şöyle bir durumda var ki cinsellik olmadan ilişki yürür ama belli bir süre yürür. bu da sağlıklı bir ilişki olmaz. bunun da cinsellik olmadan ilişki yürür mü sorusuna yürür cevabı verceğini düşünmüyorum. ki bir erkek veya kadının eşini cinsel olarak arzulaması gerekir. arzulamıyorsa o ilişkide sorun vardır. gerçek bir ilişki yaşıyorsan o ilişkide cinsellik kesinlikle vardır. kimse kimseyi kandırmasın. tamam belki sevgi, empati, saygı... ön planda gidebilir. ama bence cinsellik yoksa ya ayrılık, ya kavga ve gerginlikle, ya da aldatmayla sonuçlanır.
Sevgililikte seks olmaz. Sevgili demek seninle evlenmeyi düşünüyorum anlamındadır normalde. Tabi ki evlendiğin zaman yaşayacaksın. Öncesinde nasıl olsa evleneceğiz deyip de kimseyi kandırmayın, karşımızdaki kişiler de kanmasın lütfen.
Gelelim evlilik kısmına, cinsellik bedeni bir ihtiyaçtır, sağlığınız yerinde iken karşınızdan bir şekilde talepte bulunursunuz. Karşı taraf sizi her seferinde yok sayarsa bu işten maraz doğar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 ay
En son bir yasal karar vardı yanlış hatırlamıyorsam eşlerden birinin cinsellikten kaçınması boşanma nedeni olduğu gibi aynı zamanda maddi manevi tazminat sebebi de oluyor. Sadık kalmakta cinsel birliktelikte ilişkide olmalı yasada bile var. Evlilugin en güzel yanı cinselliktir. Sana helal olan eşin varken misler gibi cinselliğini yaşamak şenlenmek varken bunu yapmayan kişi ya hastadır (fiziksel ya da psikolojik) ya da gözü başkasındadır.
Evlilikte seks çok önemli yoksa ya ayrılık olur ya da aldatma, sevgililikte ise mecbur deyil, yani iki insan birbirini gerçekten seviyorsa o heyecanı ilk geceye saklar en doğrusu da bu, ama günümüzde evlilik dışı hamile bile kalan var
İlişkide neysede. seks olndan evlilik yurumez helede bazi evli anormal bayanlar var açıklı söylüyorlar koca mutlu edemezse iyice mutlu edene kaçma hakkımı sakli tutuyorum diye :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Evet bence öyledir ama ilişki de eksiklik olmaz sadece evlilikte
Evlilikte seks olmazsa o evlilik değil ev arkadaşlığıdır. Sevgililikte olmamalı zaten.
Evet eksiktir. Seven insan dokunmak ister..
Seks ateşin odunu gibidir olmalıdır
şöyle bir durumda var ki cinsellik olmadan ilişki yürür ama belli bir süre yürür. bu da sağlıklı bir ilişki olmaz. bunun da cinsellik olmadan ilişki yürür mü sorusuna yürür cevabı verceğini düşünmüyorum. ki bir erkek veya kadının eşini cinsel olarak arzulaması gerekir. arzulamıyorsa o ilişkide sorun vardır. gerçek bir ilişki yaşıyorsan o ilişkide cinsellik kesinlikle vardır. kimse kimseyi kandırmasın. tamam belki sevgi, empati, saygı... ön planda gidebilir. ama bence cinsellik yoksa ya ayrılık, ya kavga ve gerginlikle, ya da aldatmayla sonuçlanır.
Sevgililikte seks olmaz. Sevgili demek seninle evlenmeyi düşünüyorum anlamındadır normalde. Tabi ki evlendiğin zaman yaşayacaksın. Öncesinde nasıl olsa evleneceğiz deyip de kimseyi kandırmayın, karşımızdaki kişiler de kanmasın lütfen.
Gelelim evlilik kısmına, cinsellik bedeni bir ihtiyaçtır, sağlığınız yerinde iken karşınızdan bir şekilde talepte bulunursunuz. Karşı taraf sizi her seferinde yok sayarsa bu işten maraz doğar.
En son bir yasal karar vardı yanlış hatırlamıyorsam eşlerden birinin cinsellikten kaçınması boşanma nedeni olduğu gibi aynı zamanda maddi manevi tazminat sebebi de oluyor. Sadık kalmakta cinsel birliktelikte ilişkide olmalı yasada bile var. Evlilugin en güzel yanı cinselliktir. Sana helal olan eşin varken misler gibi cinselliğini yaşamak şenlenmek varken bunu yapmayan kişi ya hastadır (fiziksel ya da psikolojik) ya da gözü başkasındadır.
Güzel anlatmışsın. Bekar mısın peki
@sertt_94111 evliyim çok şükür
seks olmadan ilişki olmaz ama aşk ve duygusallık olmadan olur
Asıl duygu olmadan olmaz
@27esmerim Çok haklısın 👏 Duygular ve aşk olmadan olmaz.
@Blue-world benim için öyle kesinlikle aşk sevgi olmadan evlilik nasıl olacak ya da sevgili
@27esmerim Kesinlikle! Öteki türlü çok ruhsuz olur. Zaten ilişkinin temeli karşıdakine duyulan sevgiden aşktan doğmaz mı?
@Blue-world evet 😊
😊🙏🏻💫
Seks olmadan bağlar eksik kalır ev arkadaşı misali olur.. sağlık durumları hariç seks yoksa ona evlilik demem
Evet, çoğu insan için seks olmadan ilişki ya da evlilik eksik kalır. Ten uyumu, duygusal bağı güçlendirir. Sevgi tek başına her zaman yetmeyebilir.
Evlilikte seks çok önemli yoksa ya ayrılık olur ya da aldatma, sevgililikte ise mecbur deyil, yani iki insan birbirini gerçekten seviyorsa o heyecanı ilk geceye saklar en doğrusu da bu, ama günümüzde evlilik dışı hamile bile kalan var
İlla seks olacak mı? 😃
Bence sevgi de önemli
İlişkide olmaması gerekir zaten. Evlilikte başta aşk, anlayış, sevgi gelir ama cinsellikte yoksa biraz eksiktir
İlişkide neysede. seks olndan evlilik yurumez helede bazi evli anormal bayanlar var açıklı söylüyorlar koca mutlu edemezse iyice mutlu edene kaçma hakkımı sakli tutuyorum diye :)
Herhangi bir sağlık sorunu yoksa olay çıkartırım o derece önemli 😃
Bence eksiktir ve fazladı ile önemli bir şey. Cinsellik yoksa ilişkinin ne anlamı var anlamıyorum
Eksikdir bence evlilikte, sevgililikte değil ama
Tabi ki eksiktir duygu ve seks olmalı diğer türlü evlilik değil onun adı
Aynen dediğiniz gibi sevgiliyse olmaması daha uygun. Evlilikte yoksa domatessiz menemen gibi olur.🤷
Evlilikte olması lazım ama bizde yok evlilik devam ediyor çok güzel sevgilikte ol olmamasada olur bazen
İyi geceler arkadaşım evet yaaa seks olmadan ilişkide evlilikte zevksiz olur, sekx iki tarafida birbirine aglar
İlişkide eksiklik değildir. Hatta güzelliktir. Evlilikte ise olması güzelliktir.
@27esmerim , @herangibirisii beğeniler için teşekkür ederim 🌹
seks yoksa birlikteligin erkek icin hicbir anlami yok bizim dunyamiz zamcik uzerine kurulu.. net
Sevgililikte öpüşmek..
Evlilikte öpüşmek artı birleşme😊
Şöyle bir gerçek var, 30'dan sonra evli/bekar farketmez erkek/kadın sekssiz duramıyor...
Sevgililik için hayır. Evli çiftler için evet eksiklik
Bugün belki eksikliğini hissetmezsin ancak zamanla hissedersin. Önemlidir yani seks yapmak
Seks olmayan her şey eksiktir noksandır. Yarım kalır...
Değildir iki tarafında tatmin olması lazım yoksa yürümez
Evlilik olmadan etik değildir. Evlendikten sonra da düzgün bir aile yapısında gereksinimdir.
Güzel Aşk olmalı sevgi saygı cinsellik anlamında yüksek ise daha fazla mutlu olunur sanırım
Öyledir tabi sen yemeği tuzsuz yapınca yemek yemek oluyor mu?
Evwt eksik kalır başkasıyla tamamlamak zorunda kalımır
Aşırı bir eksiklik hissediyorum. Neden evlendim ki?
seks içi nevleniyorlar zaten bu topraklarda
resmi sevişme olsun diye!
Kesip atakmı yani😁🤣
😅😅
🤣🤣
Cinsellik olmasan evlilik mi olur? O zaman ne diye evleniyoruz evlenmeyelim görüşülüyor zaten istediğin zaman evlilik olmadan da
Evet eksiktir erkeğin hoşlandığı biriyle ilişkisi daha gerçeksi olur
Sevgililik normal görülebilir ama evlilikte cinsellik olmazsa olmaz
Eksik demek sanırım birazcık hafif kalır diye düşünüyorum yarım hatta çeyrek felan oluyor
Bence eksik olur olmazsa olmazımdır benim için
Evlilik olmadan olmaz evkendikten sonrada olmazsa olmaz
Kesinlikle eksiktir yaa seks olmadan olmaz
Tadı tuzu denenebilir
Evlilik eksiktir ilişki değildir
Sevgili hayatında eksik değil ama evlilikte iki tarafta sağlıklı ise cinsellik olmalı ama bir engel veya bir problem varsa o kadar da şart değil
Sevgililik için değil ama evlilik için öyle
Değildir tercih meselesi
Eksik hemde büyük eksikliktir.
Bence hayır evlilik evet ama ilişki de şart değil
Eksiktir , zaten yürüyeceğim sanmam..
İlişki eksik diyemem ama evlilik eksiktir tabi ki
Evet iki olayda da eksiktir
Tabiki eksiktir yürümez
Evet bence öyledir ama her şey seks değil
Evet o olmadan eksiktir
Hayır eksik değildir tabi ki de
Bence evlilik de %90 ayakta tutan unsurdur