Monoton stresli bi yaşantın vardır belki mutlu olabilicdğin heyecan hizsedebiliceğin tek şey mastürbasyon. Bu yüzden elin ve aklın sürekli buradadır. Kendine vakit ayır ve bos zamanları hobı edın mutlu edıcek aktıvıteler yap. Belkide lıbıdon yukssk olsugu ıcın değil bu yuzdendır. ya da ne kadao yapsan bıle gercekten zevk almıyorzun ızleyerek yaptıgın ıcın yetmıyordur 3. kişi oldugunu bılıyorsun cubku
Evet ama yalanci orgazm oldugu icin vucut kolay olana alisiyor ve zor olan yerine kolaya kaciyor. Yediginde ise yalan yer degil gercek yer uyarildigi icin vucut karisiklik yasar. K ral geregi buradan acik yazamiyorum anlatayimmi
anladım o zaman yüzeysel yapıyorsun hiç bişey olmaz istediğin kadar yapabilirsin, zaten çok istekliyim diyorsan yapmazsan dayanamazsın illaki dokunup boşaltman lazım genelde nerde yapıyorsun banyo mu yatakmı ya da bişeyler izleyerekmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
evet normaldir tabi ki de
Monoton stresli bi yaşantın vardır belki mutlu olabilicdğin heyecan hizsedebiliceğin tek şey mastürbasyon. Bu yüzden elin ve aklın sürekli buradadır. Kendine vakit ayır ve bos zamanları hobı edın mutlu edıcek aktıvıteler yap. Belkide lıbıdon yukssk olsugu ıcın değil bu yuzdendır. ya da ne kadao yapsan bıle gercekten zevk almıyorzun ızleyerek yaptıgın ıcın yetmıyordur 3. kişi oldugunu bılıyorsun cubku
Alışkanlık yaptığı zaman pişmanlığın fayda etmeyecek
Yaptı sanırım alışkanlık yapması kötü mü
Evlenmek gibi hır düşüncen artık yok olacak
Neden
Çünkü isteklerin bitecek mastürbasyon isteyeceksin bağımlı olacaksın
Sanmıyorum ya
İkis aynı şey değil çünkü
Bizzat yaşayan tanıdığım var
Kötüymüş
Eşi ile 2 3 ayda bir eşinin zoru ile ilişkiye giriyordu ama kendisi sabah aksam yapıyordu..
Oha iğrenç
🤷♂️🤷♂️yapma ayda 3 defa yeterli bence benim düşüncem
Cok fazla. gercek yediginde zevk alamiyacaksin
Neden bir şey sokmuyorum ki bakireyim
Kac yasindasin
Evet ama yalanci orgazm oldugu icin vucut kolay olana alisiyor ve zor olan yerine kolaya kaciyor. Yediginde ise yalan yer degil gercek yer uyarildigi icin vucut karisiklik yasar. K ral geregi buradan acik yazamiyorum anlatayimmi
yapıyorum derken biriylemi yapıyorsun yoksa tek başınamı
Tek
açıkmı kapalımı? yüzeyselmi yapıyorsun yoksa içine bişeyler sokuyormusun
yüzeysel yapıyorsan sorun olmaz ama içine bişeyler sokarak yapıyorsan enfeksiyon kapabilir
Bakireyim
anladım o zaman yüzeysel yapıyorsun hiç bişey olmaz istediğin kadar yapabilirsin, zaten çok istekliyim diyorsan yapmazsan dayanamazsın illaki dokunup boşaltman lazım genelde nerde yapıyorsun banyo mu yatakmı ya da bişeyler izleyerekmi
Değil. Başladıktan kaç dakika sonra orgazm oluyorsun.
20 dk falan
Gayet güzel. Evlendiğinde de çok hızlı olursun bence.
Olmaz normal durum mastürbasyon ile idare et
Hergun bile yapsan normal, ben o yaşlarda günde ennaz 2 yapıyordum
Canının istemesi gayet normal yapman da normal ama hafta da 3 4 u geçme
Üniversite okuyor musun? Kendini meşgul etmen lazım. En fazla haftada 3 normal. Bir yapışın ne kadar sürüyor? Süreyi uzun tutmaya çalış.
Demek ki yeterince doyurmuyor seni. Farklı şekilde yaparak doyumunu artırabiliriz
Hay kukunuz kopsun emi, erkekli kadınlı kafayı oralarla bozmuşunuz.
🤦♂️
Kendini tadmin edebilirsin normal
Normal tabi bebiş bende günde z4 5
Sevgili yap o yardım etsin
Seninle ilgilenmek gerek
Yaşına göre normal ihtiyaç duyuyorsun demekki
Sorun yok normal en istekli çağlarda sın
Sorun değil ben her gün yapıyorum
İlerde sorun yasarsin
Kaliteli yapıyorsan sorun yok
Günde 3 4 atmıyorsan sorun yok
İstekli olman normal. yine de fazla zorlama