Cinsel Yaşam Eşimle anal seks yapmak istiyoruz, neye dikkat etmeli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Eşimle anal seks yapmak istiyoruzNelere dikkat etmemiz gerekiyor Eşimle anal seks yapmak istiyoruz, neye dikkat etmeli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Lavman ve kondom şart kayganlaştırıcı olmadan da olmaz ve sen her geri çekerken büyük tuvaleti geliyor gibi hissedecek o da normal 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bugüne kadar kaç kez deneyimin oldu İlk denemeden sonra hemen tekrar anal yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi bir kaç gün Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yapmamaya. 1 0 Yorumla
mayctime Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl İlk olacaksa evet zorlamadan yavaş yavaş alıştıran gerek bide krem kullanırsanız cok faydası olurİlk kez mi olacak 1 0 Yorumla
Trachovski Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl temizlik bolca delik alıştırmasıacele yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Öncesinde ilk başta hijyen temizlik çok önemli lakin gerekmedikçe yapmayın çok zararlı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Temizlik önemli 5 13 Yorumla Haboryum 1 yıl Ben kıyamıyorum kız temizlik diyor ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Haboryum nasıl anlamadın Yorumla Haboryum 1 yıl Canı yanar dapdar diye kıyamam ben sen temizlik diyorsun diyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Haboryum yansın canı sana ne Yorumla Haboryum 1 yıl Kız sanane olur mu insan kıyarmı kendi zevk arzusu uğruna hiç hoş değil senin yanmıyor mu? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Haboryum tabiki yanıyor ama partnerin istiyorsa yap yani Yorumla Soran 1 yıl Bugüne kadar kaç kez deneyimin oldu İlk denemeden sonra hemen tekrar anal yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi bir kaç gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk kez olduysa en az üç gün ara vermeli ☺ Yorumla Haboryum 1 yıl Baya erken yazdın canım sağol ya Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Haboryum ☺ Yorumla Haboryum 1 yıl Yani partnerini tatmin etmek için yapıyorsun canının yanması umrunda değil burdan bunu anladık doğrumudur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @Haboryum sekste illaki can yanmalı Yorumla Haboryum 1 yıl Sen çok fedakarsın balım 😂 anonimsin yazamıyorum sana bir kaç şey sorucam Yorumla
Beyefendi92 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 917 cevap paylaştı. kayganlaşıtırıcı ve lavman 1 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. temiz olun ve ne yaptıgını bil 1 0 Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Ben de merak ediyorum son zamanlarda 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. temizlik, pozisyon, krem, yavaş yavaş 1 0 Yorumla
Gokhan_Pasa_026 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 1 yıl Kaç derece ateşe dayanabileceğinize 1 1 Yorumla Gokhan_Pasa_026 1 yıl Cehennem ateşinden kırtulamayacak olanlardan birileri de Livata (ters ilişki) yapanlardır. Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Alıştır 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Önce hijyene😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Lavman ve kondom şart kayganlaştırıcı olmadan da olmaz ve sen her geri çekerken büyük tuvaleti geliyor gibi hissedecek o da normal
Bugüne kadar kaç kez deneyimin oldu
İlk denemeden sonra hemen tekrar anal yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi bir kaç gün
yapmamaya.
İlk olacaksa evet zorlamadan yavaş yavaş alıştıran gerek bide krem kullanırsanız cok faydası olur
İlk kez mi olacak
temizlik
bolca delik alıştırması
acele yok
Öncesinde ilk başta hijyen temizlik çok önemli lakin gerekmedikçe yapmayın çok zararlı
yapan kardeşim ileride idrarkaçırma problemi yaşar yazık
Temizlik önemli
Ben kıyamıyorum kız temizlik diyor ya
@Haboryum nasıl anlamadın
Canı yanar dapdar diye kıyamam ben sen temizlik diyorsun diyorum
@Haboryum yansın canı sana ne
Kız sanane olur mu insan kıyarmı kendi zevk arzusu uğruna hiç hoş değil senin yanmıyor mu?
@Haboryum tabiki yanıyor ama partnerin istiyorsa yap yani
Bugüne kadar kaç kez deneyimin oldu
İlk denemeden sonra hemen tekrar anal yapabilirmiyiz yoksa beklememiz gerekir mi bir kaç gün
İlk kez olduysa en az üç gün ara vermeli ☺
Baya erken yazdın canım sağol ya
@Haboryum ☺
Yani partnerini tatmin etmek için yapıyorsun canının yanması umrunda değil burdan bunu anladık doğrumudur
@Haboryum sekste illaki can yanmalı
Sen çok fedakarsın balım 😂 anonimsin yazamıyorum sana bir kaç şey sorucam
Aynı odada bulunmayın sanal kısmı iptal olabilir
kayganlaşıtırıcı ve lavman
temiz olun ve ne yaptıgını bil
Ben de merak ediyorum son zamanlarda
temizlik, pozisyon, krem, yavaş yavaş
Hijyen
Kaç derece ateşe dayanabileceğinize
Cehennem ateşinden kırtulamayacak olanlardan birileri de Livata (ters ilişki) yapanlardır.
Alıştır
Önce hijyene😂
Şeyine bulaşabilir 😀
Niye normali varken anormal?