Sevgi çerçevesinde güzel bir birliktelik soğukluğu bütün kötü şeyleri yok eder mi?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeks iki insanı sadece tensel yaklaştırır daha fazlası için sevgi saygı bağlılık lazım Hiç sevmediğin kişiyle tanımadan bilmeden günü birlikte ilişki yaşayabilirsin yoksa
174 Yorumla- +1 yıl
Sevdiğin kişi ile daha farklı olmazmi
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Sevdiğin kişiyle nasıl başlayıp nasıl biteceğini bildiğin için sıralamayı bakış acısını her şeyi bildiğin için büyüsü azalıyor yabancıyla da heyecanlı değil mi acaba tenin nasıl penisi nasıl sert mi sevişir küfürlü mi yapar yumuşak mı yapar vahşi midir bu bilinmezlik daha çekici aslında ama işte tehlikeli o yüzden mecburen bir çoğu tek eşli yaşamak zorunda kalıyor
- +1 yıl
Şöyle düşün sevdiğin seni tanıyor ne istediği ni biliyor zevklerini bildiği için onlari yapiyor yabancı kendi zevki için yapar seni bilmez nelerden hoşlandığını vs
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Sekiz ani gelişen bir şey sonuçta hoşlandığın şeyler belli herkesin hoşlandığı şeyler belli 1 km² vücudum yok benim 50 tane de delik Devamlı yaptığın kişi hep aynı yapıyordur sonuçta Yabancı bilmeyen daha zevkle sınırsızca her şeyi yaşayabilirsin sevdiğini kısıtlısın ayıp günah yasak yabancıda bunlar yok düşünsene ben senin sınırsızca her istediğini yap diyen biriyle neler yapmazsın
Cevap sahibi+1 yılSeni sadece istediklerini almak mu tatmin ediyor daha fazlasını onun fantazi dünyası daha geniş olsa çok daha fazlasını yapsa daha iyi değil mi
- +1 yıl
Ozl den konuşsak olmazmi engel yiyecez😂
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün sen sevdiğin kişiyle eşinle grup seks yapamazsın değil mi ama herkesin bir fantazisi vardır yapmak için Bunu sevdiğin kişiyle yapamazsın değil mi ama yabancı biri bunu kabul etse sınırsızca yapamaz mısın Çok daha fazlası ile yaparsın değil mi
- +1 yıl
Kadın olarak bakış açın farklı erkeğe göre doğru farklı şeyler zevk verir ama bilerek denemek daha güzel olmazmi
Cevap sahibi+1 yılHayır kimseyle özelde konuşmuyorumÖzel konuşacak ne var ki daha fazla birkaç cümleden sonra bitecek zaten özledim de engelli 200 kişi var hepsi de ben normal yaklaşıyorum benden zarar gelmez sadece sohbet edeceğiz eğer konu ben değişirsem engelle diyenler idi😂😜🤣
Cevap sahibi+1 yılAynı sevgi bizde alıyoruz kadınla erkeğin ne farkı var bakır saç açısı olarak aynen sadece bastırılmışlık ahlak kuralları genel geçer çevre kuralları falan yüzünden kimse bunları dile getirmiyor
- +1 yıl
Peki sen bilirsin teklif var ısrar yok peki iki zenci arasında tost olmak kötü degilmi bir bayan icin
- +1 yıl
İki kadınla grup fantazi bende var ama gerçekleşme ihtimali kac
- +1 yıl
Veya senin grip ihtimali gerçekleştir ne ihtimalinn ne
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Benim sevgilim var canım arasıra yapıyoruz katıldığımız ortamlar oluyor seks başka sevgi başka seks anlık sevgi yarım saat 1 saat yapıyorsun sonra kendi sevgimizi birlikteliğimiz kalıyor Ben aklımıza gelen bütün fantazileri yapabilen biriyim
- +1 yıl
hadi canım grup yatın mı
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Sevgilimle aramıza tek erkek daldık tek kız aldık beğendiğimiz çiftlerle de birlikte olduğumuz oldu ayda yılda bir aklımıza Vurursa yine yapıyoruz Sonuçta biz birlikte yaşıyoruz birlikte paylaşıyoruz o anlık zevk kim olduğu önemli değil işimizi görüp gönderiyoruz Kaliteli kişilik yaş uyumu ten uyumu olsun yeter
- +1 yıl
iki erkek arasında mı zevkli iki kadınlamı zevkli
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Hepsini değişik zevki var canım seks işte oluyor bitiyor uğurun da günlerce peşinde koşulacak bir şey değil yani daha güzel şeyler var birlikte yaşamak birlikte hayata bakma başka şeylerden mutlu olmak gezmek tozmak eğlenmek yemek içmek o sadece anlık sevki yapıyorsun orada kalıyor hiç yapmadığın için çok aşırı büyütebilmen normal ama birkaç defa yaptığın zaman dünyanın en güzel şeyinin o olmadığını anlıyorsun
- +1 yıl
valla iki kızla denemek isterdim birini mikerken biri yalasın
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Herkes neler istiyor zevkin seksin sınırı yok ama işte umduğunu değil bulduğunu yaşıyor herkes
- +1 yıl
neler istiyor herkes mesela
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 29 yaşına kadar öğrenmiş olman gerek bilmiyorsan da hiç bilme zaten
Cevap sahibi+1 yılseks te fantezi de sınır yok denecek kadar ilerde p*rno sitelere girip görmüş olmalısın
- +1 yıl
sen dedin ya istiyorlar acaba farklı seylermı acaba merak ettim
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Herkes her yapamadığını her şey ister canım ama benim sınırsızışığım sadece sevdiğime Kim ne isterse istesin banane ben istediğim şeyi yaparım sonuçta
- +1 yıl
tost oldunmu hiç
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 evet oldum
Cevap sahibi+1 yılBaşka şeyleri Yaptık yaptıkça tükeniyor galiba artık çokta aramıyorsun ayda yılda bir düzgün birini bulursak bir ihtimal şimdi vibratörümüz var her şeyi kendimiz yaşıyoruz
- +1 yıl
iki taraftan aynı anda aldın yani hell
- +1 yıl
peki bir kız mikilirken sende onu yaladın mı
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Evet bir seferinde tek bir kız buluştuk çok azgındı sevgilim mi onu becerdi o mu sevgilimi becerdi anlamadık Sırayla da yaptık karışık da yaptık de benim bu zevkleri almam seni ne ilgilendiriyor sen hiç avakado yememişsen ben sana anlatsam ne anlarsın ki
Cevap sahibi+1 yılp*rno film izlemeyi de aynı hazım acaba başkalarının zevkinden zevk almaya çalışıyorsun ya
- +1 yıl
hımm haklısın
- +1 yıl
ama size katılmak isterim
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Kim istemez ki
Soran+1 yılsusuun
- +1 yıl
ama veren yok :)
Cevap sahibi+1 yılAma işte diyorum ya sen istediğin hayatı yaşamıyorsun hayatın sana öngördüğü hayatı mecburen yaşıyorsun
- +1 yıl
o hayat güzel ama yasamak zor
Cevap sahibi+1 yılBitti zaten kuzum Soran için söylüyorum ne garip değil mi her birinde bakıp okuyorsun ama sen katılıyorsun dünyaya bak ne hayatlar varmış falan filan diyorsun
- +1 yıl
aynen içimi okudun birde ozlden yazsan
Soran+1 yılaynen bende yapıyorum ama sevgilimle sadece
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Benden sana iş çıkmaz bu burada bitecek daha konuşulacak fazla bir şey yok yani böyle bir şey yaşaman çok zor ancak uygun kişi uydu uygun ortam uygun zamanı denk gelmesi lazım oda belki de hiçbir zaman gelmeyecek belki de öylesi daha iyidir boşver
Cevap sahibi+1 yılArasıra farklılık iyidir güzelim tabi birlikte olduğunuz birlikte paylaştığınız aldatmadığın sürece biz her şeyde tamamen dürüstlük bu hesabı bile ortak kullanıyoruz hiçbir şey silmeyiz hiçbir şeyde hiç gizlediğimiz bir şey yok o kadar mutlu o kadar güzel bir hayat ki bu
- +1 yıl
nerelisin peki
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Boşver nereli olduğumu istanbulluyum İstanbul’da yaşıyorum bu tür şeylerde bilgi önemli değil bunu bilmen sana ne sağlayacak ki
