4 senedir cinselik için bir kadınla oluyorsa o kadına karşı hissiyatı nedir , cinsellikten başka..
Amacı Cinsellik diyenler boş yapmayın biliyoruz , zekiler anladı soruyo
4 senedir cinselik için bir kadınla oluyorsa o kadına karşı hissiyatı nedir , cinsellikten başka..
Amacı Cinsellik diyenler boş yapmayın biliyoruz , zekiler anladı soruyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O kadını görebileceği en basit kadınlardan görüyordur. Hatta kadın bile hissetmiştir zamanla ona saygısız tavırlarından. Bu böyledir
Ne alaka yaa
Ne zannediyorsunuz ki. Biraz gerçekçi olalım. O şeye izin verdiği anda kızı başka bir kategoriye atıyor erkek beyni. En cahili de en entelektüel olanı da böyledir
Atarsa atsın umrumda değil öyle olmadigimi biliyor 4 senedir beni tercih ediyor başka kızlar pesindeyken bunun
Güzel kandırılmışsın:))
Çıkın şu yobaz düşünceden ya. Neyin kandirilmasi, sevgi evlilik mi vaat etti diye onu tercih ettim de kandirilcam, gayet bile isteye karşılıklı birlikte oluyoruz.. gecin bunları ya
Kahkaha attım. Sizi böyle kandırıyorlar işte ahahahaha 🙂🙂
Bence kıskanıyorsunuz böyle yorum yapanlar... yapacak kadin bile bulamıyorsunuz, tercih ettiğimiz erkeklerin gücünü yakisikligini kiskaniyorsunuz
Güzelim, inan senin o bahsettiğin şeylere doydum. Sadece bu hıyarların sizin gibi hayal dünyasında yaşayan kadınları nasıl kullandığını görüyorum. Şu anlattıkların bir erkeğin güleceği şeyler. Aman en özgür sensin, biz malız 😂🙂
Anlama problemin mi var... kullanmıyor... karşılıklı riza ile cinsellik yaşanıyor... kandirilmiyorum yani çünkü alan razı veren razı ortada vaad yok. Daha fazla anlatamayacagim anlamyorsun çünkü
Yakında anlarsın benim ne demek istediğimi, kedi anneliği yaparken
Hala me diyor yaa.. aaa kullanilmisim mi dicem , oyl3 bise diyemem kendim verdim sorun etmedim amaç sadece cinsellikti o kişiye dair neyi anlayacağım ay zekam düşecek hadi bay
Hayatım gerçekler acıdır o kadın sadece onun cinsel objesidir
Bıkmadı mi 4 senedir canım, ettafi da kız dolu zengin yakışıklı genç mesela
Demekki yatakta mutlu edıyorsun askım onu
Evlilik düşünürmü bu kadınla, mesela kadin daha yapmam evlenmeden derse
Düşünmez çünkü 4 yılda alacağını almış yeni objeler arar
Yeniler bir kereye mahsus kalıyor bende 4 sene takılı kaldi
Lan o kadın sen misin
Evet 😂
Kız Allah' iyiliğini versin bende bu milleti niye kendine dertt ediyor diyorum ne kadar s@lağım yaaa
😁😁😁
Cevabı vermişsin zaten
İllaki bağlanma olur
Buradakiler ısrarla, değersiz, kullanmaliksiz takılıyor deyip duruyor
Tamam cinsellik var ama 4 senede sana yaklaşımı nasıl önce onu bilmek gerekir. Sadece cinsellik hakkında mı görüşüyorsunuz yoksa başka paylaşımlar oluyor mu
Hayata karşı genel sohbet oluyor işte 😂 ama sosyal aktivitemiz yok , ben den yana da olamaz bazı sorunlarimdan dolayı, birkere küsmüştüm ona , yemeğe çıkalım falan demişti gitmemistim
Yine bir paylaşım değer verme falan var baksana
Keyfine takılıyor
Evlenmezmi
Muhtemelen evlenseydi 4 yıl içinde yapardı bunu
Yasi küçük benden , benden sonra kizlari da evlilik için beğenmez oldu
kullandığı bir obje
Kullan at olsaydı 4 sene niye yalvarsin
istediğini aldığı için
İstediği bitek bende yok. Yakışıklı zengin etrafı kız dolu hepsi vermeye dünden razi
ama o seni seçti sence neden
Bende onun nedenini soruyorum sen bana niye geri soruyon
güzel sevişiyorsundur