Öncelikle doğru bulmuyorum evlenmeden yapmam mastürbasyon deseniz libidom çok düşük yaş geçtikçe azaldı daha ilerisinde sorun yaşarmıyım lütfen sapıkça şeyler yazmayın
1 ay
30 yaşındayım hala uzağım. Arada sırada mastürbasyon yapıp geçiyorum. Meselenin cinsellik yaşamakla veya yaşamamakla alakası yok. Sen bugün bir sevgili bulsan cinsellik yaşamak isteseniz bunu ne şartlar altında nasıl yaşayacaksın? Ben sana söyleyeyim ya sevgilinin evinde onun ailesi yokken yaşayacaksın ya günlük ev otel odası gibi bir şey tutup yaşayacaksın ya da bir araba vs kiralayıp yaşayacaksınız. Büyük ihtimalle ailenle yaşıyorsundur. Bu olduktan sonra tekrar bekar yalnız hayatına geri döneceksin. Ondan sonra artık ilişkinizde sadece seks için bir araya geleceksiniz. Her buluşmanızda cinsellik yaşayıp sonra tek başına kalmaya devam edeceksin. Bu sana anormal gelecek. Bundan memnun olmayacaksın. Evlenelim diyeceksin diyebilme ihtimalin var ya da o erkekten bunları bekleyeceksin o da sana bunu vermeyince kendini kullanılmış gibi hissedeceksin. Çünkü onunla mahremini paylaştın onu sevdin arzuladın onun da seni sevmesi arzulaması lazım ama ona birkaç saatlik buluşmaların yeterli olduğunu göreceksin bu seni üzecek. Yani eninde sonunda ayrılacaksınız. Kadın erkek ilişkisinde seksin yaşanıp yaşanamaması sorun değildir. Seksin olabilmesi için belli başlı şeylerin elde edilmesi lazım. Seninle sevgili olan erkek zaten seni beğeniyor ki seninle sevgili oluyor. Hiçbir erkek yatmak istemeyeceği bir kadınla sevgili olmaz. Yatmak istediği kadınla da her koşulda seks yapar sevişir. Kadın da beğendiği erkeğe karşı arzu duyar. Beğendiği arzuladığı erkek cinsel manada ne yaparsa yapsın zevk alır. Tutku vs bunlar olur. Ama bunların oluşabilmesi lazım sizin bireysel bir hayatınız olmalı. Ya evleneceksin o erkekle kendi güvenilir ortamında ikiniz birlikte yaşayarak bunu yaşayacaksınız ya da senin ve onun ayrı evleri olacak ikinizde ekonomik olarak kendinize yeteceksiniz öyle olacak. Aksi taktirde ilişkiniz seks odaklı olur seks için buluşur bir hale gelirsiniz. Benim anladığım tamamen bu.
Cevap
57Cevap
inan ki ilişkilerde insanı hataya düşüren tek şey cinsellik. cinsel deneyimin getireceği hazzı düşünüp hatalı karar alıyor insanlar. evlenemiyor ya da evliliği yürütemiyorlar. o yüzden cinselliği hayatının merkezine almaman kadar güzel bişey olamaz.
Yani o özel anı eşimle yaşamayı daha çok istiyorum aslında bir heves var içinde anlıyor musun ve evlendikten sonra hiçbir günahının ve korkunun olmayacağını bilmek beni daha çok ona yönlendirecektir buna eminim
ben deistim. konunun günah ya da korku kısmından değil. evliliğin nasıl bir büyük söz olduğu ve hayatın boyunca aynı kişiyle yaşamak istediğini beyan etmenin büyüklüğü karşısında madem öyle sadece o kişiyle yaşamalı noktasından bakıyorum. çünkü sürekli cinsellik peşinde ve gönül eğlendireyim diyerek yaşamak avam ve boş insanların işi gibi geliyor.
Görüşleriniz çok haklı ve yerinde buldum beyefendi bu sebeple takip ettim.
Bu doğuştan gelen birseydir. Ben bakireyken mastürbasyon yapmadan duramazdım ve sürekli hayaller kurardım çoğu erkekten etkilenirdjm bakireyken bile. Libidom hep yüksekti sinir bozucuydu. Düşük olsaydı baktirirdım kendime çok önemli cinsellik zaten 22 yaşına kadar durabildim o ayrı 😂
Hiç bir problem olmaz , sorunda olmaz. Masdurbasyon yapmıyor olman ya da az yapıyor olmanda çok sağlıklı bir durum. Evlenince ve gerçek ilişkinin zevkini alınca ki , umarım evlendiğiniz kişi size bunu çok güzel yaşatabilir. Bunu yaşayınca her şey yoluna girer ve emin olun , libidonuzun normal seviyede olduğunu o zaman daha iyi anlarsınız.
Zararı olabilir de olmayabilir de. Psikolojik olarak cinselliğin baskılanması zaten başlı başına bir sorun. Bu ilerde evlilik hayatında da sıkıntı yaşatabilir. Kendini evliliğe saklamanın, evlendikten sonra normalleşeceğin ve normal bir cinsel hayatın olacağını garantilemez. Evlenmeden önce de aktif cinsel hayatları olanlardan, pişman olanını, "keşke kendimi eşime saklasaydım." diyenini duymadım. Umarım her şey istediğin gibi olur. Bir olumsuzluk yaşamazsın.
Bu yaşına kadar yapmamış olmanı normal karşılıyorum. Ama hiç masraf yapmaman ya da libidonun düşük olması bence sorun. Evlenince sorun yaşayabilirsin. Hele ki eşinin libidosu yüksekse ve sürekli bi şeyler yaşamak isterse yandın… bu çeşitli problemler haline gelir ve evde huzurunuz kalmaz. Ben valiliğin en temel parçalarından biri cinsellik çünkü…
Masraf ne? 😃
@Youngboss1 Masraf kelimesi çok önemli değil de "VALİLİK" yazıyor o daha komik. Ama klavye düzeltmiş sanırım ondan böyle :D :D :D
@NickSevmeyenlerden büyük ihtimalle 😅🤣
mastürbasyon. Yazmıştım klavye düzeltmemiş ve yeni farkettim siz yorum yapınca 😅 umarım diğerleri anlar. Valilikte komik olmuş orada da bu evliliğin en temel parçasıdır olucaktı 😅😅 gece gece çok güldüm ya nasıl dikkat etmemişim
Rahat ol ya, anladık zaten, herkes anlar biz şakasına takıldık biraz 😅😃 utanmana gerek yok
knk bende 23um ve evliligi bekliyorum hani Şu an dusuk olsa da evlenince bence merak etme gercegini rahat bir sekilde yasayabildigin icin bence geri eski haline hatta daha fazla olur libido dusunsene gunah yok ayip yok ailedir namustur duyulacak yari yolda birakacak derdi korkusu yok insan catir cutur bunlari dusunmeden yapar o yuzden dert etme derim bence...
Hah bnde bunu diyorum işte
o zaman dert etme dusunme takma kafana takilma bu kadar :)
hayatımdaki insanla evleneyim başka bir şey istemiyorum gerçekten geç evlenme psikolojisi de var bende
Var mi hayatinda biri. Benim aklimda biri var tanidigim koylumuz cocukken hep gelir giderdik birbirimize bakalim gorucu olarak yaza belki anneme soylerim ona gore bi sorar sorusturur. Cok ilginc gercekten insan uzaklarda ararken cocukken dip dipeymisiz birbirimize gelir giderdik beraber oynardik daha sonra ergenlik cagina girmemizle ne olduysa gorusulmedi pek ama hala denk geldikce konusur selamlasir aileler tabi oyle kusluk falan yok yani hani sende de varsa hayatinda aklinda dene sansini tabi
Umarım istediğin gibi olur kuzum evet hayatımda biri var değişmesinden benden soğumasından korkuyorum açıkçası
Insallah ya sagol canim benim senin de insallah. Neden boyle bir korkun var ki
Günümüz insanları günümüz ilişkileri biliyorsun daldan dala böyle bir uzak mesafeyiz ve bir yıla yakın da yan yana gelebileceğimizi zannetmiyorum Çok kötü yani aramızda bayağı bir fark var ve gittiği yerde değişmesinden çok çok korkuyorum yeni ortam vs iş için gidiyor tabi
hee tanisiyorsunuz konusuyorsunuz sevgilisiniz yani bende sadece senin begendigin biri var saniyordum ondan habersiz o zaman iyi yaa gercekten seni seven iyi biriyse sadik falan bekler ve dogruyu yanlisi bilir yapmaz oyle seyler insallah her sey guzel olur birbirinizi uzmeden...
Yani inşallah öyle olur cidden ona olabildiğince sadık biriyim hesabımdaki her erkeği sildim üstüne hesabımı kapattım işimi eve taşıdım şirkette bir çok erkek olduğu için diyorum ya yeni ortamın degistirmesinden korkuyorum şimdiki kızlarla malum şeytan gbiler açık saçı giyinmeler falan
orasi dogru gercekten knk insan kendisi dikkat eder kizlar cin gibiler oyle bi tahrik ediyorlar ki iyi biliyorlar da yari ciplak falan ne diyim isimiz zor gercekten erkek olmak bazen zor.
Bu arada sen kapalimisin...
Zor cidden zor hayir açığım
Peki benimle ilgilenmesi ve aklının bende olması için ne yapmam gerekiyor ki
Yani zaman ayirabilirsin yazip konusmaniz sik sik ama tabi boyle seyler de zorla olacak is degil aklinda gercekten baskalari varsa ilgilendigi o zaman cokta zorlamazdim kendim sahsen boyle seyler zorla olacak isler degil cunku zaten
Onun sözünü verdi aslında umarım yaşanmaz yoksa yaşattığının karşılığını alır unutmasın o nasıl orada tek ise bende burada tekim
Verdiyse umarim anlastiginiz gibi olur tabi. Zaten bu zorlu zamanlari atlatip evlendiginizde asil rahatlarsiniz bence de. Evlenmeden once bile aldatmadan edemiyorsa bir insan o kisi evlenmesin zaten bence...
Ben kendinden eminim aslında Beklerim Onu Hatta parmağıma yüzük taksın ona gelene kadar taşıyabilirim sadece onun değişmesini istemiyorum ve gözünün ve aklını başkasına kaymasını istemiyorum
Yani umarim olmaz tabi o da biraz onun iradesi ne kadar kendine engel olabiliyor eger seni seviyorsa anlastiysaniz birbirinize sozunuz de varsa sorun olmayacaktir olmamasi lazim..
İnşallah kardeşim Allah razı olsun umarım sende de gönlüne göre hayatını düzenini kurarsın
Amin insallah senin de istedigin gibi olur her sey, iyi aksamlar :)
Sorun olsa bile doktora gidiyorsun ve tıp her konuda çare bulmuş. İlacını veriyor. Hiç kasmayın yani. Aldatacak kişi bahanesini hazırlıyor zaten sizin libidoya bakmaz.
istekli adama denk gelmezsen sıkıntı olmaz 😁
Cinsellikyen uzak durmak yapmamak yani isteği zamanla düşürür normal bu, biraz kendini tatmin ederek ya da seks yapmaya başlayarak kendine yardımcı olabilirsin...
Cinsellik işinden zevk almak insanlar bunun zevkine vardığı için yapıyorlar sen almıyorsa bu zevki çok normal değim ama olabilir sakıncası yok her erkeğin evlenmek isteyeceği bir kadın olursun
Şimdi arkadaşım yeme içme gibi bir ihtiyaç bu. Sen bunu 26 senedir baskılamışsın. 26 sene temel bir yiyecek veya içecekten kendini uzak tutmak gibi. En son küstürmüşsün. Ya eşin libidosu yüksek biri çıkarsa napacaksın? Hormonlarına bi baktır. Uzmandan görüş al. Bu hayati soruna burada çözüm araman doğru değil.
Sen en iyisi evlenip de bir erkeğin hayatını karartma... Hem, libidom düşük diyorsun, sorun yaşarsın.
Libidom düşük değil iş stresi yüzünden düşük
Evleneceğin erkeğe bağlı bence kuduruk biri olursa hep o isteyecek sendende biseyler bekleyecek ama sen az istekli olduğun için çoğu zaman eşinin istegiyle başlayacak bu durumda eşinin moralini düşürebilir ayrıca yeri gelecek o isteyecek ama sen istemeyeceksin kırmamak için istesen bile enerjin düşül olur bu tür seylerde zamanla sorunlara yol açabilir. ama sakın biri olursa cinsel anlamda kartlar eşit sorun olmaz..
Sorun yaşamazsın senin özelliğindeki kadınlar evlenince seksi kurbağa gibi bacak açmaktan ibaret sandıkları için fazla zorlanmazlar
Benim öyle biri olduğumu nereden biliyorsun
Bence deneyimlemedigin için böyle. İstediğin gibi biri olsa ve bu konuda başarılı olsa böyle dusunmezsin.
kullanılmayan yetenekler körelir. bu kesin. ama libidonu yükseltecek şeylere açık olmalısın evlilikte. tutucu olma
Çok öyle insanla konuştum danışanlarım vardı. Maalesef çok kötü bir evlilik seni bekliyor. Cinsellik olmadan ilerlemez
En doğrusunu yapmışsın evlenince kendi halini bulacaktır
Ben de öyle düşünüyorum şu an stresindeyim
İş stresi
Seksin bu kadar önemsendiği bir çağda işin zor. O kadarını söyleyeyim sana..
İyi de evlenmeden yapmak ne kadar doğru ki
Artık o kısım sana kalmış.. Millet çatır çatır gidiyor.
26 yaşında 20 erkekle seks yapmış olan ortalama sayılıyor artık :D
Yuuuhhh daha neler
🤷♂️🤷♂️😂👍
sen oraya beton dök zaten kullanıcan 😂😂
Bence sana sorun olacak bir şey bu özellikle evlenince
Kendini ihmal etme arada bir vücudun hatırlasın çok uzak durursan ileride çok isteksiz olursun
8steksiz seks yaparsin esine isteksiz olmaya devam edersen sekste zevk vwrmezsin
Evlediğinde yaşarsın kardeşim aha bu saatte burdahım fosu fosur uyuyo bu adam ne yapıyor demez
Doğru kişi olunca bütün açık kapatılır çok takmayın bu kadar
Evet hormon tedavisi görmen gerekir ilerde hatta çocuk sahibi de olman da zorlaşır bende de aynı sorun var.
Kanka bakiresin diye bir sorun olur mu allah için sordunuzu bir okuyun neden olsunn illa ilişkiye girme zorunluluğun yok ya nerde görülmüş bakire diye sorun yaşayan aq
Hayır be libido olarak diyorum
Evet sorun olur yanı bıraz bıraz alıstır kendını ıstegın olması lazım
Klâsik tr kadını düşük libidolu birisi denk gelir umarım yoksa işi zor
Abartma
Neyi
Evlendiğinde eşinin istekleri doğrultusunda yaşayabilirsin
Tecrübesizliğe bağlı olarak orgazm konusunda sorun yaşayabilirsin
boş ver ya kirletme kendini.
Bence de
👏
Sonu umarım aldatmayla biten bir ilişkin olmaz
Ne alakası var peki
Senin için her ne kadar gereksiz gelse de libidonun düşük olması partnerini dışarıya itebilir. Sen her ne kadar o her istediğinde yaparım desen bile o senden bir adım senden bir haz görmek isteyebilir. Ve o istediğini görmez ise dışarıda arayabilir. Elbette önemli olan şey sevgi aşk olsa da cinsellik olmazsa olmazdır.
Ama bu aralar düşük İş stresi yaşıyorum yani evlensem eşime acayip yükselir buna eminim Kendimi Tanıyorum çünkü
Teşekkür ederim 🤗
Bence mastürbasyon da yapmıyorsan sıkıntı.
Biraz o yanında canlı tutmaya bak
Yapamazsın çözümü vardır her seyin
Yaş geçtikçe ne alaka kız görende 40 50 oldun zanneder 😂
Bence sen bana evlenme karşındakine yazık olur
evet büyük sorun evliliğin %90 cinsellik
Olmaz cinseligin zararı olur bulaşıcı hastalık meme kanseri rahüm kanseri gibi
Yok ya sorun olmazz
Zararı olmaz evliliği bekle
En iyi yol hak yoludur
İlerde sorun yasarsin evet
Hiç isteğin yok mu?
Bende canım kısmetimi bekliyorum