Cinsel Yaşam Çok fazla cinsellik düşünmek kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 her random anda sadece bunu dusunuyorum mesgul olsam bilw aklim sadece bunlarda kasar gibi hissettiriyor cozumu nedir Çok fazla cinsellik düşünmek kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benimde ole kendimi sapik gibi hissedjom kotu hemii 0 4 Yorumla Soran 1 yıl sapik miyiz yoksa hahsha Yorumla whysosreious 1 yıl Teccavuzcu joskunmuyuz emmi la Yorumla Soran 1 yıl kanka turkce konus😭 Yorumla whysosreious 1 yıl Turkçeyi huplettim dayi napim Yorumla
Osanqqec Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Çözümü basit önce şunu sorayım ama hiç deneyim var mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl 2 seçenek var ya bıkana kadar devam edeceksin mastürbasyon vs ile ya da başka ilgilenecek birşeyler bulup aklını uzak tutacaksın 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı. Her gun rahatliyor musun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yepp Yorumla
Gelgelbanaa Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ben de düşünüyorum çözümü kendinde bitiyor 0 3 Yorumla Gelgelbanaa 1 yıl Gelsene hangimiz daha uç düşünüyor kıyaslayalım Yorumla Soran 1 yıl yaziyimm Yorumla Gelgelbanaa 1 yıl Olur Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hayir degil bende oyleyim 0 0 Yorumla
Mehmets1993 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Neverfap Akademi diyorum başka bir şey demiyorum 0 0 Yorumla
Kuzeyavcısıı Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Bu saatte yastik ancak cozumundur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Senin gibi bi' peyniri kahvaltımdan eksik etmezdim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl etmeee Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Parçalarım Yorumla Soran 1 yıl parcalaa Yorumla Soran 1 yıl sey mesaj gonderme sadece takip ettiklsrine acikmiss Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Peki dusunurken ne kadar uc dusunuyosn? 0 4 Yorumla Soran 1 yıl cok fazla Cevap sahibi 1 yıl Detaylamak istermisin peki cunku uc seyleri seviyorum konusmayi Soran 1 yıl swnde var mi ki oyle seyler Cevap sahibi 1 yıl Evet istersen beklerim soru cevap yapariz
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Yaşasaydın böyle düşünmezdim 0 0 Yorumla
ceng67 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 1 yıl nasıl bir cinsellik, kaç kişilik nerede nasıl vb 0 1 Yorumla Soran 1 yıl hic fark etmez Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Daha önce yaptın mı? 1 3 Yorumla Soran 1 yıl hayir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O hissi bilmiyorsun bilmediğin şeyi niye düşünüyorsun Yorumla Soran 1 yıl zevk kismi tahmin edilebilir cunkj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Benimde ole kendimi sapik gibi hissedjom kotu hemii
sapik miyiz yoksa hahsha
Teccavuzcu joskunmuyuz emmi la
kanka turkce konus😭
Turkçeyi huplettim dayi napim
Çözümü basit önce şunu sorayım ama hiç deneyim var mı
2 seçenek var ya bıkana kadar devam edeceksin mastürbasyon vs ile ya da başka ilgilenecek birşeyler bulup aklını uzak tutacaksın
Var içinde bir seyler 😀 ( hangimiz de yok ki )
Her gun rahatliyor musun
yepp
Ben de düşünüyorum çözümü kendinde bitiyor
Gelsene hangimiz daha uç düşünüyor kıyaslayalım
yaziyimm
Olur
Hayir degil bende oyleyim
Neverfap Akademi diyorum başka bir şey demiyorum
reeli yaşaman lazim, bakireysen
Belli yaşlarda normal bu durum senin yaş kaç
Aklın orada başka şeylrr düşün
Bu saatte yastik ancak cozumundur