Sessiz ve çok harika bir ortamda yapılan seks hafızalardan asla silinmiyor. Özellikle tam konsantre olmuş bir Kadın varsa. Peki şimdiye kadar yaşadığın en iyi seks hangisidir?
Bir çok iyi seks yaşadım. Ama bir tanesi var ki hala aklımdan çıkmıyor.
Salonda sohbet ediyorduk, havadan sudan üstelik, hatta yöresel yemekler hakkında konuşuyorduk. Elini uzattı, ayağa kalktım, yatak odasına geçtik, arkamdan sarıldı ve soymaya başladı. Kısa bir oral ve üstünü çıkardı. Hiç birşey konuşmuyorduk, beni yatağın kenarına oturttu, iki eliyle itti ve yatırdı. Üstüme çıkmıştı, ona doğru bir hamle yaptım ve hafiften gövdemi yataktan kaldırdım. Anın tadını öpücük ile çıkarırken kulağıma "beni kucağına alsana" diye fısıldadı. Bu gazla aldım kucağıma ve bu benim ilk kucak deneyimimdi. Bir süre sonra yatağa indirdim ve bir süre de orada devam ettik. Boynunda hafif ter ve muhteşem bir haz kokusu hissettim ve artık dayanacak gücüm kalmamıştı. Boşalırken "devam et" diye seslenince de durmadım ve 10-15 saniye sonra da tüm vücudunun titrediğini tüm hücrelerimde hissettim. Aynı anda boşalmıştık ve ilk kez bunu yaşamıştık.
Sonradan benzer çok deneyim yaşadık, ama o an bambaşkaydı. Her seks başlangıcında yine aynı lezzeti hayal ediyorum.
Bu yaşanan gerçek bir deneyimin kelimelere dökülmüş halidir, hikaye zannetmeyin...
En unutulmazım Isparta’da bi müşterim ile olmuştu. Unutulmaz kılan ise ilk defa bir kadının squirt orgazmını canlı yaşamak olmuştur. Bi daha da squirt orgazm olan birini görmedim.
Köyde sessizce ve partnerimi sonunakadar bağırta bağırta
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
hiç unutamadğım bir kaç tane var, biri ben 24 yaşındaydım 17 yaşında komşumun oğlanı vardı onu milli yaptığım ilk ilişkimiz çok özeldi, çocuğun ilkiydi ve aşırı heyecanlıydı ne yapacağını bile bilmiyordu heyecandan, onu soydum kendi ellerimle penisi çatlıycakmış gibi semsertti ince ama upuzundu, bıldırcın yumurtası büyüklüğünde bemmbeyaz topişleri çok hoştu onları okşadım emdim çocuk kıvrandı resmen zevkten, sonra kendimi ona bıraktım uzandığım yatağa aldım onu üzerime bacaklarımı doladım beline popişinden ayaklarımla onu kendime çektim bastırdım hiç bırakmadım penisi köküne kadar girdi ve hiç çıkartmadan öylece kaldı ama daha hiç git gel bile yapamadan boşalmıştı ;) gözlerimi kapatıp onun penisinin yakıcı sıcaklığını hissetmek çocuğun heyecanını hissetmek kalp atışlarını hissetmek çok hoştu ve benim için olduğu kadar çocuk içinde unutulmazdı bence...
Beraber ablasının evine gittiğim kız hayatında kendine bile dokunmamış kuş gibi titriyordu pantolonunu indirdim ama amacım onu becermek digildi kendinde söyledim sana bunu yapamam dedim nacagınıayırıp koltuğun kenarına koydugumda ayakları bile titriyordu kafamı haklastırdıgımda gıdiklanıyor karnım çok fena oldum bisaniye dedi ona fırsat verdim sonra tamam. dsdoginde dilimi deydirdim karninan elimi koydum resmen korkudan karnı zangirdiyordu okadar hosduki çok masumdu dilimi gezdirdimçe inlemeye nefes alış verişi kesik kesik olmaya başladı okadar sakin ve yavaş yaptımki dilimle hareketlerini kasılma ya başladı ter içinde titremeye başlarken elimi okadar sıkıyorduki bir ara parmaklarım kırılacak sandım kasarak boşaldığı anı unutamıyorum 20 dakika bayıldı birşey. oldu sandım kendine gelemedi çok masum bir sevismeydi ben bosalmadım tek yaptığım oydu onu incitmek istemedim kıyamadım
Üni de f buddyle idi uzun uzun öpüşme parmak emme boyum kulak göğüs yalamadan sonra bacaklrını omzulayıp duvara dayadım ayağa kalktıktan sonra dil atıp çığlık attırdıktan sonra gözüme bakarak oral yaptı belime bacakları dolayıp yavaşça alfıktan sonra hızlafık ddy kaşık kucak ayakta kucak duvar derken üstüme çıktı başımı vyra vura zıpladı tokat mayağı yaptı. keşke yine yapsak
Ağzında çikolata eritip ağzından ağzıma döküp içirdiği , göğüs uçlarını ve vajinasını çikolatalayıp yalattığı.. İki sandalye arsına oturtup sandalyelere çıkıp çömeldiği ve yerde kucağıma oturup at koşturduğu gün felaketti.
beni Tangodan bulan bir kızı unutamıyorum benim içimden geçmişti. seks yaptıktan sonra kendisini izlememi istedi neler yaptı neler kendine doyumsuz bir kadındı hala unutamıyorum keşke çıksa karşıma
hepsinin ayrı bir güzelliği var. dış ortam yüksek bir teras, bir clup wc si. güzel bir suitin jakuzisi, salaş bir apartman boşluğu, bir parkın kuytu köşesi. tren hepsi çok güzeldi.