorum böyle senaryolar falan kuruyorum özlediğim için. Gene altta tık olmuyor
Yan yana gelince de mi böyle?
Cinsel anlamda sormuyorum kendinizi suçlu hissettiğiniz bir durum yaşadınız mu son 3 ay içerisinde?
Kullanmaya yeni başladığın bir ilaç var mı?
yasmine kullanmaya başladım doktor önerisiyle
Bazı ilaçlar cinsel isteğin azalmasını sağlıyor, belki o da öyle bir şeydir.
Duygusal olarak kafanı meşgul eden bir şey var mı?
Son zamanlarda aklına takılan seni düşünmeye iten bir şeyler mesela
hayır yok aslında ilişkim baya güzel ve sağlıklı gidiyor
Monoton bir hayat yaşıyorsan bundan dolayı da olabilir yani farkında olmadan stres altında olabilirsin
Kötü bir şey mi yaşadın yakın zamanda
Hayır hiçbir şey yaşamadım yaşasam anlam vereceğim de :(
Biraz senin içsel olarak kendini sorguladığın bir dönemdesin sanki daha önce yaptığın şeylerin keyif vermemesi kendini iyi hissetmeme vs gibi
Hybrid turbo tak xjshsbbs
Seni cinsellikten sogutan ne önce onu düşün
Hissettirecek erkek yok demekki
Alışkanlıklar zevk vermez.
Wuwww tecrübe
Biraz yardımcı olmamı istermisin?
nasıl
Yaz bana
xperim düşük yazamıyorum
Tahrik edebilen yok diyelim
Farklılık ve heyecan lazım sana
Momotonlaşmıştır.