Sürekli yanma sürekli bir istek akmalar sulanmalar eşimde çok istekli biri değil kilolu ve hemen yoruluyor hiç yanlış yapmadm ona bakire geldim gözümü onda açtım ama asla istediğim gibi bir ilişki yaşamıyor benle aynı duyguyu yasayan varsa nasıl atlattiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınların isteği erkeklerin en az üç katıdır, en az üç katı ve bu isteğin mutlaka bastırılması lazım. Herkes cinselliğin erkek için çok önemli bir ihtiyaç olduğunu zanneder ama esas kadınların İçin çok önemli bir ihtiyaçtır. Sevgililik, nişanlı ve evliliğin ilk 5-6 ayı erkek istekli kadın ise çekingendir. Erkeği isteği en üst noktadan azalmaya başlar, kadının ise isteği artmaya başlar. 😊😊 hatta, katlanarak artar.
5-6 aydan sonra erkeğin isteğine azalmaya, kadının ki ise artmaya başlar. Haftada 2 den, hafta bire daha sonda 10 günde 1’e iner 1 sene içinde. Artık roller değişmiştir. Erkek kaçar kadın kovalar. Bu durum da kadını çok rahatsız eder. Acaba beni beğenmiyor mu, ona yetmiyormuyum diye düşünmeye başlar. Aslında bu her erkekte olan normal bir durumdur. Ama çözüm dersen, tabiki erkeğinin isteğini arttırmak İçin birkaç yöntem var. 😊😊 ayrıca, tatmin olamadığın İçin mastürbasyon yapıyorsun ama mastta sana asla yetmiyor. Her mastürbasyon sonrası isteğin azalacağına daha da artıyor değil mi? Başka erkekleri hayal etmene karşın bir türlü tam orgazm olamıyorsun değil mi? 😊😊 hatta bir adım daha ileti gideyim. Evlilik hayatında da çok ciddi orgazm sorunu yaşadığına eminin. Hem sayı az hemde orgazm olamadığın İçin çok gergin oluyorsun değil mi?😊😊00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ya zaten bu genelde böyle oluyor istekli kadınlar isteksiz erkeklerle istekli erkeklerle isteksiz kadınlarla oluyor ve boşanmaların yaradan fazlası cinsel uyumsuzluk nedeniyle oluyor Hani tahmin ettiğim kadarıyla Hani sen her geç olsan Hayır demeyecek bir kadınsın ve yatakta sekse çok düşkünsün gerek fantezi gerek cinsellik konusunda aşırı libi dolu bir kadınsın Hani aynı anda 2 veya 3 erkeği bir idare edebilecek kendilerinde o eforu görüyorsundur hani grup sekse bile açık bir kadınsın tahmin ettiğime göre ama hani eşinden bu adam yok yani hani Eşin sana bunu teklif etse bile bir saniye düşünmeden kabul edecek bir kadınsın tahmin ediyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok kolay bir yöntem söyleyeceğim
Yorumlara baktım bir sürü ırz düşmanı birikmiş özele çekmeye çalışıyorlar bide
Neyse
Kocan boşaltmaya yakın (ki erkek hisseder ne zaman boşalacağını) durup anüs ile tesislerinin arasındaki bölgeye baskı yapacak, o şekilde boşalmadan orgazm olur, sonrasında sert kalmaya devam eder ve enerjik kalır.
00 Yorumla
+1 yılKarpuz değilki elle seç beğen gibi lakin bu durum çok vahim hayal ettiğin evlilik çıkmayınca insanın hayatı kabusa dönüyor konuşmak ile başlayıp zaman tanı baktın ki sonuç hiç değişmiyor B seceneğini kullan..
Hayat böyle devam edemez01 Yorumla- +1 yıl
Diğer seçenek eşin cinsellik için ilaç kullansın bi doktor tavsiyesi alın eğer bunlarda sonuç vermiyorsa Dinen ve hukuken boşanma hakkınız vardır. Evlilikte cinsellik yoksa asla yürümez yürütemezsin çünkü bir ihtiyaçtır. Ya ihtiyaçını helalinden karşılayacaksın ya da HARAM’dan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
60Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım evlilik bir zöleşmedir. hem dinen hem hukuken cinsel mutluluk eşit haktır. eğer çiftlerden biri mutsuz ise bu konuda em dinen hem hukuken boşanma hakkı doğar.
boşan kölelik yapma24 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyisin valla 👍
E diyet yaptır.
Sana birkaç taktik vereyim.
Kompleks karbonhidrat içeren besinler hazırla, et ve sebze ağırlıklı besle karnı şişsin.
Basmati pirinç al onunla pilav yap.
Mümkünse bolca badem, fındık, fıstık yedir.
Kahvaltıda tahin pekmez olsun.
Kabak çekirdeği yedir günlük.
+ olarak gir instagrama dogalerkeksaglıgı sayfasından 1 macun1 siparişi ver.
1 ay sonra 5 kg verir, dinamit gibi olur seni çatır çatır s*ker yenge.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBi bilgim yok ama bu kadar vahimse durum boşan bence hayata bir kere geliyosun
65 Yorumla- +1 yıl
Yani
- +1 yıl
Doğru diyosun da belki boşanmak istemiyor.
Soran+1 yıl@Yalnızkurt_3406 aynen seviyorum diye katlanyrm
Soran+1 yılHaklsn
- +1 yıl
Anlıyorum. Performansı düzelirse fikrin değişir mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani seni doyurmayıp böyle bir isteğin sürekli oluşuyorsa eşinle konuşmayı deneyebilirsin, bunu çok yaptım bir netice alamadım diyorsan da yapacak bir şey yok tabi.
00 Yorumla
+1 yılBende çok uzun süredir yalnız ve mutsuz ama olgun, tecrübeli, sadık, arzulu ve doyumsuz erkeğim. Saygı ve sevgi olmaza olmazımdır. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle eşinden spor yapmasını, beslenme vs. ile cinsel isteğini ve performansını arttırmaya çalışmasını açıkça talep edebilirsin. Cinsel terapi de alabilirsiniz.
00 YorumlaAçıkça konuş, belkide testesteronu düşüktür doktora gitsin ürolojiye tetkikler yapilir eger testesteron dusukse endokrinolojiye sevk ederler, tedavi ile düzelir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin sana Sen eşine uyumamışsın yani Eşin sana yeterince çakılmıyor çakap ayınca da garaj Araba istiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbosanmanız en mantıklısı ve senı tatmın edecek bırını bulmalısın hayat boyle gecmez benım de basımdan gectı zor bı durum anlayabılıyorum
00 Yorumla Kocanla konuş performansını arttırsın. Spora başlasın kilo versin geç boşalma kremlerini falan kullansın. Bunlar basitçe çözülebilecek sorunlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cinsel olarak isteksiz bir partner çokkötü
boşanıp benim gibi biriyle evlenmelisin.
üzerinden hiç inmezdim
00 YorumlaAnlaşamıyorsanız, konuşun ve boşanın. Ancak aldatmak önce sizi küçültür ve alçatır. Ne olursa olsun onu aldatmaya hakkınız yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Eşim kilolu dedin kilosu giderse durum düzelir kilo erkeklikği etkiliyor ben bı kaç kilo alayım hemen kendini belli ediyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bu konuda fikir alışverişi yapmak istersen dinlerim seni ve bilgili donanımlı biriyim
04 Yorumla- +1 yıl
Burdamsn
Soran+1 yılBilemedim ki smdi rahatsz etmeym
- +1 yıl
Yok musaitim
- +1 yıl
Bekliyorum
+1 yılYa kabul edeceksin ya bosanacaksin ya da kendine oyuncak bulacaksın.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu evlilikte bu durum var. Ülkede insanlar evlenmeden cinsel tecrübe edinemiyorlar.
00 YorumlaEvet bu durumu bilirim ve hiç kolay değil hayatın ve daha zor olacak
00 Yorumlaİllaki onun da dinleneceği pozisyonlar da var onları deneyin
00 YorumlaKesin yaşanmıştır sanal seksçi şizofren çılgın bakire seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Cinselliği yaşamak senin de hakkın. İlişki sadece sevgi ve aşktan ibaret değil. Çaresine bir şekilde bakmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni anlıyorum ama eşine hap falan içirsen daha etkili olmaz mı. Burada çoğu kişi başına üşüşür ama amaçlar yardım etmem değildir bilgin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAtlatamazsın anca derdini dinleyecek birini bulursun yadaaaaaa şey
03 Yorumla
Soran+1 yılNey 🥺
Soran+1 yılRahatsz etmeym smdi sizi
Cevap sahibi+1 yılProblem yok yaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen dertleşebiliriz ben evli kadınlarla çok konuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zman iki taraftan biri daha istekli olur herkes de var bu durum
00 YorumlaDerdine adam akiilli bi cozum bulmak istiyorsan profesyonel yardimda bulunabilirim derdin sandigin gibi buyuk degil aslinda tamamen pisikolojik inan buna
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenzer dertler çoğu evlide var... anlayabiliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYine isteksiz eş ve istekli eş konusu. Maalesef böyle olunca hayat çekilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Seni anliyorum caresi. var burada anlatamam
00 Yorumla
+1 yılBoşandılar ya da seks partneri buldular.
00 Yorumlaİlaç ver kocana
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte cinsellik önemli tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılseni en iyi ben anlarım
00 Yorumla
+1 yılÇok çok zor bir durum bu, kaç yıldır evlisin
00 Yorumlaİçini biri doldurmadan gitmez sende o libido
00 Yorumla
+1 yılAldatacaksın başka yolu yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yaşlar kaç
kaç senedir ewlisiniz00 Yorumla
+1 yılSen süpersin. Kaç yillik evlisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAh be o sular boşa akmasaydı keşke 😋😋😋
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDertleşmek istersen buradayım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen niye bana denk gelmedin be hangi şehirdesin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Ya yapmayın yaa düşürmeyin kendinizi
00 Yorumla
+1 yılAtlatmanın yolu belli değil mi?
024 Yorumla- +1 yıl
burada da aldatmayı öv hadi
Soran+1 yılvar mı ki
- +1 yıl
@DefneÖzkaya kız se hayatımda gördüğüm en iyi stalker sın helal olsın
- +1 yıl
Tanışıyor muyuz daha önceden seninle?
- +1 yıl
Stalker değil yorumları okuyorum paylaşımlar da
- +1 yıl
@DefneÖzkaya okuma benimkileri zilli
Soran+1 yılBana çözüm yazabilirmisiniz hani burası malum benim sorum
- +1 yıl
Çift terapisine gidebilirsiniz ya da konuş onla insan gibi memnun değilim de
Soran+1 yıl@DefneÖzkaya aşkım diyorum anlamyr elimden gelen bu diyor ben ondan biraz küçüğüm birde o yaşams gelms ben ona sıfır geldim hediye kutusunda kendi açtı ambalajı şimdide hakkını veremiyor anladn beni sen
- +1 yıl
Anladım çift terapisine gidin o zaman
- +1 yıl
Çift terapistinden bi cacık anlamaz bu herif. Düzgünce konuş yapamıyosan boşa seni aldatmak istemiyorum de
Soran+1 yılBen yalnz kurt bunu dersem aldatcak kesin diye bana yanls yapar
- +1 yıl
Adam olacak gibi durmuyor anlattıklarından
- +1 yıl
Aaa bak cinsel haz arttırıcı şeyler kullandır
- +1 yıl
@DefneÖzkaya artınca daha çabuk boşalıyorrrrr
Soran+1 yıl@DefneÖzkaya aldık baş ağrısından hastanelik oldu 😂
Soran+1 yıl@DefneÖzkaya vücut kaldirmaynca agri yapyr maalesef
- +1 yıl
Lucifer michaelson bir şey çıkardı böğürtlenli onu deneyin bide trendyolda var
- +1 yıl
@DefneÖzkaya çok şükür hiç ihtiyaçmolmadı
Soran+1 yıl@DefneÖzkaya varsa böyle bildikleriniz lütfen önerin bir enerji iccegi vardı çikolata falan asla ise yaramadi
- +1 yıl
Sen lucifer michaelsonunkini dene hem tadı da güzelmiş böğürtlenli
Soran+1 yıl@DefneÖzkaya kalpten gitmez demi
- +1 yıl
Bilmiyorum alerjisi felan varsa sıkıntılı olabilir
- +1 yıl
@DefneÖzkaya ah ne çektiniz kızlar düzgün erkek bulun silahı kuvvetli
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Talip olabilirim
00 Yorumla
+1 yılSabırlı ol
00 YorumlaGeçmiş olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Boşan
00 YorumlaTavsiye veririm
01 Yorumla- +1 yıl
Tavsiyen neymiş koç
+1 yılbu işin sonu aldatma gibi gözüküyor
00 Yorumla
+1 yılZor durumda oldugun belli
00 Yorumla
+1 yılVibrarör sipariş ver
00 Yorumla
+1 yılBoşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıltrol soru de
00 Yorumla Kıyamam sana ya çok zor bir şey
00 Yorumla
+1 yılKeşke gizli olmasan
01 Yorumla- +1 yıl
Boşan ablam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma zamanı gelmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe sıklıkla s. k. iyor seni?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin zor calla
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeliyimm
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMastirbasyon yap
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor yaa
00 Yorumla - Devamını Gör (2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım