Cinsel Yaşam 20 yaşındayım ve sürekli canım istiyor böyle olan var mı normal mi geçer mi? Zehranurr2 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Güncellemeler1 yıl Düzenli ilişkim var bu arada 20 yaşındayım ve sürekli canım istiyor böyle olan var mı normal mi geçer mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Bu yaşlarda gayet normal gadası 1 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim de sürekli canım istiyor, sayısız kadınla birlikte cinsellik yaşadım, bir türlü doyamıyorum. 1 0 Yorumla
proofstriker39 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sende canını sesini dinle sürekli yap türbanlı hatunsun çok iyi sekste efsanesiniz 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Partnerden artık beklenen performansin üzerine çıkmasını istiyor olabilir 1 0 Yorumla
JasonLibidosu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Senin gibi biri lazım bana daBen de çok istekliyim 1 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Düzenli ilişkin varsa bol bol ilişkiye girmen gerekli. 1 0 Yorumla
Abdeniz Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl tesettürlüsün bide sürekli canım istiyor demişsin ıyyy gerçekten ya nasıl bi nesil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ 5 3 Yorumla Zehranurr2 1 yıl Havlama Yorumla Abdeniz 1 yıl hesap gününde görüşürüz 😚 Yorumla Zehranurr2 1 yıl Görüşelim askımm Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Her çılgın bakirenin başına gelir, seks hayatın olunca düzelirsin yavrum 0 1 Yorumla Zehranurr2 1 yıl İlişkim düzenli zaten Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Normal knk olmasıda normal olmaması da tamamen düşüncelerine bağlı aslında 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 3 ay Keşke senin gibi kapalı istekli bir sevgilim olsa onunla grup seks bile yapardim. 😋🤩🙈 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Güvenilir bir partner bulup doyasıya eğleniyorsun, düzeliyor o durum 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Madem ilişkin var yetmiyor mu ki o sana Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bendede durum farkli sayilmaz. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaa bizdede wyni durum var 1 0 Yorumla
Savaşçı-Türk Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı. Tabiki geçmez bunu sende biliyorsun. 1 1 Yorumla Savaşçı-Türk 1 yıl Bir soru sorabilir miyim acaba? Yorumla
Cioarslann34 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Süper istiyorken yap istediğin kadar 1 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Yaptıkça ister ara ver istek azalır 1 0 Yorumla
_uumutt Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Daha önce çok denedin herhalde vücut istiyor 1 0 Yorumla
_busemy Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl kapalılar şaşırtmıyor 1 4 Yorumla Zehranurr2 1 yıl Her zamaan 😅 Yorumla _busemy 1 yıl niye öylesini hala anlamadım Yorumla Zehranurr2 1 yıl Kudurma uza hadi Yorumla _busemy 1 yıl yallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bu yaşlarda gayet normal gadası
Benim de sürekli canım istiyor, sayısız kadınla birlikte cinsellik yaşadım, bir türlü doyamıyorum.
Sende canını sesini dinle sürekli yap türbanlı hatunsun çok iyi sekste efsanesiniz
Partnerden artık beklenen performansin üzerine çıkmasını istiyor olabilir
Senin gibi biri lazım bana da
Ben de çok istekliyim
Düzenli ilişkin varsa bol bol ilişkiye girmen gerekli.
tesettürlüsün bide sürekli canım istiyor demişsin ıyyy gerçekten ya nasıl bi nesil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Havlama
hesap gününde görüşürüz 😚
Görüşelim askımm
Her çılgın bakirenin başına gelir, seks hayatın olunca düzelirsin yavrum
İlişkim düzenli zaten
Normal knk olmasıda normal olmaması da tamamen düşüncelerine bağlı aslında
Keşke senin gibi kapalı istekli bir sevgilim olsa onunla grup seks bile yapardim. 😋🤩🙈
Güvenilir bir partner bulup doyasıya eğleniyorsun, düzeliyor o durum
Madem ilişkin var yetmiyor mu ki o sana
Bendede durum farkli sayilmaz.
Evet yaa bizdede wyni durum var
Tabiki geçmez bunu sende biliyorsun.
Bir soru sorabilir miyim acaba?
Süper istiyorken yap istediğin kadar
Yaptıkça ister ara ver istek azalır
Istemeseydi normal olmazdi
Daha önce çok denedin herhalde vücut istiyor
kapalılar şaşırtmıyor
Her zamaan 😅