Cinsel Yaşam Neden tatmin olduktan sonra pişman oluyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Orgazm olduktan sonra neden pismanlık hissi geliyor ya Neden tatmin olduktan sonra pişman oluyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Suçlılık duygusu ,. Yasak günah ve kimsenin konuşmadığı tartışmadığı bir olayı yaşıyoruz çoğu insanda normal ama geçer kısa zamanda.. 0 0 Yorumla
Baleman Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok yükselip zevk alıyorsun, orgazmdan sonra ise psikolijik olarak toplum baskısı hissedip pişman oluyorsun. Zamanla geçer 0 0 Yorumla
katilturşu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Çünkü bunun normal bir şey olduğuna henüz ikna olmamışsın 0 0 Yorumla
Gezentilkii Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl O duygu genel olarak herkeste var kimisinde de az kimisinde çok 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bosa bir duygu yaşiyorsun ya neden o anki rahatligin zevkin tadini boluyor veya gölgeliyorsun ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Yemek yemek gibi. Acıkınca tıka pasa yersin, doyduktan sonra offf çok yedim diye dert yanarsin. Sonra acıkınca yine aynısı olur. Kısır döngü yani... 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Olur öyle şeyler ama bir süre sonra tekrar canın çeker 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O herkesde var. Sen devam et boş ver o anin tadini çıkar 0 0 Yorumla
Siyah_2024 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 102% 1 yıl Başlarda öyle oluyor Bir zamanlar sonrada hiç olmayan bir şey 0 0 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Genelde oluyor bu kızların çoğunda utangaçlık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Benle yaparsan hiç pişman olmazsın zevk suyunu bile içerim şifa olsun bana 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Çoğu kişide olur o ama bidaha nekadar süre sonra tatmin olmak istiyosun yine 😅 0 0 Yorumla
Astrast Takip Et Xper 5 Yaş: 101 1 yıl O genel bir duygu ama sadece mastürbasyon yaparken emin ol 0 0 Yorumla
Pikaçuuu1122 Takip Et Xper 6 Yaş: 111 1 yıl Çünkü kendine bunu şsrtlamışsın orgazm odaklı yapıyosun 0 0 Yorumla
Naughty_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 104% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. sonrasında yinede devam etmeyi denedin mi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayır Yorumla Naughty_ 1 yıl bir kere dene ne olacak :) Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Çoğu kişide olan bir durum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O işi az yaptigindan 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Sanki günahmış gibi hissettiğin için 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Vicdanın seni ele veriyor 0 0 Yorumla
KaradenizliBeyfendi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Hepimizde oluyor 0 0 Yorumla
Uluocakerem Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tek sende degilki herkeste var o 0 0 Yorumla
kedisevenadam34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 101% 1 yıl olur öyle. suçluluk hissi. evlenince geçer 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Yeteri kadar zevk almadığın içindir. 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. mastürbasyon yapma sıklığın nedir? 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. evli misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla m ölümmeleği00 1 yıl anladım mastürbasyon sık yapma Yorumla
BayWhitee Takip Et Bilge Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı. Oysa ki ikinci kez tatmin olman lazım 0 0 Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı. O geçici bi his 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Her boşalmanda mı oluyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Devam ediyor musun sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Suçlılık duygusu ,. Yasak günah ve kimsenin konuşmadığı tartışmadığı bir olayı yaşıyoruz çoğu insanda normal ama geçer kısa zamanda..
Çok yükselip zevk alıyorsun, orgazmdan sonra ise psikolijik olarak toplum baskısı hissedip pişman oluyorsun. Zamanla geçer
Çünkü bunun normal bir şey olduğuna henüz ikna olmamışsın
O duygu genel olarak herkeste var kimisinde de az kimisinde çok
Bosa bir duygu yaşiyorsun ya neden o anki rahatligin zevkin tadini boluyor veya gölgeliyorsun ki
Yemek yemek gibi. Acıkınca tıka pasa yersin, doyduktan sonra offf çok yedim diye dert yanarsin. Sonra acıkınca yine aynısı olur. Kısır döngü yani...
Olur öyle şeyler ama bir süre sonra tekrar canın çeker
O herkesde var. Sen devam et boş ver o anin tadini çıkar
Başlarda öyle oluyor
Bir zamanlar sonrada hiç olmayan bir şey
Genelde oluyor bu kızların çoğunda utangaçlık
O herkeste olur ama yarım saat sonra yine yapmak istersin
Benle yaparsan hiç pişman olmazsın zevk suyunu bile içerim şifa olsun bana
Anlık olarak normal ama bır sure sonra tekrar gelmesı gerek
Çoğu kişide olur o ama bidaha nekadar süre sonra tatmin olmak istiyosun yine 😅
O genel bir duygu ama sadece mastürbasyon yaparken emin ol
Çünkü kendine bunu şsrtlamışsın orgazm odaklı yapıyosun
sonrasında yinede devam etmeyi denedin mi