İki partner duşta birlikte duş wlarak ise başlamalı banyoda birbirini sabunlayip yıkarken öpüş ve onsevisme tasayip yatak odasına gelip dudaklar yanak boyun gerdan göğüsler uzun uzun opupyslayip emip vakumlayipgobege vaginaya İngilizce 69 olup beraber oral yaparakiyive uyarıp birbirimizi iyi e sulanan vaginaya kol gibi saplayip en az 5-6 pozisyonda git geller yaparak partner titreyerek bosalma moduna girince koklrye kokleye içine akıtmak tüp spermleri harika olmazmi
Susamiş, acıkmış bir halde elde edilen haz... istedigini elde ettiğinde hissedilen duygu ya da hayainda olmaz dedigin beklemediğin bir şeyin seni gelip bulmasi anindaki mutluluk olabilir.
Uzun süre ayrı kalıp ya da bir süre birbirlerini mesajla ve fotoğraflarla tahrik ettikten sonraki ilk buluşma. Kıvılcım çıkarır, kirişler çatlar, duvar kağıtları yenilenmek zorunda kalır
O zaman hiç sallamıyorlar. Sosyal yaşam yok ya. Bazen arabayı bırakıp kasten toplu taşıma kullanıyorum. Böyle başlıyorum kesmeye hah bak bu olur. Doggy'de iyi ses çıkar antrede yankılanır diye misal. Kesisiyoruz. Ama hafiften yani bir o veriyor bakış, sonra ben bakıyorum tatlıdan. Sonra durak geliyor iniyorlar metrodan mesela. İşte öyle bir bakış lazım ki kotleyeyim gözümde hatun desin ki amaaaan eve gitsem nolacak babama çay koyacam aha bu erkek sağlam silkeler bakışı lazım.
Yavrum öyle olmaz ki o işler bakışla vs olacak şeyler değil ki toplu taşıma gibi alanlar sürpriz yumurta ne çıkacağı belli olmaz, yapman gereken dehlenme potansiyeli dsha çok olan ortamlarda takılmak sosyal çevrede Eril görülmen ve azbişey laf kaşarı olman
Kesip atsam duygular yine içinde kalıyormuş. Napayım? En azindan simdi dustan cıkınca bornozun arasından kafasını cıkartıyor oo selaaaam falan diyor konusuyoruz arada en azından. Bir arkadaş oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Anlık spontane gelişen her seks daha tatlıdır gadası
Barışma sonrası olmaz kavga ortası direkt olan seks iki taraf o kavganın hırsını ve enerjisini atıcak 🤤
Barışmayı seksle yapmak işte aman
İki partner duşta birlikte duş wlarak ise başlamalı banyoda birbirini sabunlayip yıkarken öpüş ve onsevisme tasayip yatak odasına gelip dudaklar yanak boyun gerdan göğüsler uzun uzun opupyslayip emip vakumlayipgobege vaginaya İngilizce 69 olup beraber oral yaparakiyive uyarıp birbirimizi iyi e sulanan vaginaya kol gibi saplayip en az 5-6 pozisyonda git geller yaparak partner titreyerek bosalma moduna girince koklrye kokleye içine akıtmak tüp spermleri harika olmazmi
Dişsizliği burada kullanabiliyor muyuz :d kavgalar ardından gelen sinir bazen işe yarıyor
Makul
:d
Susamiş, acıkmış bir halde elde edilen haz... istedigini elde ettiğinde hissedilen duygu ya da hayainda olmaz dedigin beklemediğin bir şeyin seni gelip bulmasi anindaki mutluluk olabilir.
Barışma seksi sevmiyorum. Hala tartışma esnasında olunca daha zevkli oluyor. Kavganın hıncını da çıkartıyorsun. Bitince kavga duraksar, sonra devam 😒
Şehvetli konuşma , ayakta inanılmaz el harekleri ve dil. Birde küsüşme sonrası gece 23 den sonra ise oyyy
Bana göre seks hakkında konuşarak, isteklerini söyleyerek , ve yenilik katarak seks daha güzel😉
Uzun süre ayrı kalıp bir araya gelince vahşice yapılanı
Aşırı derece de sinirliyken beni tokatlayıp benim onu çevirip domaltıp deli gibi becermem
Seni tokatlaması jsjd
Bana tokat atsa mesela aşırı sinirlenirim sonra da sinirimi ondan çıkartırım
Uzun süre ayrı kalıp ya da bir süre birbirlerini mesajla ve fotoğraflarla tahrik ettikten sonraki ilk buluşma. Kıvılcım çıkarır, kirişler çatlar, duvar kağıtları yenilenmek zorunda kalır
İçgiyimler yeniden alınacak kıvama gelinir ahahs
Kadının makyajını tazeleyip oluşan morlukları kapatması şart olur.
Böyle kibar bir dil istemem ayrıca.
Hahshs olması gereken
👍
Enseye saplak gote parmak sonrasi akisina birakcaksin 😄😄😄
Tespihte ele okeydir
o resimde 2 adam 1 kadın mı yerde yatıyo?
Gibi gibi
5 bacak ssydım
İtfaiye erleri, görevini aşkla yapıyo :P
Fedakar cefakar efendiler
Kadının bi bacagı yok! Artık hortumlar kadını nasıl kilitlediyse :P
Biri üstüme s€ks atsın.
Silkinmen lazım kdkd
Ara ara silkeleniyorum ama ev var falan rahat, huzurlu, güvenli her şey hazır ama o atak, verirsen iyi s kerim ha bakışını atamıyorum ben.
Hahhs
Gülme taktik ver. Ciddiyim ben.
Umursamaz görünmek yeterli
O zaman hiç sallamıyorlar. Sosyal yaşam yok ya. Bazen arabayı bırakıp kasten toplu taşıma kullanıyorum. Böyle başlıyorum kesmeye hah bak bu olur. Doggy'de iyi ses çıkar antrede yankılanır diye misal. Kesisiyoruz. Ama hafiften yani bir o veriyor bakış, sonra ben bakıyorum tatlıdan. Sonra durak geliyor iniyorlar metrodan mesela. İşte öyle bir bakış lazım ki kotleyeyim gözümde hatun desin ki amaaaan eve gitsem nolacak babama çay koyacam aha bu erkek sağlam silkeler bakışı lazım.
Yavrum öyle olmaz ki o işler bakışla vs olacak şeyler değil ki toplu taşıma gibi alanlar sürpriz yumurta ne çıkacağı belli olmaz, yapman gereken dehlenme potansiyeli dsha çok olan ortamlarda takılmak sosyal çevrede
Eril görülmen ve azbişey laf kaşarı olman
Ben de o yok. Ben 6 yıllık borderline kadının rahlesinden çıktım da geldim buralara. Hey gidi...
O zaman çabalama
Kesip atsam duygular yine içinde kalıyormuş. Napayım?
En azindan simdi dustan cıkınca bornozun arasından kafasını cıkartıyor oo selaaaam falan diyor konusuyoruz arada en azından. Bir arkadaş oluyor
😅mecbur asılacaksın bol şans
Kanka anladım yani kukunu istemedim senden taktik istedim şanş mans şutladın başından.
Iyi bakalım. bol şons
😂taktiği verdim yok ayranın dökülmesin yok dötüm ziklmesin dedin napalım olm
Bundan başka bir yol yok mu yani tek yol bu olamaz ya. Enteresan. Neyse dur. Ben az siteden hatunlara yuruyeyim. Bebeler uyumuştur
Sen uyumamışsın ama ajjs
Oo laf soktu. Oooo cok fena oldum
Sert seviyoruz galiba
Nokta atışı 😇
Anlık beklemediğin anda gelişen şeyler
Mutfakta yangın var 😄
Olsun ya sjsj söndürülür
İhtiyacım yok, görseli yorumladım ben 😄
😂görselden yola çıkarak cevapladım
Analı tek geçerim
Pf
Noldu