Soran+1 yılyok ne farklılık iyidir ben onu kendimi tesljm ettim o bana ben kısaknırım başkasından bizimde gızlımız yoktur ama ben öyle gruba falan akrsıyım
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi hayatı kendi düşüncesi kendi görüşü herkes nasıl mutlu oluyorsa öyle yaşamalı bence tabi başkasına zarar vermediği sürece
- +1 yıl
gelsem beraber yasarmıyız grp deneyimini
Cevap sahibi+1 yılSevgi ve bağlılık olarak biz de birbirimize kendimizi teslim ettik şu an ortak araba aldık ortak evimizin borcunu ödüyoruz bu hayatı birlikte yaşamaya karar kıldık o sadece fantazi dünyası anlık zevk yani Ayda yılda bir alıyoruz işimizi görüyoruz fantazimizi gideriyoruz gönderiyoruz kim olduğu önemli değil uzun zamandır yapmıyoruz gerçi belki de daha yapmayız belli olmaz diyorum ya nasıl mutlu oluyorsak öyle yaşıyoruz yine birbirimize zarar vermediğimiz sürece
Soran+1 yılkıskanmıyon mu
- +1 yıl
hatta kızda alın birtane 4 lü yapalım
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Hayal dünyasından çık kendi dünyana dön daha bunu söylemeye bir kişi olmadı mesaj kutumda engellenen iki yüzden fazla kişi var kimsin nesin necisin neden gelsen seninle yapalım ki bu nasıl bir hayal gücü dur
- +1 yıl
neden hayır diyon
Cevap sahibi+1 yılDünyada erkek bitti bir tek sen kaldın değil mi o yüzden hemen seni almalıyız aramıza😂
- +1 yıl
belki zevk alırsın benden
Cevap sahibi+1 yılKıskanma şöyle sevgi olarak bir şeyimizi paylaşmıyoruz zaten tüm gün otel veya rezidans tutuyoruz tüm gündüzü orada çıplak geçiriyoruz tek kız tek erkek veya çifti bir saatliğine aramıza alıyoruz fantazimize giderip gönderiyoruz cinsellikten başka hiçbir şeyimizi vermiyoruz sonuçta paylaşmıyoruz sonrasında başbaşa yine biz kalıyoruz sevgiyle seksle
Soran+1 yılölüm sen anlatırken kıskançlıktan öldüm burda
Cevap sahibi+1 yılBenden gizlerse benden gizli otur düşünceleri olursa asıl o zaman kıskanırım
Cevap sahibi+1 yılÖnümde başka bir kızı becerdi yeni görmek benim hoşuma gidiyor gelip ben de katılıyorum
- +1 yıl
kimi kıskanıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Kıskanacak bir şey yok canım ona sahibim onunla yaşayacağız birlikte karar aldık anlık zevk için neden kıskanayım başka salak erkekler gibi kapılıp gidecek hali yok
- +1 yıl
sn dedin kıskandım
- +1 yıl
orayı anlamadım
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Kıskandım demiyorum Kıskanmıyorum diyorum neden kıskanayım ki zaten benim her zaman sahip olacağım şey yarım saatlik biriyle paylaştım diye nesini kıskanayım ondan da zevk alıyoruz oda alıyor ben de
- +1 yıl
iki kızı nasıl ikna edebilim nerden bulabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Önce bir tanesini bulursun ondan sonra araştırırsın denk getirirsen olur fatih çarşamba pazarında kiloyla satılmıyor yani
- +1 yıl
sordum ama nerden buluyon
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Nerden bileyim yaşın 29’u hala 18 yaşındaki ergenler gibisin senin iki kızı bulma ihtimalim çok zor yapma ihtimalin imkansız görünüyor
Cevap sahibi+1 yılHer şeyin bir yolu yordamı var bakkala gidip küçük altın alamıyorsun değil mi veya kasaba gidip şeftali suyu isteyince veremiyor değil mi elinin altında internet var sen daha bu aşamadaysan boşver bildiğin şeyler yap
- +1 yıl
ah bulsam ikisini aynı anda burada kbul etmez grugu kimse tek bulmak kolay
- +1 yıl
site hangisite
Cevap sahibi+1 yıl@acıksözlü25 Allahım sen büyüksün en iyisi seni engelliyim de git misket oyna
- +1 yıl
tm ya sorduk
En İyi Cevaplar
Tabiki kotu şeyleri yok etmez ama bağlılık artabilir.
32 Yorumla- +1 yıl
size katılabilirmiyim cevabınıza
- +1 yıl
Ne gibi kötü seyler
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeks iki insani baglasaydi genelevdekiler orda kalmazdi (Burdan bir ablamizin asil sözü)
00 Yorumla
Değer bilen ile yapılan se. x bağlar birbirine hemde sımsıkı
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
55Cevap
+1 yılDeğişkenlik gösterir bu. kimisi icin bir menfaat iken seks kimisi icin sevdigiyle bütünleşmenin adi dir.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yıleğer aradakı uyum dogruysa evet baglar ama degılse uzaklastırrır
00 Yorumla
+1 yılBütün soğuklukları ve kötülüklerinyoknetmez ama yakınlaştırıp bağladığı da bir gerçek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalıskanlık olur heralde duramazlar surekli biraya gelirler
00 Yorumla
+1 yılsadece o an. seks biter her şey biter ve genel olarak verirsen kaybedersin
00 Yorumla
+1 yılBelli bir süre tabi sevgili olarak eş olarak bağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİki insanı bağlarmı bilmem kişi göre değişir iki organı bağlar birbirine
00 Yorumla
+1 yılmutlu bir sekse bağlar tabi
52 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👍
- +1 yıl
Mutlu musun peki
+1 yılBağlar diye dusunuyorum.
20 Yorumla
+1 yılgüven saygı ve sevgi yoksa diğerleri de olmaz
00 Yorumla
+1 yılNayır,
Seks geçici
Sevgi kalıcı00 Yorumla
+1 yılZaten sen bağlar gerisi hikaye
00 Yorumla
+1 yılBaglamaz hatta bazen sogutur
00 YorumlaErkek için anlık duygudur o
00 Yorumla
+1 yılKişilere ve aradaki ilişkiye bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle bağlar diye düşünüyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkötü şeylerii yok etmez ama bağladığı kesin
10 Yorumla
+1 yılevet bağlar ben yaşadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bağlar diye düşünüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKaşarlaşmış kişilerde dediklerin tecelli etmez.
00 Yorumla Aşk başkaa seks baaşka😘
00 Yorumlahayır
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Kesinlikle katılıyorum
00 Yorumla
+1 yılHerkesle yapmam özelim çünkü
00 YorumlaUyumlu seks bağlıyor,
00 YorumlaDenizci mi ya da büyücumu ki bagkasin😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBaglamasa evlilikler yurumezdi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBağlamıyor tam tersine dahada kötü ediyor
00 YorumlaBağlar
20 YorumlaNikah yoksa
Soğumaya da sebep olabilir00 Yorumlabelli olmaz o adamına göre değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevgi yoksa sadece zevkten öteye gitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsevişme süresince evet
00 Yorumla
+1 yılBence baglar
00 Yorumlahepsi değil ama çoğunu
00 Yorumla
+1 yılŞans işi beli Olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle bağlar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılAksine iter.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle
00 Yorumla
+1 yılBağlamaz..
00 YorumlaBaglarr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsekste bağlanmayı severim kucakta ve ayrılmamayı
00 Yorumla
+1 yılbağlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliysen bağlar
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli olmaz
21 Yorumla- +1 yıl
Niye
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaglar tabikide
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbağlar
10 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılSeks sadece zevktir
00 Yorumla
+1 yıledebilir
00 YorumlaBağlarm😂
00 Yorumlayok bağlamazz...
00 YorumlaHayır tabiki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. kenetler ayrılmaz
00 Yorumlaçok değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet
00 Yorumla bağlamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgili misiniz
00 YorumlaBence evet
00 Yorumla
+1 yıledebilir
00 Yorumla- Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı