Cinsellik Arkadan seks yaparken kendimi daha genç hissediyorum normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 27 Barike oldugum gunler aklima geliyor hal bakireymisim 20 yasindaki o genc kadinmisim gibi geliyor 28 yasindayim Arkadan seks yaparken kendimi daha genç hissediyorum normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
AHMET5800 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bunu hissetmen normal Artık bakireyken arkadan kaç kişi gectiyse Arkadan yapınca o günlere dönüyorsun 0 0 Yorumla
Doyumsuz6969 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok cinsel ilişki yaşadım, fakat hiç anal deneyimim olmadı, sebebi ise iri ve kalın olduğu için kimse cesaret edemedi. 0 0 Yorumla
kuzularvebebekler Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Zevk meselesi, şu an ne istersin peki ön mu arka mi 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Arka Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Bak bı gor hoşuna giderse yapmış gibi hisserdersin Yorumla kuzularvebebekler 1 yıl Eski günleri hatırlarsın yine 😅 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Cinsellik konusunda 460 cevap paylaştı. Aslında bir şey diyeyim mi bende bunu hissediyorum kimi zaman böyle arabada ya da işte böyle sahil kenarında opüşürken falan kendimi daha geçmek hissediyorum 0 0 Yorumla
sexuallifecoach Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Anıların canlanması normal tabi de hala gençsin😂 bence, kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ssenin gibi sınırsız bir hanımla birliktelik büyük zevk 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 8,8b cevap paylaştı. Buda degisik bir duygu yasamasi ama zevk alman iyi hissetmen iyi birsey 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. Ama arkadan hele de domaltinca felan aşırı zevkli 0 0 Yorumla
okanyildiz41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% 1 yıl Cinsellik konusunda 447 cevap paylaştı. Arkadan almak gençleştiriyor seni demek ne güxrl 😉 0 0 Yorumla
Denizin__Dili Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Demek ki 8 yaş gençleştiriyor.. Belki içinde 8 çizdiği içindir :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl yani normal mi derken bilmiyorum nasil bir normallikten bahsediyoruz kanka yok degilsin doktora gorun mu diyecez ksdjhf 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl devamlı mı istiyosun arkadan. öne göre arkadan nasıl daha fazla zevk alıyosun ki 0 0 Yorumla
aliaslan0101 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 1 yıl Bakireyken yaptığın icin aklında öyle kalmış olabilir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Çıtır seviyor musun peki genç birisiyle de birlikte olsan o yılları hatırlar sin ve en son ne zaman yaptın arkadan 0 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bakire iken yaptığın içindir 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne alaka canın yabmiyormu 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı. Böylesine zevk ve haz alıyorsan çok iyi. 0 0 Yorumla
KocaaBebek89 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Normal elbette minikliği seni etkiliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Yapmaaa ilerde sana sıkıntı olacak bacım 2 6 Yorumla Denizin__Dili 1 yıl Atmaaaaa. öyle olsa doktorlar senden önce yapma derdi ablam. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tuvaletini yapmakta sorun yaşayacak, vajinanın dokusu gibi değil orası esnek değil git araştır biraz Yorumla Denizin__Dili 1 yıl Bu bizim gğtverenler neden sorun yaşamıyor? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Onlar kim Yorumla Denizin__Dili 1 yıl Gayler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O konuda fikrim yok, soraydın Yorumla
Silverdark59 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Canın acımıyor mu? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yo Silverdark59 1 yıl Hangi pozisyonda yapıyorsun ki?
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 390 cevap paylaştı. Süper evlimisn 0 0 Yorumla
YektaYamacBoran Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. En güzeli arka 0 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Degisikmis 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Garip görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Bunu hissetmen normal
Artık bakireyken arkadan kaç kişi gectiyse
Arkadan yapınca o günlere dönüyorsun
Çok cinsel ilişki yaşadım, fakat hiç anal deneyimim olmadı, sebebi ise iri ve kalın olduğu için kimse cesaret edemedi.
Zevk meselesi, şu an ne istersin peki ön mu arka mi
Arka
Bak bı gor hoşuna giderse yapmış gibi hisserdersin
Eski günleri hatırlarsın yine 😅
Aslında bir şey diyeyim mi bende bunu hissediyorum kimi zaman böyle arabada ya da işte böyle sahil kenarında opüşürken falan kendimi daha geçmek hissediyorum
Anıların canlanması normal tabi de hala gençsin😂 bence, kendini nasıl mutlu hissediyorsan onu yap
Ssenin gibi sınırsız bir hanımla birliktelik büyük zevk
Buda degisik bir duygu yasamasi ama zevk alman iyi hissetmen iyi birsey
Ama arkadan hele de domaltinca felan aşırı zevkli
Arkadan almak gençleştiriyor seni demek ne güxrl 😉
Demek ki 8 yaş gençleştiriyor.. Belki içinde 8 çizdiği içindir :D
yani normal mi derken bilmiyorum nasil bir normallikten bahsediyoruz kanka yok degilsin doktora gorun mu diyecez ksdjhf
devamlı mı istiyosun arkadan. öne göre arkadan nasıl daha fazla zevk alıyosun ki
Bakireyken yaptığın icin aklında öyle kalmış olabilir
Çıtır seviyor musun peki genç birisiyle de birlikte olsan o yılları hatırlar sin ve en son ne zaman yaptın arkadan
Bakire iken yaptığın içindir
Ne alaka canın yabmiyormu
Böylesine zevk ve haz alıyorsan çok iyi.
Seni genç hissettirmek isterdimmn
Sağlam popo var o zaman sende
Normal elbette minikliği seni etkiliyor
Yapmaaa ilerde sana sıkıntı olacak bacım
Atmaaaaa. öyle olsa doktorlar senden önce yapma derdi ablam.
Tuvaletini yapmakta sorun yaşayacak, vajinanın dokusu gibi değil orası esnek değil git araştır biraz
Bu bizim gğtverenler neden sorun yaşamıyor?
Onlar kim
Gayler
O konuda fikrim yok, soraydın
Nasıl yapıyosun pekı alıstımı zevkı nasıl
Arkadan ne güzel olur
Acıyor mu hala muz girince
Vajinadan önce arkadan ilişkiye girmiş miydin hiç?
Kadınlar öyle sanırım annemden biliyorum
Vajinan çok mu geniş anlamadım ters ilişki zor
Canın acımıyor mu?
Yo
Hangi pozisyonda yapıyorsun ki?
Anormal
Süper evlimisn
Benimde aklıma bişey geldi
Çok mu küçük acımıyor diyorsun?
En güzeli arka
Değil
Degisikmis