Basit kendini tatmin edeceksin başka çaresi yok.
Ben 10 yıldır kapalı ehli sünnet, tam teseddurlu bir kadın bekliyorum aşkla sevmek evlenmek için. Olmuyor gelmiyor.
Tam bir ev erkegiyim hemde maço hemde kadınına hüküm edecek ve onu başının tacı görecek. Ama
Kader dediğin gibi.
Ve öyle böyle değil 5-6 saat ilişki yaşamadan doymuyorum. Hele evlensem 1 hafta yataktan çıkarmam. Sonra günlük rutin 3-5 saat ile devam ederiz hayata.
Ama olmuyor.
Şimdi tek yapacağın şey kendini tatmin etmek.
Klitoris ile oynamaya devam et sakince durma bulma okşa gözlerini kapat ve yalandigini düşün boşal boşal boşal.
Ama başka seçeneklere dönme.
Çünkü sonu hep zarar sana
09 Yorumla
Soran1 yılTesettürlü kız niye istiyorsun fantezileri doyurmak için mi
- 1 yıl
Kaç yaşındasın okuman mi yok? Beyinde mi sorun var?
İnsan gibi yazmışım oraya ehli sünnet biri.
Sence bu fantezimi.
Tamam libidon yüksek benim libidom senin bin katın ama maalllak değilim.
Evlenmek için diyorum
Bu fantezi olsa.
Teseddurlu zikmek isterim hep derim.
Biraz akıl
Ve
Biraz insanlık ile konuş yav.
- 1 yıl
Bunun dışında en büyük sebep ne soyleyim.
Deyyuslar cennete giremez yazıyor.
Ben deyyus değilim.
Sexsi seviyorum diye dinsiz değilim.
Elhamdülillah müslümanim namazimdayim.
Günahım bana. sevabında.
Toplumda ya da başka insana etmedim cefa.
İnşallah biraz insan gibi konuşmayı öğrenirsin.
Neyse hadi selametle. Rabbime emanetsin. İnşallah yüreğinde kini yaşarsın. Daha fazla yorum yazmama gerek yok
Soran1 yılZina yapmış oluyorsun? İstesen de istemesen de cennette girmezsin sorma sebebim de kapalı birini isteyen dindar olmalı olmadı en azından böyle haram helal olaylara dikkat etmeli sen hem zina yapıp hem tesettürlü istiyorum diyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
- 1 yıl
Zina yaptım demedim. Sen ters anladın. . diğer erkeler gibi esc vs kadınlara gitmiyorum 1 saat.
Benim istediğim kadinimda sevhet olsun 3-5 saat sevişmeyi yaşamak.
Dikkatlice oku anlarsın.
Ve şu an yaptığın şirk koşmak. .
Zina yapan cennete giremez diye bir şey.
Müslüman olan herkes cennette olacak günahların bedelini ödemek ile. .
Kimse zina yapan cennete giremez diye fetva vermez. . çünkü Allah merhametlerin merhametlisi.
Soran1 yıl5 6 saat ilişki yaşamadan doymuyorum dedin bu ne oluyor
Soran1 yılHim belirtmediğin için yanlış anladım o yüzden
En İyi Cevaplar
Dünyaya geliş amacımıza bakınca bu konuyu anlamlandırabiliriz. Bu da bir imtihan Allah her insana zevk, istekler, duygular ve en önemlisi nefis yüklemiştir. Birde üstüne şeytanı fiili olmamak şartıyla serbest bırakmıştır. Yani şeytan bir eşyayı bir yerden bir yere taşıyamaz ya da kişiyi zorla günaha sokamaz. Şeytan sadece davet eder bunu genelde fısıldayarak vesvese yoluyla yapar. Başaramazsa insan üzerinden vesvese verdirir tıpkı buradaki sorunuza yorum yapan kişiler gibi yorumları okudum hepsi şeytani fısıldamalar. Görüyorum ki insanlık üzülecek durumdan çıkmış ağlanacak duruma gelmiş, tavsiyemdir böyle kötü yorumlara aldanıp bu önerileri fiile yani gerçeğe dökmeyin. Söylenenlerden bir örnek verecek olursak istimna olmanız konusunda verilen çözümler var bu da bir günahtır. Kişinin istimna yoluyla doyuma ulaşması imtihanıda zedeler çünkü Allah tamda bu zaaf ve istekler doğrultusunda kulum beni mi tercih edecek meşru olmayan yoldan vesveseler üzerine kurulu şetani yolu mu der biz burada Allah'ı tercih etmeliyiz. Çözüm olarak boş kalmayın, çalışın, kendinizi meşgul etmeye çalışın ya da aşırı istekli durumlarda aktivite yapın ya da kalkıp dolaşın. Elinizden geldiğince tek kalmayın yalnız kişiler kolay avdır. Ömür boyu böyle kalmayacaksınız elbet evleneceksiniz yeter ki şu imtihanları kavrayabilelim, biz şeytani ve şehvi duygulara yenik düştükçe imtihanı kendi kendimize zorlaştırmaktan başka bir şey yapmayız.
32 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar doğru ve güzel yazmışsınız helal olsun. En iyi cevabı size verirdim ben sormuş olsaydım soruyu:) her şey gönlünüzce olur umarım
- 1 yıl
Öncelikle güzel yorumunuz, düşünceleriniz için teşekkür ederim. Konu Allah, din, imtihan meselesi olunca yorumlama gereği duydum. Bu konularda yanlış yapılmıyor bilerek insanlar kötü yola çekiliyor. Nasıl iyi yönde çalışan dinimizi yaymak amaçlı misyonerlerimiz varsa dinden çıkarmak ya da kendileri sonradan uydurmuş olduğu deist, ateist, agnostisizm ve daha bir çok yönde akla mantığa ters dinlere insan çekmeye çalışan misyonerlerde var. Burada yapılan yorumlar insanlara günahı normalleştirme çabası içinde, örnek vermek gerekirse kendimizi içinden çıkılmaz bir ormanda varsayalım peşimizden kovalayan bir grup köpek olsun can havliyle ya kaçmaya çalışırız ya da çobana sesleniriz köpeklerinden kurtar beni yardım et bahtına düştüm diye haykırarak çığlıklar atarız. Çobanın tek bir ıslığı tüm köpekleri dağıtıp bizleri o saldırıdan kurtarabilecek durumda olduğunu hepimiz biliyoruz, işte tamda burada olan ince detayı göremiyoruz. Allah şeytaların ve kötüye teşvik edenlerin saldırılarında bana koşun buyurmakta, bizler çoban örneğinde olduğu gibi köpeklerin sahibine koşup yalvar yakar olduğumuz gibi, Rabbim sana geldim çok zor durumdayım beni de yaratan sensin şeytanı ve kötü varlıklarıda ben dayanamıyorum bahtına düştüm yarab kurtar beni diyebilsek bir sığınsak Allah'a ama hayır bizler çöküp teslim olmayı seçiyoruz bu kötü varlıklara, Allah'ı unutuyoruz işte Allah buyuruyor ayetinde beni unutmanıza karşılık hesap ve mizan günü tadın azabımı bugünde ben sizi unuttum. Görmek isteyen herkese her şey aşikâr kolay olana kaçıyoruz bunu yapmamak gerekir.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu kendinden utanılacak bir durum değil ki , bilakis çok mutlu olman gereken bir durum. Sağlığın yerinde ki bunu hissedebiliyorsun. Bazen her zerrenin sevilmesini hissetmek Bazen öyle anlar gelirki en çıldırmış halinle dimdik ve semsert şekilde bekleyenin üzerinde bir anda hoyratça oturup bir anda köküne kadar alıp derinliklerinin parçalanmasını istersin. Durumunu gayet iyi anlıyorum. Ayrıca bunun kapalı açık olmakla değişkenliği çok olmuyor. Açık olan arkadaşlarında bir çoğu evliliği bekliyorlar. En güzelini yapıyorsunuz. Konuşmak iyi gelebilir derseniz konuşabiliriz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılKapalı kadınlar candır benim için.
Bir başkası ile birlikte olmak istemiyorsan.
Güvenebileceğin sana Sadece oral yapacak sulu sulu vajinanın içini dışını dudaklarını daracık deliğin etrafını kalçaların arasını saatlerce yalatabilcegin birini bul ve bunları yaptır eminim ki çok zevk alacaksın.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılKendine partner bulacaksın ya da kendin kendine yeteceksin gadası
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu gayet normal. Sen de insansın ve senin de dürtülerin var. Seni farklı kılan, bubdurumu dile getirmen. Çoğu baskılıyor. Yokmuş gibi davranıyor. Cinsellik bir ihtiyaçtır. Bunu ya bir partnerle ya da kendi kendine yapacaksın. Başka bir alternatif durum yok maalesef. İnançlarına ters diye bir partnerle yapamıyorsan, kendi kendine yapacaksın.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKendinden neden utanıyorsun ki cinsellik yaşamsal bir faaliyet ve bunun kapalisı açığı yok en basitinden hayvanlar bile çatır çatır seks yapıyor, geçenlerde iki sinek duvarda hunharca seks yapıyordu hâl böyleyken insanın seks konusunda istekli olmasının utanılacak yanı ne?
01 Yorumla- 1 yıl
Senin gibi kadınlar hem kukunuz pipi ateşiyle 🔥 yanıp tutuşuyor hem de kimseye imkân vermiyorsunuz kuruyup gidiyorsunuz öylece
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. 3 çözüm var birincisi vajişe beton döktür 😂😂

ikincisi buz sok 😂😂

üçüncüsü şu😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖzelikle yas aldıkça felan bu böyle ve tek değilmişim desene
106 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Bloodrage 26 oldum
Cevap sahibi1 yıl@Bloodrage ok
Soran1 yılAynı yaştayız sayılır evet aynen öyle
Cevap sahibi1 yılEvet soran Allah gönlümüze göre versin ne diyim
Gizli Üye(36-45)1 yılUtanılacak bir durum yık bende evlendim ayrıldım kapalıyım mastürbasyon devam
1610 Yorumla
Soran1 yılNeden ayrıldın sakıncası yoksa
Cevap sahibi1 yılÖnemli bir şey degil olmadı diyelim
Cevap sahibi1 yılSeni anlıyorum dinlerim
Soran1 yılAnladım hayırlısı
Cevap sahibi1 yılİstersen konuşalım
- 1 yıl
Sende kapalı mısın açık mı?
- 1 yıl
Umarim
Kadinligini yasatacak biri ciksr karsina - 1 yıl
Allah yardımcın olsun ama kimseye güvenme derim artık
Cevap sahibi1 yıl@Youngboss1 ne konuda
- 1 yıl
Her konuda, sana aşığım vs çoğu yalan, hemen güvenme
Canım mastürbasyon yap kendine cinsel oyuncaklar al tatmin et kendini zamanla her şey olur
80 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılknk bunun kapali olmakla bir ilgisi yok ki insaniz bende evliligi bekliyorum bende zorlaniyom bazen ama gizlemek derken o nasil oluyor yani bende herkese gosterip anlatmiyorum istekliyim ben diye falan.
Bende erkegin kapalisi gibi dusun az cok benziyoz yani10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılAzgınlıktan ve erkeksizlikten olur. Ama Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Benim gibi Yalnız ve Olgun erkek tecrübelidir. Kıymet bilir ve değer verir. Saygı duyar ve ilgi gösterir. Sever ve mutlu eder tatlım. Güvenilir ve sadıktır. Dilersen arkadaş oluruz.
00 Yorumlaİstekli olduğunu kapalı olmasan da gizlemek zorundasın, hepimiz öyleyiz. Eğer ki zina işlerine bulaşmak istemiyorsan doğal olarak kendini tatmin ederek evleneceğin günü beklemek zorundasın. Bunun başka bir alternatifi yok gibi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılGaliba bir ilişkiye başlaman şart gibi, stres de yapıyordur sende, kapalı olman birşeyi değiştiemez, hayatına birisini al, ya da mastürbasyon ve vibratöre devam et belkş biraz rahatlatır.. 😎
10 Yorumla Kapalı olabilirsin ama insansın sonuöta, elbette ki istemen normal
40 Yorumla
1 yılKısmet çıkar bir gün nasip değil deme bekliyorsa güzelleşiyordur
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılMastürbasyon yap zinaya meyl etmeyecek kadar bide dua et etkili dualar var
730 Yorumla- 1 yıl
En iyisi mastrbasyondan elinden geldiğince uzak durmak
Cevap sahibi1 yılNeden ki
- 1 yıl
Çözüm değil çünkü, boşalınca yine yapmak isteyecek, o an ki zevki tekrar yaşamak isteyecek böyle başa sarıp durucak kısacası
Cevap sahibi1 yılEvet ama öbür türlü çok gergin oluyor insan bünye bunu istiyor yani ihtiyaç
- 1 yıl
Evet kolay değil biliyorum bende ama nefise karşı koymayı öğrenmek gerek. İstekli anında kafanı meşgul et, mesela dışarı çık yürü, koşabilirsinde enerjini bu şekildede atabilirsin, illa bedenini tatmin etmek zorunda değilsin, bu kafadan çıkmayı dene anlarsın beni
Cevap sahibi1 yılYani denerim
- 1 yıl
Ne sıklıkla tatmin oluyorsun peki sen
- 1 yıl
İstek anında yapmamak için uğraşıyor musun yoksa o an odana girip başlıyor musun
Cevap sahibi1 yılYapmamak için uğraşmıyorum her gün yapıyorum birden fazla kez gün içindede canım isterse işte
- 1 yıl
Birden fazla kez hemde, bağımlı olmuşsun desem yeridir. Konu ile alakalı konuşmak isterim seninle çekinme yardım amaçlı buradayım zaten
- 1 yıl
Rahatsız edecek bir şey mi yaptım
Cevap sahibi1 yılBana bağımlıymışım gibi gelmiyor pek sürekli istiyorum ama stresliyim bu şekilde atıyorum
- 1 yıl
Dün örnek verdib başla yollar ilede stres atabilirsin, neden stresli birisin, ailevi sorunlar mı var
Cevap sahibi1 yılHayatımı şekillendirmeye çalıştığım bir dönemdeyim her konuda bir karar vermek zorundayım son bikaç haftadır iyice mastürbasyona sardım ama öncesinde sürekli müzik dinliyodum beynim susmuyor çünkü düşünmekten yoruldum
- 1 yıl
Hayır mastürbasyon seni zihnen ve fiziken daha çok yorar, kas ağrılarıda eşlik eder bu durumuna. Kitap okuyabilir, arkadaşlarınla vakit geçirebilirsin veya dışarıda yürüyüş yaparsan daha iyi gelir sana. KPSS sınavına mı hazırlanıyorsun
Cevap sahibi1 yılHayır yks teşekkür ederim ben bi 24 saat yapmamaya çalışmakla başlayacağım
Cevap sahibi1 yılSen yapmıyo musun hiç
- 1 yıl
Rica ederim, istediğin bölümü kazanırsın umarım. Bencede kendine dur demeyi öğrenmeye başlamalısın, her gün yapman çok yanlış
- 1 yıl
Yapıyorum ama senin gibi değilim, sıkıyorum çoğu zaman kendimi yapmıyorum
Cevap sahibi1 yıltamam teşekkür ederim
- 1 yıl
Rica ediyorum, bekliyorum
Cevap sahibi1 yılSenden bi konuda yardım isteyebilirmiyim
- 1 yıl
Elbette nedir ama buradan yazma herkes okuyor
Cevap sahibi1 yılZaten yazamam yazıcam sana
- 1 yıl
Sürekli burada olmuyorumda ne zaman
- 1 yıl
Hergün bende bagimli olmustum zor kurtuldum
Cevap sahibi1 yılNasıl kurtuldun ya
- 1 yıl
İşe başlayınca canım yoksa halim perisandi senin gibiydim
Cevap sahibi1 yılHmm anladım
Gizli Üye(30-35)1 yılOlabılır yanı ıstek bu kendın gıder mastürbasyon yap
70 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bunda utanilacak bir sey yok sonuc olarak sende insansin ve buna ihtiyac duyuyorsun. mastürbasyon yapacaksin kendini tatmin edeceksin. Monoton kalma değişik seyler dene. Gönlünce olur umarım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Öyle kapalı hanimlarda sexting yapiyor benle yapalimmi diye sordu tamam dedim çokta başarılı idi. Biraz sohbet falan derken
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılyani senin erkek versiyonun olarak şunu söyleyebilir ve önerebilirim:
sanal olarak kendini tatmin et seçeneğin de mastürbasyon tabi. ötesine yorum yapmak mantıksız olur kader kısmet işleri bende de olmuyor çünkü.01 Yorumla- 1 yıl
sorundan bildirim almayı kapat o halde.
en son ben görüp yazmışım bana söyledin sanırım
- Cinsel Yaşam konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılCok iyi anlıyorum bunun tesettür lu tesettursuzu yok seninki de can Allah sabır versin cok acıdır sabretmek buna millet su gibi yaparkene
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılCanım bu normal insanız sonuçta sende olacak ise helalim olsun diyosun belki mastürbasyon yeterli gelmiyor ama biraz daha sabır et gecikiyorsa güzelleşiyordur kuzumm bende aynı durumu yaşıyorum seninle
00 YorumlaZina yapmadan bukusalim sevisip surtuselim ateşin iner biraz ben de zina yapmak istemiyorum ama bir tene dokunmak istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılŞöyle düzgün kapalı geçmişi temiz ciddi biri olacak uyum anlaşma sevgi olunca bas nikahı uzatmadan çok he
16 Yorumla
Soran1 yılBenim de sevgilim dahi olmadı erkekler genelde takılmak istiyor cinsellik olmasa da benim midem almıyor öyle şeyleri bu yüzden hep yalnızım zaten takılmalık ilişki yaşamaktansa böyle olmak daha iyi ama işte tek zorlayan tarafı sorudaki bahsettiğim detay
Cevap sahibi1 yılBen de ciddi şeyler olsun istediğim için sevgilim olmadı
Cevap sahibi1 yılOlsa biri beraber yaşasak her şeyi adım adım 2 sene sonra evlensek sosyal medyadan uzak birlikte evi çekip çevirsek eğlensek bol bol yakınlaşsak 🥹 bakalım kim olacak ne zaman olacak
Soran1 yılNasip artık bakalım
Cevap sahibi1 yılSen nerdensin yaş kaç
Cevap sahibi1 yılEee?
1 yılBu *** sorusu neden cevaplamayana kadar gitmiyor sürekli karşımıza çıkıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAynı bende bu durumdayım artık zina yapmak istemeye başladım çünkü sevilecek biri yok gibi aşırı azgınım spor falanda geçirtmiyor
15 Yorumla
Soran1 yılO kadar bekledin evlen bari
Cevap sahibi1 yılEvlenecek kız mı var yok yok eğlenilecek çok varda işte tutuyorum kendimi karakterimin uyuştuğu anlaşabildiğim beğendiğim bir kız karşıma çıksa bırakmam
Soran1 yılBizde evlenecek erkek bulamıyoruz niyeyse
Cevap sahibi1 yılŞans işte bende çakmaya başlayacağım sıktı böyle hayat
Soran1 yılKolaylıklar
Gizli Üye(30-35)1 yılMastürbasyon yap bir nebze rahatlatır. Yani evlilik yok istek çok zina yapmak istemiyorsun tek çozüm mastürbasyon
14 Yorumla
Soran1 yılZevk vermiyor
Cevap sahibi1 yılZevk veren bir şey aslında nasıl almiyorsun
Soran1 yılSıkıldım
Cevap sahibi1 yılOylese o nasip olmayan evlilik inş nasip olur çünkü surekli azgınlık zor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
m 1 yılNiye utaniyon ki
Elbet biri olur birgün. İstekli olmakta normal senin icin00 Yorumla
1 yılNeverfap Akademi yi tavsiye ederim mastürbasyondan soğuttu beni
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
1 yılevlenirsin acele etme bende isteklıyım ama sevdıgım ınsana karsı oda yok tek tabanca
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılUtanılacak ne var ki bunda yanılıyorsun istekli olman güzel bir şey ve utanmana gerek yok
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yav herkes az çok böyle dert etme bide kapalılıkla alakası ne ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılKapalı açık bunu bağlantısı yok ki sonuçta insansın provokasyon gibi olmus.
00 Yorumla Görücü evlen, kapalı olunca istek otomatik yok mu oluyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılUtanmana gerek yok bu bir insani duygu ve ihtiyaç işemek gibi
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılçok açık sözlü olacağım Aç kal gör bakalım canın ne isteyecek seks mi yemek mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılCinselliğin aşırıya kacilması zarar ama kendi ölçüsünde yapılmasında hiçbir sakınca yok bu yemek yemek uyumak gibi fizyolojik bir ihtiyaç tek sen değil yani dunyadaki herkes yapıyor
00 YorumlaOzaman biriyle sevgili olup yasayacaksin başka yolu yok 😉😏😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
1 yılPartner falan istemiyorsan kendi kendini tatmin et Milletin ne demesini bekliyorsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAllah sabır versin snei anlıyorum aynı durumdayim ama çaresizce bekloyiruz iste
00 Yorumla Evleniceksin ya da libidonu düşürecek şeylere bakıcaksın gıda veya seni mutsuz eden şeylere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılSanal biri ile konusabilirsin merak ettiklerini belki iyi gelir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendinden utanmani gerektirecek bir durum yok... Etrafını iyi gözlemle bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bunda utanacak bişey yok ki istekli olman kötü bir şey değil yani sıkma canını
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılÖncelikle istekli olman çok doğal. Utanacağın bir durum yok. Sağlıklı olduğunu gösteriyor bu. Yaşın kaç bu arada.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok normal bir durum bunu saklamana gerek yok istekli olmak kötü bir şey değil aksine avantaj
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seni gün icinde çok zorlamiyorsa sorun yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılİstekli olman normal insanin dogasinda var kac yaşindasn ki
00 Yorumla
1 yılmastürbasyon yapmak dışında bir seçeceğin olduğunu düşünmüyorum.
00 YorumlaHerseyle başedelebilir belki ama en zoru bu olsa gerek. Hakikaten Allah güç versin ne diyelim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBunda utanılacak bir şey yok. İnsansın ve buda bir ihtiyaç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılZor durum umarim yanlisa bulsmadsn ilerde istediğin olur
12 Yorumla
Soran1 yılYok bulaşmam da istiyorum artık
Cevap sahibi1 yılPeki ne yapcan😇
1 yılNiye kısmet çıkmıyor diye yakınıyorsun onu anlamadım
01 Yorumla- 1 yıl
Söyleyebilirsen belki yardımcı olurum
Gizli Üye(30-35)1 yılO istwkli olupda bastirma bende de var erkek olmama ragmen. Bul birini evlen sabahtan aksama kadar artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalı olman birşeyler yaşamana engel değil mersindeysen istediğib zaman yardımcı olabilirim. ya da yakın çevrede
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBu kendinden utanılacak bir şey mi de utanıyorsun? Sağlıklı bir kadınsın. Daha sık abdest alırsın o kadar. İyi bir kısmet için daha çok dua et.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Mecburen gizliyorsun açık etsen çevrendeki herkes üşüşür başına biz millet olarak abazayız. En iyisini yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKendinden neden utanıyorsun istekli olmak utanılacak bir şey mi :D elbet evlenirsin sık dişini
00 Yorumla İçinden ne geliyorsa onu yap. Bir yaşamın var, hiç evlenememekte var.. Ver gitsin ;)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bu senin doğan da olan birsey utanılacak bisey değil ki
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı. Utanacağın şey senin doğanda var olan şey sacmalama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÖğretmenim seviyesiz birisi değilim muhabbet etmek isterdim
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat