En vahşi veya en doğal olmayabilir ama en ilkel hali olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü beyinde o en ilkel halnortaya çıkar. Günlük hayattaki kişi ile yataktaki farklı olabilir.
Rol yapılabileceği için de mesela doğallık şüpheli. Vahşilikte de köle olmak isteyenleri de göz önüne alırsak o da şüpheli 😂
Evet, doğru kişiyle yaşandığında seks; insanın kendini en doğal, en savunmasız ama aynı zamanda en özgür hissettiği anlardan biri olabiliyor. Maske yok, rol yok… sadece bedenin, kalbin ve ruhun uyumu. Gerçek yakınlık belki de en çok bu anda yaşanıyor. Özgürce birleşme içgüdüsü ile sevdiğin ve arzuladığınla bir olma hissi doğru kişi ise mükemmel bir his bırakıyor...
Bu insanın hayvan olduğu gerçeğini değiştirmez biyolojik olarak ikimiz de hayvanız😀
Bir turun diğer türden bi farklılığının olması onu o türden atmaz. Mesela aslanın yelesi vardır ama diğer kedilerin yelesi yoktur. Aslan diyebilir mi ben kedigillerden değilim beni onlardan ayıran yelelerim var diye😀?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
En vahşi veya en doğal olmayabilir ama en ilkel hali olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü beyinde o en ilkel halnortaya çıkar. Günlük hayattaki kişi ile yataktaki farklı olabilir.
Rol yapılabileceği için de mesela doğallık şüpheli. Vahşilikte de köle olmak isteyenleri de göz önüne alırsak o da şüpheli 😂
Değildir 😂
Mesela tavşan da hayvandır, hiç bahşiliğini gördün mu? 🤣
Vahşiliğe sahip olmayan doğal karakterler de var 🤓
Evet gördüm😀
Bazı anne tavşanlar aşırı stres sonucu yavrularını doğar doğmaz yer😀
Bak o vahşilik değil 😂
Kendin dedin stres sonucu.
Yani doğal bir şey değil.
Hormonlar sebepli beyin iptal olunca yapıyorlar jdjdkd
Yine dişi yine hormonlar yine iptal olan bir beyin 🤣🤣🤣
Ahahahah 😂
Yok ya insan arada kasıyor hele doggy de aha içimde hava birikti aha ses çıktı aha çıkacak derken kdjdjdjd😂🤦♀️
Evet, doğru kişiyle yaşandığında seks; insanın kendini en doğal, en savunmasız ama aynı zamanda en özgür hissettiği anlardan biri olabiliyor. Maske yok, rol yok… sadece bedenin, kalbin ve ruhun uyumu. Gerçek yakınlık belki de en çok bu anda yaşanıyor.
Özgürce birleşme içgüdüsü ile sevdiğin ve arzuladığınla bir olma hissi doğru kişi ise mükemmel bir his bırakıyor...
dogru ve guvenilir bir kisiyle yasadiginda icinde en gizli tuttugun zevklerin ve fantezilerin ortaya cikiyorsa, kisinin en dogal hali diyebiliriz evet
En kendilerini kaybedip kuralları bşr yana koydukalrı halidir
En dogl ve en istediklerini yasamalari gerceklesen an diyebilirim
Seks ne ya koskoca insanlar birbirlerinin üstünde hopidi hopidi zıplıyorlar..
Evet bu doğal ana en uzun ve uygun mekanı oluşturmak gerek
Kesinlikle en doğal anlardan biri çünkü temel bir içgüdü çiftleşme arzusu
Bence en tutkulu anı☺️
Içgüdüsel bir şey bence. Bu duygu ile hareket etmek insanın içindeki en karanlık taraflarını gün yüzüne çıkarır.
O adamın yerinde olmak isterdim Of’ya yok benim bi arkadas
Kesinlikle, değilse ter içinde kalıp da zevk dolu başka bir an olamaz😄
yoo seks esnasında duygularını bastıran insanlar da var
Evet bence öyledir
Hayır, en hayvani hali
Hayvani olan doğal değil midir zaten?
Hayır tabii ki
Öyledir ama😀 hayvanlar doğaya özgü doğanın doğurduğu şeylerdir
İnsanlar hayvan mı? İnsanlar seksi duygu ile yaparsa seks, sadece üreme düşüncesi veya rahatlama mantığı ile yaparsa hayvandır 😀
Evet insanlar hayvan😀😂😂
Ben değilim, sizi bilemem tabi :)
Biyoloji?😀
Hani insanlar hayvanlar aleminin omurgalılar şubesinin memeli hayvanlar grubuna dahildi falan😀?
İnsanı ve hayvandan ayıran en önemli ve basit bir özellik hani düşünebilme yetisi falan?
Bu insanın hayvan olduğu gerçeğini değiştirmez biyolojik olarak ikimiz de hayvanız😀
Bir turun diğer türden bi farklılığının olması onu o türden atmaz.
Mesela aslanın yelesi vardır ama diğer kedilerin yelesi yoktur. Aslan diyebilir mi ben kedigillerden değilim beni onlardan ayıran yelelerim var diye😀?
İnsan, düşünebilen bir hayvandır😀
Evrim teorisi de var de şurada düşüp bayılayım 😀
Heee sen onlardansın🤣🤣🤣
Tamam, tartışma bitmiştir. 😀 prensip olarak sizlerle tartışmıyorum çünkü zamanım değerli.
Çok doğru, size iyi hayvani yaşamlar 😀dikkat edin ama çok fazla avlanmayın mazallah bir avcı avlar sonra falan 😀
En doğal ve en savunmasız...
En doğal ve en savunmasız
En zevkli de denilebilir
Tartışmasız En özel anıdır.
En deli zamanları yani sekstingi bile özledim 😈
En ilkel Ama en Zevkli
Kesinlikle her şey ortada😂
Evet bence öyledir
En doğal anıdır
kadınlar her şeyi abartır, kanmayın
iki özel insanın en özel anı
En vahşi jsjsd