Her açıdan ilişkileri nasıl olur? Erkek; sosyal, kız; sakin, yalnızlığı seven, çocuk ruhlu ama gezmeyi de seven, sigara ve alkol kullanmayan fakat çok hassas ve duygusal biri. Erkek daha sosyal ve biraz çapkın ama günümüz dışında giyimi kuşamı, aile kızı arayan düşüncede.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
11 aySenin gibi kızlar genelde evlenmek için düşünülüyor. Kendini koru, öpüşme, başbaşa kalmamaya özen göster. Evde falan. Uzak tut kendinden net sınır koy. Çapkınsa yürür, sarılır, ufak tefek öper filan bir bakmışsın yataktasın. Fazla sokulmayın birbirinize. Zaten niyeti bozuksa sıkılıp ayrılır. Normal muhabbetinizi edin. Fazla duygusala bağlamayın. Adım adım relaks takılın muhabbet aksın. Sekse bağlayınca sus. Benim aile yapıma ters de. Bu yani basit.
015 Yorumla
Soran11 ayEn başında söyledim, ben kendimi bu yaşıma kadar sakladım. Benden cinsel anlamda beklentin olmasın diye kabul etmişti, hatta bende açık giyim olmaması, değerlerimin olması hoşuna gitmişti ama en son bir sebepten ayrıldık.
- 11 ay
Güzel sözler duymak gönlünü okşamış. Hoşlanmışsın. Sana kötü de davranmamış. Anladığım kadarıyla seni tanımak istemiş. Sakin, duygusal bir kadını incitmemek çok zordur. Düzen ister. Çok heyecanlı değildir ve heyecan isteyen biri için bunaltıcı olur. Beyefendi hazır değilmiş. Bunun için üzülme :)
Soran11 ayAslında o bana naif ve zarif oluşun etkiledi beni demişti, ben ona ani duygu yoğunluğu ile yazma, bana git dedim. O da ondan sonra kafası bulanmış. Sonra ayrılık oldu
Soran11 ayBen ona istersen Instagram şifremi verebilirim, o da dedi ki, "Bunlar için erken, ilk buluşalım, konuşalım, layık olursam veririm, lazım ve mazur olduğu zaman konuşuruz her şeyi," demişti ama ayrıldık zaten bir hafta önce. Sonra o hikayeme yanıt verdi, "Bana mı gönderme yapıyorsun?" diye üzgün video paylaşmıştım, "Hayır," dedim. Dün de ben yazdım, barışmak istedim, o da "Tatildeyim, döndüğümde konuşalım olur mu?" dedi.
- 11 ay
Senin sevgilin de olmamış daha önce :) Bazı çocuklar cidden şanslı. İradeli ve sabırlı olmak lazım ama çok da kolay değil. Cinsel gerilim var bir yandan. Duygu yoğunluğu dediğin o. Yüzün kızarır filan ama bu yüz yüzeyken anlaşılır. Yazarken görmüyorsun ve reddedilmek olarak algılarsın. İnstagram şifresini teklif etmen aslında saf bir davranış, bak istiyorsan bir şey yok diyorsun. Ben şahsen bir kız bana yalvarsa instagram şifremi vermem. İstemem de. Neden ordan takip edecek, soracak, kıskanacak vs. bir sürü sorun çıkaracak. Gerek yok derim yani ama senin durumunda bu böyle bir amaç gütmüyor dümdüz ya gayet temiz. Anlamaz normal.
Soran11 ayAslinda ondan beklentimde yoktu şifresini almak gibi
- 11 ay
Anladım anladım :) Sen nerede oturuyorsun, nasıl böyle kaldın çok ilginç. Bu çekici bir şey.
Soran11 ayİstanbul'da yaşıyoruz 20 seneye aşkın
Soran11 ayHem aile rehber oldu diyelim hemde benim düşüncelerim ve inancım engelledi
- 11 ay
Ne güzel ya. Ben de İstanbul'da yaşıyorum. Benim gördüğüm pislikten başka bir şey yok dışarda. Çevremde de çok fazla kötü insan oldu. Etkilendiğim de oldu. Hatalarım oldu. Kendimi toplamak için çok zaman harcamam gerekti. Sana valla helal olsun :)
Soran11 ayOlur bende melek degilim benimde oldu onemli olan farkına varmak 😌
Soran11 ayPeki sizce bu kisinin amaci ne benim uzerimde
- 11 ay
İlişki iki kişiyle yaşanır. Her insanın kendi ritmi var. Biri hızlı giderken diğeri yavaşsa orada anlam kaymaları olabilir. Her şeyi konuşmaktan da utanabilirsin. Mesela bana güzel sözler söylediğin o gün duygularımı yoğun hissettim ve ne söyleyeceğimi bilemedim. Seni terslemek istememiştim ama o an zaten odaklanamıyordum. Falan. İlişki arkadaşlık havasında olmazsa, rahat rahat konuşup gülüp paylaşamazsan, az çok aynı kültür, aynı taban, az çok benzer duygular olmazsa yorucu hale gelir. Ama ten uyumu diye bir şey var, bunu vücut belirliyor, senin genetik kodun vatandaşınkiyle bir araya gelirse güzel bir kombinasyon oluyor. Bunu sen bilemiyorsun. Adam serseri olabilir, yaşlı olabilir, ne biliyim ateist olabilir ama Allah'ım dersin bana ne oluyor. O biraz sıkıntı. Sürekli kafan karışır. Düşünemezsin çünkü sürekli ateş basar. Elini tutsa tamamsın uyarsın iraden kırılır. Çocuğun niyeti nedir onu bilemem ama tökezlemiş biraz.
Soran11 ayNe açıdan tokezlemis sizce
- 11 ay
Tavlamaya çalışmış, siz de bana yazma demişsiniz.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayÇok güzel olur bence ikisi de ne istediğini bilir. Kız erkeği baştan çıkarmalı cinsel anlamda ki çocuğun gözü dışarıya gitmesin. Allah hayırlı mübarek etsin
027 Yorumla
Soran11 ayEvlenmeden once yakinlik istemediğimi söyledim ama
Cevap sahibi11 ayzaten evlilikte diyorum evlenmeden önce yapmak hem yanlış hem kötü
Soran11 ayEvet ama bu zamanda çok normal karşılanıyor oda benden boyle beklenti uzerine görüşürüz bilmiyorum ama niyetimi biliyor
Cevap sahibi11 ayOlumsuz düşünme bea inşallah iyi olr
Soran11 ayÇapkın biri acik saçık kızları yargilayan ama takip edip beğenen biri banada sen onlar gibi degilsin teshirci olmaman masumluğun dikkatimi çekti o yuzden hayatimda olman icin direttim ne kadar özel ve doğal olduğunun farkında degilsin dedi
Cevap sahibi11 ayÖyle biri ise ona yem olma bence
Soran11 ayAcik acik soyleidm beklentin olmasin diye
Soran11 ayKonu birseyden açılmıştı o bana demiştiki sen herseyin ilkini benle yaşamak isteme günahına bulaştırma aman aman demisti bende demisti neden istemiyormusun beni oda demisti neden istemiyim herseyin guzel ayrica oyle seyler soyleyip tetikleme beni 32 yasindayim farkindaysan demisti burada ne demek istedi
Cevap sahibi11 aySeni seviyorum masumane temiz kal ki evlenelim demis
Soran11 ayGercektenmi
Cevap sahibi11 ayAcık acık demis yasım gelmiş kendimi zor tutuyorum cinsellik bisey konusma diye. Ona söyle benden başkasını takip edersen olmaz fotoğrafına bakarsan olmaz diye ciddi iseniz
Soran11 ayBen ona istersen Instagram şifremi verebilirim, o da dedi ki, "Bunlar için erken, ilk buluşalım, konuşalım, layık olursam veririm, lazım ve mazur olduğu zaman konuşuruz her şeyi," demişti ama ayrıldık zaten bir hafta önce. Sonra o hikayeme yanıt verdi, "Bana mı gönderme yapıyorsun?" diye üzgün video paylaşmıştım, "Hayır," dedim. Dün de ben yazdım, barışmak istedim, o da "Tatildeyim, döndüğümde konuşalım olur mu?" dedi.
Cevap sahibi11 ayBence sen çok temiz birisin
Soran11 ayPeki bu onun farkında ise neden beni üzüyor
Cevap sahibi11 ayKalbi katılaşmış günahlar ile. Sende güçlü birini istiyon halbuki güç günaha bulaşmak değil ki.
Soran11 ayAslında benimle ciddi düşünüyordu, ben ona her tartışmada "git" yazma diyordum. Ona takıldı, ben boşuna mı emek vereceğim? İnce düşünen biri bunu kolay kolay söylememeli, dedi. Hakli bir noktada
Cevap sahibi11 ayBurcunuz nedir başak mı balık mı
Soran11 ayBen Koç o aslan burcu
Soran11 ayAma ben belgesel izlerken bile ağlayan ve cok derin dusunen biriyim
Cevap sahibi11 ayHmm nasıl böylr sakinsin yükselen nedir
Soran11 ayAni patlamalarım oluyor birine defol git yasa gidiyorum diyip engel atma gibi ortami terketme durumlarım oluyor yükselen bilmiyorum ama sabah karsi doğmuşum
Cevap sahibi11 ayValla koçlar biz ikizlerden daha dengesiz
Cevap sahibi11 ayAhahah
Soran11 ayBilmem ama karsimdaki kisiye göre şekilleniyor ruh halim 🙂
Cevap sahibi11 ayHmm uyumlu birisin
Soran11 ayEvet bu kişiye bile ayak uydurmaya çalışıyorum
Cevap sahibi11 ayPsikolojinizi düzeltin kendinizle tefekkür edin yol yakınken
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
11 ayArayı kısa tutarsanız ne ala ama sevgililik uzun kalırsa ve cinsellik yaşamaya karşı isen zor bir ilişki. Ben öyle bir ilişki istemezdim 30larında
09 Yorumla
Soran11 ayEn fazla 6 ay tanima süreci cinsel yakinlik olmamak kaydıyla sonra anlaşabiliriz kafa yapımız uyarsa o sekilde ben evlilik dusunur isterim ama o istermi bilmiyorum. Ben düşünüyorum, bu yaşıma kadar kimseyle öpüşmedim bile. Eşim sadece dokunsun, öpsün düşüncesinden dolayı bakımsız değilim. Çevremdeki kişiler güzel de bulurlar ama evlenmeden önce yakınlık istemiyorum.
- 11 ay
Eğer karşı tarafta istemezse öyle devam et et. Çok zor bu yaşlarda ama belki de istemeyen isteksiz biridir ve rahat olursun. Ama evleneceğim işte bu çocuk garanti kafasıyla da yaşama ilerde anlaşamayınca gidip sanki ömür boyu beraber olmalıyız kafasına girme
Soran11 ayPeki Konu birseyden açılmıştı o bana demiştiki sen herseyin ilkini benle yaşamak isteme günahına bulaştırma aman aman demisti bende demisti neden istemiyormusun beni oda demisti neden istemiyim herseyin guzel ayrica oyle seyler soyleyip tetikleme beni 32 yasindayim farkindaysan demisti burada ne demek istedi
- 11 ay
Dedim işte sana o da aynısını demiş açık açık. Kendisi de yaşamıştır bu kafa da ona uzak geliyor yani sorumluluğunu ve ona karşı oluşacak olası takıntını istemiyor. Bende istemezdim gayet doğal bence kızmaya gerek yok
Soran11 ayPeki benimle neden konusuyor
- 11 ay
Bilemiyorum tam olarak bunu bilmek şu söylediğin aşamaya kadar imkansız. Birden iletişimi kesip kötü olmak istemeyebilir, arkadaş olarak da kalmak istiyor olabilir, veya fikrini değiştirecek misin diye veya tam anlamadığı için tam anlayabilmeyi bekliyordur vs
Soran11 ayBenim temiz kalmami ve degerlerimi korumamız istiyor
- 11 ay
Cinsellik yaşama ile temiz kalma pis olma gibi kavramları yanyana getirmeyin çünkü alakası bile yok uzaktan yakından. Hayır seninle uğraşmak istemiyor ve temiz pis gibi düşünse kendi yaşamazdı ve istemezdi
Soran11 ayBazisi oyle dusunuyir yasiyor ama evelenecegi insanin geçmişini temiz olmasını istiyor bunu cok isteyen erkek var
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı.
11 ayCinsellik ister tabii ki o yaşlarda daha çok yoğun istekleri olur karşılamadığın zaman Çapkınsa kendisini dışarıda atar
02 Yorumla
Soran11 ayEvlenmeyi neden beklemiyor kiz evlenmeden once yaşamak istemiyor
- 11 ay
Gerçekten seviyorsa bekler bunda sorun yok
Gizli Üye(36-45)11 ayCinsellik kavramını kafanda serbest bırak çocuk değilsiniz
06 Yorumla
Soran11 ayDeğiliz evet o yuzden nefis ve irade var onuda evlenene kadar korumak istiyorum
Cevap sahibi11 ayBence o kadar abartma
Soran11 ayBu kisi beni öpersen ayrılırsa ilerde evleneceğim kisi öptüğü zaman aklima o gelicek midem bulanicsk
Cevap sahibi11 aySaçmalama
Soran11 ayGayet olmasi gereken bu aslinda
Cevap sahibi11 aySen bilirsin
Yalnız kız tam benlikmiş dikkat et seni üzmesinler
01 Yorumla
Soran11 ayNeden
Gizli Üye(30-35)11 ay28 yaşındaki kadına 32 yaşında adam bakmaz
07 Yorumla
Soran11 ayNeden
Soran11 ayBakti ama
Cevap sahibi11 ayO yaşlarda kadınlar genelde kullan at oluyor 30 a yaklaşmış evlenip ne yapacaksın o kadın ile çocuğu olup olmayacağı bile belirsiz oluyor ayrıca 30 yaş üstü kadınlarda engelli doğum falan artıyor gereksiz yani
Soran11 ay30 yaşındaki erkekler gencmi oluyor
Cevap sahibi11 ayEn basiti Kadının 30 yaş ve üzerinde olması Down Sendromu ve diğer kromozom anormallikleri için risk taşıyor. Öyle ki 20 yaşında bir annenin Down Sendromlu bebeğinin olma ihtimali 1/1441'de bire iken, bu risk 30 yaşında 1/959'a, 40 yaşında 1/84'e ve 50 yaşında da 1/44'e çıkıyor.
Cevap sahibi11 ay30 yaşında kadınla dul veya +45 erkek evlenir gerisi eğlenir
Soran11 ayTamam
Gizli Üye(25-29)11 ayBu yaşta evlenin artık
011 Yorumla
Soran11 ayBen düşünüyorum, bu yaşıma kadar kimseyle öpüşmedim bile. Eşim sadece dokunsun, öpsün düşüncesinden dolayı bakımsız değilim. Çevremdeki kişiler güzel de bulurlar ama evlenmeden önce yakınlık istemiyorum.
Cevap sahibi11 ayBu yaşa kadar durduysan kesinlikle yapma derim
Soran11 ayYapmam zaten onada evlenmeden once beni opmeni bile istemiyorum dedim
Cevap sahibi11 ayNe güzel tam hayalimdeki kız modeli. Senin sınırlarına saygı duymak zorunda öpmeyi bırak elini bile tutmaması lazım.
Soran11 ayAyrildik ama ve o tatilde ben barişma mesajı attim
Cevap sahibi11 ayNe kadardır konuşuyodunuz
Soran11 ayKonu birseyden açılmıştı o bana demiştiki sen herseyin ilkini benle yaşamak isteme günahına bulaştırma aman aman demisti bende demisti neden istemiyormusun beni oda demisti neden istemiyim herseyin guzel ayrica oyle seyler soyleyip tetikleme beni 32 yasindayim farkindaysan demisti burada ne demek istedi
Cevap sahibi11 ayNe söyledin de öyle dedi sana
Soran11 ayİşte ona beni istemiyormusun diye sordum cunku bana dedi herseyin ilkini benimle yaşamak isteme sen yinede demişti onun uzerine onu sordum oda onu soyledi
Cevap sahibi11 ayEvlilikte istiyorum diyeceksin ona sen o evlenmeden önce yapmanın günahından bahsetmiştir sana
Soran11 ayEvet soyledim herseyi biliyor ama biz bir sebepten ayrilmistik dun adım attim oda tatildeyim dönünce konuşalım olur mu dedi olur dedim tesekkur etti
Olur gayet güzel olur
010 Yorumla
Soran11 ayBenden beklentin olmasjn dedim cinsel anlamda kabul etti ama sıkılır mı
Soran11 ayBilmem dokunmak ister opmek ister ben istemedigim icin sıkılır belki
Soran11 ayÇapkın biri acik saçık kızları yargilayan ama takip edip beğenen biri banada sen onlar gibi degilsin teshirci olmaman masumluğun dikkatimi çekti o yuzden hayatimda olman icin direttim ne kadar özel ve doğal olduğunun farkında degilsin dedi
Soran11 ayNe açıdan yapabilir ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 ayGayet iyi
03 Yorumla
Soran11 ayBenden beklentin olmasjn dedim cinsel anlamda kabul etti ama sıkılır mı
- 11 ay
Sıkmazsan isteklerini yaparsan sikilmaz
Soran11 ayYapmam ama Konu birseyden açılmıştı o bana demiştiki sen herseyin ilkini benle yaşamak isteme günahına bulaştırma aman aman demisti bende demisti neden istemiyormusun beni oda demisti neden istemiyim herseyin guzel ayrica oyle seyler soyleyip tetikleme beni 32 yasindayim farkindaysan demisti burada ne demek istedi
Gizli Üye(30-35)11 aySenin yaşta olup bakire kız var mı
010 Yorumla
Soran11 ayKimseyle olmadım onada söyledim benden beklentin olmasin niyetim ciddi benim diye
Cevap sahibi11 ayHelal sana
Cevap sahibi11 aySen yaşta bakire kız var mı
Cevap sahibi11 ayTürbanlı biri misin namazında
Soran11 ayHayir acik biriyim
Cevap sahibi11 ayİstekli biri misin ben 33 ne merak ediyorsan sor erkekte
Cevap sahibi11 ayTetiklersen yaparız demek istemiş sen istiyor musunki
Soran11 ayBen evlenmeden once istemiyorum belki bu yuzdenmi buluşmadan kaciyor o
Cevap sahibi11 ayOlabilir peki istekli biri misin
11 ayNet aldatır
02 Yorumla
Soran11 ayNeden
- 11 ay
Tam da arzular bastırır
11 ayGüzel
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 32 yaşında erkek ile 28 yaşında kadın her anlamda ilişki nasıl olur sevgililikte cinsel beklenti olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım