Cinsel Yaşam Oral yapmayı sevmeyenden eş olur mu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 114 Oral yapmayı sevmeyenden eş olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bence olmamalidir ikimizde birbirimizi yalayıp tahrik edip iyice bir birimizi azdirip zevkin doruklarına çıkıp aynı anda patlatarakbir birimize sarılarak bosalmanin zevki başka olur 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olur ama , yapmayı severse muhteşem olur. Yapmayıda yapılmasını da çok farklı bir tutku olarak düşünen biri olarak yazıyorum. 0 0 Yorumla
Sansımolsaa55 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Oral yapmayı sevmeyen eşe eş denmez ben eşime yalvarıyorum ama o izin vermiyor mesela tatsız bi an oluyor basen yalvarsamda nafile 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Oral seks zevk meselesi. Herkes sevmek zorunda da değil. Sadece ön sevişme uzun tutulmalı ıslanma ve ereksiyon sorunu olmasın 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı. Oluyor maalesef ama erkeklerin kadınlarına muhakkak yapmaları gerekir 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Olmaz , kadına olabildiğince herşeyi yaşatmak ve konuşmak lazım 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Hiç bir cacık olmaz mesele zaten orada doruk ve odak noktası 0 0 Yorumla
Kubilay427 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Eşinizle olan bir şeyi burada paylaşmak bilmiyorum pek doğru değil sanki sizin kararınız tabi 0 0 Yorumla
Asi3d Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Olur neden olmasın herkesin farklı bir yapış tarzı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Asla olmaz oral olmayan ilişki yerine elimle tatmin olmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oral sevilmez mi ya regl haricî dilimi killida olsa ordan ayirmam 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Olur ama berbat bir durum bu... Ben de o durum var. 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olmaz tabiki sulu ve tatlı mis kokan vajina emilmezmi 0 0 Yorumla
Nnumune Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Olmaz iki taraf icinde oral seks candır hele aynı anda 69 mistir 0 0 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olmaz oral şart 1 1 Yorumla Ferahxy 1 yıl Yaaa Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Sen oral seviyorsun ondan zor olur sana 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. O odun hiç bir şey bilmiyor 0 0 Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Olur niye olmasın sen sevmeyebilirsin 0 0 Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen çok seviyorsun galiba 0 0 Yorumla
Talently4134 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Olmaz anayasaya karşı gelmek gibi bir şeydir bu 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Bence olmamalı 0 0 Yorumla
kadirkalın Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 390 cevap paylaştı. Eş olmaz herkes her çifttin yapması gerekiyor 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerim yapmak istemiyorsa saygı duyarım 0 0 Yorumla
Kaan_basar38 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Yapmiyor musun 0 0 Yorumla
Olugide1 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı. Asla olmaz. Oralsız seks olmaz bi kere 0 0 Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Herkes aynı değil, ama olmamalı 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Sen yapmayı seviyor musun? 0 0 Yorumla
Kajuurellaaa Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Olmaz 2 1 Yorumla Pasaklıpisi 1 yıl Sen seviyormusun yapmasını mı yapılmasın mı Yorumla
1qalander Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Vardır elbet 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Olmaz 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. olmaz 0 0 Yorumla
Sexman_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Oral herkes sevmez 0 0 Yorumla
Selçuk006035 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eşin yapmıyor mu? 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Olmaz. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bence olmamalidir ikimizde birbirimizi yalayıp tahrik edip iyice bir birimizi azdirip zevkin doruklarına çıkıp aynı anda patlatarakbir birimize sarılarak bosalmanin zevki başka olur
Olur ama , yapmayı severse muhteşem olur. Yapmayıda yapılmasını da çok farklı bir tutku olarak düşünen biri olarak yazıyorum.
Oral yapmayı sevmeyen eşe eş denmez ben eşime yalvarıyorum ama o izin vermiyor mesela tatsız bi an oluyor basen yalvarsamda nafile
Oral seks zevk meselesi. Herkes sevmek zorunda da değil. Sadece ön sevişme uzun tutulmalı ıslanma ve ereksiyon sorunu olmasın
Oluyor maalesef ama erkeklerin kadınlarına muhakkak yapmaları gerekir
Olmaz , kadına olabildiğince herşeyi yaşatmak ve konuşmak lazım
Hiç bir cacık olmaz mesele zaten orada doruk ve odak noktası
Eşinizle olan bir şeyi burada paylaşmak bilmiyorum pek doğru değil sanki sizin kararınız tabi
Olur neden olmasın herkesin farklı bir yapış tarzı var
Asla olmaz oral olmayan ilişki yerine elimle tatmin olmayı tercih ederim
Oral sevilmez mi ya regl haricî dilimi killida olsa ordan ayirmam
Ben çok severim zevk vermek kadar zevkli bir şey yok
Ben daha önce hiç yapmadım ama yapmak istiyorum
Olur ama berbat bir durum bu... Ben de o durum var.
Olmaz tabiki sulu ve tatlı mis kokan vajina emilmezmi
Olmaz iki taraf icinde oral seks candır hele aynı anda 69 mistir
Çiftlerden biri seviyor diğeri sevmiyorsa olmaz tâbi
Olmaz oral şart
Yaaa
Olacak galiba.
Kesinlikle olmaz
Olsada öyle olur işte 🙂
Sen oral seviyorsun ondan zor olur sana
O odun hiç bir şey bilmiyor
Olur niye olmasın sen sevmeyebilirsin
Sen çok seviyorsun galiba