Tercih meselesi tabiki mesela evlenmeden yapma taraftarı değilim ben ama istek çok oluyor. Dayanılmaz derecede.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ben de hiç yaşamadım ve senin gibi evlenip yapma kafasında biriyim. Tabi evlilik gözüyle baktığım biri olmadı. O nedenle kendim gibi yaşamayan biri ile bozmak hariç her şeyi yapacağım bir ilişki düşünüyorum. Sence mantıklı mı
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynı konudan bende müzdaribim. Bişeyler izlemek de bi yerden sonra haz vermiyor pek. Cinsel ilişki yaşamak istemiyorsan ya güvendiğin biriyle ön sevişme yaşayıp tatmin olacaksın. Bunuda istemeyebilirsin çünkü istediğin gibi olmayabilir sonuç riskli biraz. Reel harici beni en çok etkileyen karşılıklı etkileşim ile tatmin olmak biriyle konuşarak sexting gibi yapmak istediklerini anlatarak hem mesajla güven oluşursa görüntü vs. Bana reel harici aşırı haz veriyor. Bulması çok zor bi erkek için sen istedin mi hemen bulabilirsin ama güven önemli.
23 Yorumla
Soran1 yılEvet güven önemli benim ona güvenebileceğim onunda bana ve ciddi iliski dusunen biiri olması önemli evlenip yuva kurabileceğim.
Ben de izlediğimde zevk vermiyor nedense. Çok duygusuz geliyor temas yok bisi yok iğreniyorum. Fakat erotik filmlerde öyle olmuyor. Niye acaba?
Soran1 yılOrası öyle tabi güvenebileceğin sevebileceğin biri olması önemli ama ben evlenip yapma kafa yapısna dönüğüm biraz ama evlenmeden kucuk seyler yasamayacağım anlamına gelmez tabi :)
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
85Cevap
Zihnini başka şeylere yönelt. Arada olur öyle şeyler. İstek ağır basar. Sana tavsiyem kitap oku , veya çık yürüyüş yap. O isteğin azalacaktır. Yani kafanı başka şeylerle meşgul et. Meşgul olmadığından o istek gelir. Doğru düşünüyorsun. Evlenmeden sakın bence bulaşma öyle şeye. O yüzden bi yürüyüşe başlaman sana iyi gelecektir. Ve o istek aslında sana zarar verir. Sürekli yapmakta iyi değil. Bende yaşadım ister istemez. Yürüyüş yapmak başka şeylerle meşgul olmak çok çok iyi geldi.
17 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon filanda yapmıyorum öyle yasıyorum ama sadece cok fazla erotik hikaye ve erotik film izleyesim geliyor
Soran1 yılSık sık gelmiyor zaten gündüz ya da aksam bisi yok. Geceleri yaşanıyor daha cok bir de sabahları
Soran1 yılEvlenmeden neden sakın bulaşma dedin mesela senin dusuncelerin ne yönde? Ben mesela muhafazakar bir ailede büyüdüm biraz ondan biraz da dusuncesel
- 1 yıl
Zaten genelde ya akşam ya geceleri gelir o istek. Ama uzaklaşmaya çalış. Herkes yaşıyor o evreleri. Bende yaşadım. Çıktım yürüyüş yaptım. Teniz hava aldım. Kafamı hep başka şeylerle meşgul ettim. Şimdi kısaca kendimi kontrol altına aldım. Eğer ki boş vaktin çoksa doğal olarak meşguliyet olmadığından o istek oluşabiliyor.
- 1 yıl
Evlenmeden neden bulaşma dedim? Çünkü ; temiz kalmak bence her şeyden önemli. Aile muhafazakar veya değil. Önemli olan kendini nasıl yetiştirdiğin. Biriyle öpüşmek veya cinsel ilişki yaşamak zaten uygun değil. İnsanlar nefsine sahip çıkamadığı için iradesiz olduğu için ahiretini düşünmeden o yanlışa yönelebiliyor. Hani kısa özet geçecek olursam. Bazı yapılan yanlışların geri dönüşü yoktur. Evlendiğin kişi helalindir ama evlenmediğin insan sana haramdır. Ve adıda zina. O yüzden bugün nefsine yenilir yaparsın. Yarın karşına doğru insan çıkar sırf o yanlış yüzünden belki de o doğru kişiden olursun.
Soran1 yılDediklerin ve anlattıklarından dolayı yapmadım ben de zaten emin olabilirsin☺️benim gibi dusunen biri olmasına sevindim. 💖
1 yılÇok normal yıllar geçtikçe merakın ve içindeki volkan artıyor
21 Yorumla
Soran1 yılEvet, öyle
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Vücudun ve ruhun ilgi istiyor artık
Bazı ihtiyaçlarının yaşla birlikte zirve yapması çok normal
Bastırmaktan daha çok gidermeye çalış
Beraber olmasan da bazı şeyleri yaşayarak rahatlayabilirsin210 Yorumla
Soran1 yılDoğru haklısın evlenmeden yapmam zaten
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun
Soran1 yılBakalım
Soran1 yılYok ailemle
Soran1 yılHaha
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal tabi hormonlar bu isteğe yanıt arıyor, titreşimli oyuncaklarla şimdilik idare eder yakın zaman da koca bulursun umarım
26 Yorumla
Soran1 yılYok ya ben onu da yapmıyorum
- 1 yıl
Onu yapmıyorsan bu kadar yüksek olması normal, yap ki biraz ateşini alsın.
Soran1 yılYaptım da bana gereksiz geliyo biraz
Soran1 yılGerçeğini yaşamadıktan sonra bi anlamı yok gibi geliyor
Soran1 yılNereye kadar
- 1 yıl
O zaman bul düzgün birini evlen bu hasret sona ersin
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. en etkili en elverişli dönemler bu yaşlar. gayet normal
21 Yorumla
Soran1 yılEvet :(
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Mastürbasyon yaparken de çabuk bosaliyorsan sanki hiç yapmamış hissi çok olur sende
24 Yorumla
Soran1 yılYapmıyorum ki ben
- 1 yıl
Yapmadan olur mu yahu böyle bir süre sonra hiç dayanamaz olursun
Soran1 yılYok ya 1 kere yaptım saçma geldi
- 1 yıl
Yani kendi başına olunca saçma gelmiştir:) fakat boşalma olmadıkça sende sinir yapsr
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. O zaman kendini tatmin etmekten başka çaren yok ki. Eğer sevgilin varsa eğer ona da güvenir sen sınırlı cinsellik yaşaya bilirsin
24 Yorumla
Soran1 yılSevgilim yok, kendimi de tatmin etmiyorum😅
Soran1 yılİşte bulana kadar😅
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılNormalsin... Umarım 35 yaşını bekar ve seks yapmamış olarak karşılamazsın...
11 Yorumla
Soran1 yılİnsallah :(
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. güvenilir ketum bir partner bulup isteğini gidereceksin.. başka türlü geçmez. ilişki hariç her şey yani.
24 Yorumla
Soran1 yılDoğru diyosun ama bulmak icin bulmak değilde güvenebileceğim yuva kurabileceğim biri isterim önceliğim güven
Soran1 yılEvet asık olduguna zaten her zaman istekli oluyosun🥰
Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı. Bu zaman da normal olmazsa ne zaman olcak cortlayınca olmaz tadını çıkart
14 Yorumla
Soran1 yıl😂😂
Soran1 yılDoğru diyosun da benim kafa yapısı evlilik işte 🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılYatağıma iki delik açtım sabahları sıkıntı olmasın diye malum yaş 31 olacak
11 Yorumla
Soran1 yılHahaha
1 yılYani çok mastürbasyon yapıyorsan istekte çok oluyor o yüzden normal olması gerek
14 Yorumla
Soran1 yılYok yapmıyorum
- 1 yıl
O zaman meraktan dolayı istek olabilirmi
Soran1 yılYa bilmiyorum her türlü istek var ama biliyorum, artık bir şeyler izlemekte fayda etmiyor
- 1 yıl
O yüzdendir yapmadan rahatlaman zor gibi ama güvendiğin biri olursa bence daha iyi olur
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. çözüm belli 😂😂
11 Yorumla
Soran1 yılAhahahahha evet
Gizli Üye(30-35)1 yılBekarken benim de oyleydi maalesef tutamamistim kendimi
83 Yorumla- 1 yıl
Evli misiniz
- 1 yıl
su an yas kac pekı
- 1 yıl
E. K. Le
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşına kadar aynı durumdayım kariyer diye diye sevgililik işlerine de bulaşmadım şimdi de uygun birini bekliyorum.
Özellikle sabahları bezdim artık12 Yorumla
Soran1 yıl:((
Cevap sahibi1 yılSabretmek lazım, ben mesela aklıma gelmesin diye telefonu bırakıp bir şeyler okuyup öyle uyuyacağım birazdan
1 yılHer yaşın isteği normal tabiki önemli olan ne biliyormusun bu işi gerçekten hakkini vererek yapabileni bulup ilk tecrübeyi onunla yaşamak yoksa ömür boyu hüsran yaşayanlar var
18 Yorumla
Soran1 yılDimi evettt ama öncelik her zaman yuva kurabileceğim sevebileceğim ciddi biri benim icin
Soran1 yılFakat yaş geçtikçe beklentiler artıyor bir de yaşamadıgın icin herhalde , istediğin gibi olmayınca hayal kırıklıgına ugruyorsun dimi
- 1 yıl
Kesinlikle oyle malesrfki bazı insanlar sadece o anlık Kendi keyfine afedersin ama gir çık mantigi yapıyor oda ilk olunca migde bulandiriyor hiç ilgi vesayire oynasma yapmadan zevke getirmeden gir ve çık malesefki hayal kırıklığı
- 1 yıl
Yuva kurabilecegin xiddi biri olması tabiki çok önemli lakin oda bu bahsettiğim tarzda ise sonu hüsran malesefki kuzum
Soran1 yılEvet, guvenebilecek biri özellikle.
Ya evet o da afedersin aba*a gibi. Ön sevisme 1 saat filan olmalı bence.- 1 yıl
İşte ön sevişmeyi bilicek yalamayi bilicek ki seni iyice gevşeticek yoksa paldır küldür sikinti kuzum
Soran1 yılAynen cok bencilce
- 1 yıl
🌹🎁
Gizli Üye(30-35)1 yılKendi başına doymuyor musun? Denemiyor musun yeni bir şeyler
12 Yorumla
Soran1 yılYok denemiyorum
Cevap sahibi1 yılO zaman artması da normal denebilir
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılBu durum bendede oluyor burdan tanistigim kisiler oluyor ayni durumda cinselik yasamadan gecistiriyoruz
11 Yorumla
Soran1 yılAnladımmm
1 yılNe sıklıkla mastürbasyon yapıyorsun
72 Yorumla
Soran1 yılYapmıyorum
- 1 yıl
Yapmalisin
1 yılKendini keşfetmeye başladıkça daha da çok istiyor insan. Seni çok iyi anlıyorum. Bende de aynı durum var. Eskiden de çok istekli idim ama şimdi daha bilinçli olduğum için çok daha fazla istekli olduğumu düşünüyorum. Umarım yaş gectikce artmıyordur 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKadınlığın zirvesinde olan yaşlar
101 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Cinsel Yaşam konusunda 959 cevap paylaştı.
1 yılYani bir zahmet olsun. Biyolojik saat diye bir şey var
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNormal olması gerektiği gibi duygu hisler ihtiyacın
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal canın çekiyor onu mastürbasyon yaparak ya da sexting yaparak risksiz rahatlayacak evlenene kadar idare et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBunlar normal bence ve utanarak söylüyorum aynı durumdayım 🙈
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBeğeni için teşekkürler , sitede yeniyim , heralde beğeniler puan kazandırıyor? Öyleyse ayrıca teşekkür ederim
Evlen şansına iyi mi cikar kotu mu bilemezsin artik
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı. Haklı olarak geregını en masumunu yapman gerek boşal Tabıkı rahat rahat
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılArtık zamanı gelmiş 30 dan sonra daha farklı bi evre olacak hissedeceksin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Yani normal görüyorum ben bile 20 yaşındayken çok istiyorum ama evliliği bekle diyorum kendime 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Oral yaptır. Ayrıca artık zara bakan yok. Güvenilir birisini bulman lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNormal aynı yaştayız bende de fazla baya
14 Yorumla
- 1 yıl
Seri üzgün 🙂🥲
Soran1 yılEn azından siz bir şekilde giderebiliyorsunuz
- 1 yıl
E sende giderebilirsin aynı şekilde
Gizli Üye(25-29)1 yılRahatlamakta zorlaniyor musun yoksa rahatlayip tekrar mi istiyorsun
17 Yorumla
Soran1 yılmastürbasyon yapmıyorum
Cevap sahibi1 yılPeki nasıl sıkıntı cekiyorsun örnek verir misin
Soran1 yılYa sadece istek oluyo işte, erottik film ve hikayeler okuyorum genelde
Cevap sahibi1 yılDokunmuyor musun kendine hiç
Soran1 yılYok bana saçma geliyor, yasamadıktan sonra nereye kadar
Soran1 yılYerini dolduramazsın en fazla titreme oluyor bosalamıyosun ki? Bir kere denedim
Cevap sahibi1 yılBoşalamadigin için yapmiyorsun yani
Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. Sanalla reelini yapana kadar idare edebilirsin 😊
11 Yorumla
Soran1 yıl:')
1 yılBu yaşına kadar iyi sabretmişsin
15 Yorumla
Soran1 yılValla ya
- 1 yıl
Nasıl sabrettin bakalım
Soran1 yılBilmem :))
Soran1 yılİnn bilmiyorum
- 1 yıl
Hmm peki şu an istekli misin
Gayet normal akrep misin?
17 Yorumla
Soran1 yılBoğa
Soran1 yılEvet ama evlenmeden o hissi yaşamadan yıllarım geçti, üzülmüyorum değil
Soran1 yılEvet iki ucu bklu değnek yani😅
Gönlüne göre birini çıkarsın
11 Yorumla
Soran1 yılİnsallah
Gizli Üye(36-45)1 yılEğer seks yaparsan çok pişman olursun benden söylemesi çünkü erkekler ve kadınlar çok farklı.
11 Yorumla
Soran1 yılNeden , istediğim beklediğim gibi biri cıkmaz diye mi
1 yılÇok normal, bakiremisin
13 Yorumla
Soran1 yılEver
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Patlamaya hazır volkannn
Gizli Üye(30-35)1 yılSana oyuncaklar lazım eben de senin gibiyim ama sevgili olmayınca ele mahkum oluyorum
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBen 33 yaşındayım en az 5 yıldır senin gibiyim ve kolay yükselen bir insanım
Soran1 yılYa ben mastürbasyon da yapmıyorum
Cevap sahibi1 yılNasıl tutuyosun kendini seni tebrik ediyorum gerçekten ben mesela din cinsel içerikli şeyler izledim iftardan sonra izleyince ayrı tahrik oluyorıö bazıları çok hoşuma gidiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılgayet normal.
nasıl baş edebiliyorsun peki?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim kuzende 30 yaşında bakire bir iki sezdim o da yanıyor. Bişey diyeyim mi eşiniz şanslı. O yaşa kadar… baldır bal
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSeni yalamak efsane olurdu titrediğini görmek falan 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSon yılların 30 dan sonra yavaş yavaş düşecek
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAma belki düzenli ve güzel bir cinsel hayatın olursa bir gül gibi hiç solmaz
Gizli Üye(25-29)1 yılBende bekarım talipler bekliyorum 🤣
12 Yorumla
Soran1 yılHaha😂
Cevap sahibi1 yılDoğrular efendim
Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. O zaman sanaldan devam et
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ama bu durum da seni zorluyor
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerak ettiğin için oluyordur normal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılO yaşlarda yoğun istek olması normal
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSadece sevişebilirisn
10 Yorumla
1 yılNormal istediğin fazla olmasi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
1 yılEvet yaşına göre çok normal en zirvede olduğun yaş
10 Yorumla
1 yılBir akrep olarak benden daha istekli olamazsın herhalde
00 Yorumla
1 yılGayet normal bu yaşlar tam cinselliğin en çok olması gereken yaşlar
00 YorumlaNormal 30 Dan sonra daha da artacak
17 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
Soran1 yılYok yapmıyorum
Soran1 yılBilmem saçma geliyor
1 yılÇok normal en güzel en seksi yaşlardasın
12 Yorumla- 1 yıl
Benim de öyle baya:)
Soran1 yılYok ya :)
Gizli Üye(36-45)1 yılKendi kendini rahatlatmalısın veya sevgilin varsa sevgilin yoksa sanalda birini bularak tapıp duygularını bastırmalısın
00 YorumlaSürüne sürüne yap sende
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl30'a doğru yükseliyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Benimde çok fazla nasıl rahatlıyorsun?
00 Yorumla
1 yılBirkaç santim içine alsana bişeyler veya parmağını
01 Yorumla- 1 yıl
Ben de aşırı azginim. Yaşım senden daha fazla
- Devamını Gör (28)
Devamını Gör(73)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 28 yaşındayım, cinsellik isteği çok fazla... Bu yaşlar normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler