Evlilik hem daha maliyetli hem de başım ağrıyor yaftası var. Hem de zaten bakire olmayacak ve beni aldatacak hem de nafaka, tazminat vb var.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBunları düşünürsek o zaman parkta yaşa knk. Sen depremden korkusundur ama evde yatıyorsun. Bu hayat şans işidir kardeş kimisine iyi kimisine kötü denk gelir ama şunu da unutma denemeden hiç bir zaman bilemezsin. Bir zamanlar bende öyle düşünüyordum ama birisi bana bunları anlattı
121 Yorumla
Soran1 yılO kişi boş konuşmuş öyle söyleyim
- 1 yıl
Kardeş kusura bakma da sen işin kolayına kaçıyorsun. İnsan ilişkilerinde vasat sındır her şeye evet diyen tiplerdensindir sen. Sen hiç bir şeye sap olamazsın karakter yoksunu birisin kusura bakma
Soran1 yılBen hayal dünyasında yaşamıyorum gerçekliği kabul ettim
- 1 yıl
Sana sunulan sanal gerçeklik. Her gün p*rno izleyip mastürbasyon yapıyorsun para bulursan escye gidiyorsun. Sonra yoldan geçen sevgilisi olan insanlara içinden sövüyorsun bende yaşadım bende geçiyorum bu yollardan bana maval okuma.
Soran1 yılBen neden tercih edilmediğimi anladım ve kızların nasıl erkekleri tercih ettiğini de anladım.
Soran1 yılSonrasında kadınları gözümde fazla büyütmüşüm onu anladım ve onları melek olarak görmeyi bıraktım
- 1 yıl
Knk kızlar özgüvenli erkekleri tercih eder. p*rno senin özgüveni düşürmüş sen devletin ücretsiz psikolog desteği var e devletten başvuru yap sana yardımcı olurlar. Ve psikologa gidene kadar p*rno uzaklaş kardeşim gerçekten çok illet bir şey.
Soran1 yılO zaman öncelikle kırmızı hap ile tanışma vaktin gelmiş
Soran1 yılPsikolog bana ne yapacak ki 😀
- 1 yıl
Kırmızı hapı biliyorum doktor redpil. Kanka p*rno bağımlılığın ve mastürbasyon bağımlılığın var bağımlılığın arkasında illa ki bir depresiyon vardır.
Soran1 yılOnlar olmasa da bir şey değişmez
- 1 yıl
Knk senin bileceğin iş.
Soran1 yılBana bir değişiklik olacak mı sen onu söyle 1 ay yapmadım diyelim peki ne elde ettik?
- 1 yıl
Kardeşim profesyonel bir destek alman şart. Ama p*rno ve mastürbasyonu bırak dışarıya çık profesyonel destek alana kadar. Ve şimdiden insanlara hayır demeye başla bir duruşun bir karakterin olsun. Sonra zihnini meşgul et bu illet her zaman zihnin boşken gelir bunu hiç bir zaman unutma. Ve tekrar ediyorum profesyonel bir destek al.
Soran1 yılCidden ne anlatıyorsun ya? Sonuç önemli şimdi kızın kafasında belirli kriterler var ben zaten bunlara uymadığım zaman kız beni istemeyecek bu kadar basit yani olay.
- 1 yıl
Kardeşim sen neye inanmak istiyorsan ona inan.
Soran1 yılBen Blackpill’e inanıyorum
- 1 yıl
Tamam knk sen ona inan.
Soran1 yılKimse benim düşüncelerimi değiştiremez
- 1 yıl
Hıhı anlıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
1 yıl😁 al benden de. O kadar 250 gram 4m için çekmediğimiz dırdır kapris ne bu yaaaaa
12 Yorumla
Soran1 yılOnun yerine Tayland tatili yaparım.
- 1 yıl
Çok iyi fikir
Gizli Üye(30-35)1 yılZina olayı olmasa evet.
Evlilik askında zor değil, insanlar zorlaştırdı iğrenc adetler ve bidatler ekkeyerek bu duruma getirdi.
160 Yorumla
Soran1 yılZina suç değil ve kim takıyor zaten
- 1 yıl
Hocaaamm çok özledim sizin yazıları
Cevap sahibi1 yılKeşke yazılarım yerine beni özleseydiniz. Ne kadar mutlu ederdiniz beni.
- 1 yıl
Tövbe estağfurullah hocam dualarda buluşalım
- 1 yıl
Hatırladınız mı hocam beni
Cevap sahibi1 yılPrenses ben tarotçu değilim
- 1 yıl
Yine mi gol değil be
Cevap sahibi1 yılSizi unutmak ne mümkün.. Hiç olur mu öyle bir şey
Konusu bile açmayın bir daha lütfen- 1 yıl
Ya peki sen kimsin senin yazılar tanıdık geliyor hocam
Cevap sahibi1 yılBeni tanımıyorsunuz. Sadece kibar olmak istedim.
- 1 yıl
Hayır tarotcu değilim dedin bunu bir kaç kez daha demişti gizli üye o sen misin
Cevap sahibi1 yılYok siz dun de sordunuz bana oradan hatırladım sizi
- 1 yıl
Yok mümkün değil bir tek sen noktalama işareti kullanıyorsun
- 1 yıl
Aaa sen şarkı söyleyen bey kişi adam mısınız kfkf
Cevap sahibi1 yılOlabilir.
Olmaya da bilir..
İhtimaller...
Cevap sahibi1 yılEvet o bey kişi adamım
- 1 yıl
Sen hep noktalama işaretleri kullan hocam da sana tarot diyip durmayayım
- 1 yıl
Şakasına öyle yazdım hocam ayıp ettiysem özür dilerim
Cevap sahibi1 yılLütfen. Özür dilemeni gerektirecek bir şey yok. Sevimli geldi o yüzden yazdım. Asıl ben teşekkür edemedim. dün o kadar kulağınızı tırmalamama rağmen çok kibar ve zarif bir şekilde yaklaştın.
- 1 yıl
Yok vallahi billahi tillahi sesin çok güzeldi hüsomun seside çok güzel konuşsun saatlerce dinlerim seninki de harika🙏🏼
Cevap sahibi1 yılÇok teşekkür ederim sözleriniz çok iyi geldi bana.
- 1 yıl
Ne demek hocam peki bir şey sorucam izin veriseennn egerki
Cevap sahibi1 yılHadi bakalım. Zor olmasın ama
- 1 yıl
Bir gizli kullanıcı yorum yapmıştı ben yine tabi onu tarotcu sandım yorum yazdım dedıkı ben seninle konuşmam ne zaman senin yorumuna yorum yapsam başka biri giriyor kavga çıkıyor falan tam hatırlamıyorum da o kişi misin peki
Cevap sahibi1 yılPeki o olsam veya olmasam hayatına bir şey katacak mı? Renk gelecek mi?
- 1 yıl
Hep aynı kişiye mi bulaşıyorum onu bilmek istiyorum
Cevap sahibi1 yılBu kadar hassas düşünme. Böyle enerjik ve pozitif kal.
- 1 yıl
şu an başka bir yere yorum yapıyor musun çünkü ben birine bulaştım yine tarotcu diye
Cevap sahibi1 yılYok ben degilim.
- 1 yıl
Tamam tamam tanıdık çıktı anadolu çocugu nfkfkdjd
- 1 yıl
Biraz sohbet edelim mi hocam
Cevap sahibi1 yılAma arkadaşa çok bildirim gidiyor.
- 1 yıl
Hocam tek şunu sorayım bari ne işle meşgulsünüz yazım yanlışı olmayınca noktalama işareti falan öğretmen diye düşünüyorum
Cevap sahibi1 yılGizli uye olunca. Bazen doktor, bazen psikiyatr, bazen ilgili bir eş adayı, bazen güzin abla böyle şeyler.
- 1 yıl
Anlamadım açık söylesen benim kafa basmaz fazla biraz s@laklık var bunu çok ciddi söylüyorum
Cevap sahibi1 yılReel konusunda bilgi veremem. Kusura bakmayın.
- 1 yıl
Ama gizlisin zaten nerden bilecekler ki kim olduğunu
Cevap sahibi1 yılYani bak gördün mü o yüzden bir anlamı yok. Böyle daha iyi.
- 1 yıl
Üzüldüm ama neyse
Cevap sahibi1 yılÜzülecek bir konu değil.
- 1 yıl
Üzülmekten ziyade merakım üzüldü ben çok meraklıyım birşeyi öğrenmeden rahat edemem ama anlaşılan bir sorun teşkil edecek senin için susuyorum
Cevap sahibi1 yılEvet farkındayım. Öyle birisin.
- 1 yıl
😅😅 pek iyi bir şey değil hüso da şikayetçi bu durumdan inşAllah düzelirim
Cevap sahibi1 yılHüso gerçek bir karakter mi cidden?
- 1 yıl
Benim sorulara gir bak yorum yaptı hatta biriyle de kavga etti
Cevap sahibi1 yılgörmeme gerek yok. Merak ettim sadece.
Cevap sahibi1 yılNe güzel. Ama bana uymuyor konusma tarzları. Sanırım sizin kuşaktan kızlarla o yüzden ilişkim ilerlemiyor
- 1 yıl
Hayır resimi atma amacım sitedeki resmin ekran görüntüsü vardı yorum yap dedim yani hayali bir karakter değil
- 1 yıl
Senin duruma gelirsek eğer kanımız deli akıyor yani bizde senin yaşa geldiğinizde böyle olmayacagız elbette
Cevap sahibi1 yılEvet. Ama ben sey düşünmüştüm hep. Şimdi biz artık olgunlaştık ve biraz enerjimizi kaybettik ya. Böyle genç birinin enerjisiyle ve benim tecrübem birleştiğinde birbirini tamamlar diye düşünürdüm
- 1 yıl
Mantıklı bir bakış açısı ama önemli olan doğru kişiyi bulabilmek ben sizi evli sanmıştım
Cevap sahibi1 yılEvli olsam gecenin şu saatinde ne işim olur ki sitede.
- 1 yıl
Ohooo biz ne evliler gördük hocam karısı oda da uyurken kendileri burada genç kız avına çıkıyorlardı
Cevap sahibi1 yılKadında genç erkek avına çıkar odeşirler. Kendi tercihleri
- 1 yıl
Bana çok alçakça geliyor bu midem bulanıyor
Cevap sahibi1 yılYaşam boyunca ilerledikçe daha neler göreceksiniz kim bilir..
- 1 yıl
Allah korusun ya inşAllah böyle şey ne yaparım nede hüsom yapar
Cevap sahibi1 yılO anlamda demedim. Yaş aldıkça daha insanmarın nelerini duyacaksinız kim bilir dedim
- 1 yıl
Hocam ben ne dediğini anlıyorum bir an kendimi düşündüm o halde tövbe Allah' korusun
1 yılEn başta bu şekilde düşünürsen zaten kötü şeyleri negatifi çekiyorsun ki güzel düşün güzel şeyler olsun
15 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir şey yok
- 1 yıl
Çünkü kendini buna sabitlemissin güzel bir şey olsun istemiyorsun ki
Soran1 yılGüzel bir şey olmadığını biliyorum çünkü
- 1 yıl
Of önce o kafanı değiştir bu durumdan çık
Soran1 yılÇıktık diyelim ne değişecek? Oyundaki kurallar belli kodlamalar belli benim değişmemin bir önemi yok toplum değişmedikçe
1 yılHerkesle olanla olmam. Ama olmak isteyene de engel olmam herkesin kendi hayatı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılÇok daha mantıklı
10 Yorumla Dini boyut?
11 Yorumla
Soran1 yılDinim yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem