Sevgilim çok iyi ve şakacı birisi. Ona gidiyorum evini temizleyip yemek yapmaya. Oynasiyoruz sakalasiyoruz. Yemek yaparken arkamdan geldi eller yukari arama var diyip saka yollu cirilciplak etti. Giysileri merkezden al sonra dedi gulerek iceri gitti. Bes dakika sonra geldi kim soydu benim karimi niye ciplaksin ört su ustunu diyip mutfak onlugu giydirdi. Sonra kucaklastik saclarimi oksayip optu yine iceri gitti. Gidene kadar da giyinmedim aramizda cinsel bir şey geçmedi. iliskiyi canlı tutmak için mi bu kadar neşeli
Güncellemeler
1 yıl
Çok seksi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
İlişki zaten canlı. Canlı tutmak için bunlar yapılmaz. Daha alt düzey şeyler yapılır. Yani daha doğal olmayan, zorlama şeyler.
Cok komik birisi
Ne güzel ne mutlu size
Cok tesekkur ederim kiii
Şöyle biri bize de denk gelse keşke ... neyse Allah mutlu etsin bacım
Cok tesekkur ederim ki o benim hayattaki sansimmmmm☺️☺️☺️
Bu kadar şey yapıp cinsel bir şey geçmemesi de ilginç yani millet şimdiye kadar bilmem kacinci cinsellige girisi olurdu siz hala yasamamissiniz
Yok kiyamiyo ki sadece soyuyo guluyoz o kadar
Neye kıyamıyor kanka cinsellige girmek birbirinize kiymak mi oluyor..🙄
Yani bekaretime dokunmuyo
Yaşlarınız kaç ki sizin neden evine gidip temizlik yemek yapıyorsun vs
O 28 ben 24 yasindayim
neyi bekliyorsun peki neden yasamadin bu yasa kadar
Evlilige sakliyorum o zaman olsun diyom
balim siz zaten kari koca gibi yasiyorsunuz girmedigi yer kalmamis sende zaten ne kiymeti kaldi artik
Yani bakireligime dokunmuyo ki olmaz dugune kadar
tamam iste bakirelik olsa ne olmasa ne artik zaten kari koca olmussunuz soyup sogana cevirmis gormus de her yerimi bakireligin ne kadar onemi var artik bu noktada
Yani kismen evet dogru, giyindirmiyo gidne kadar da ciplak calistiriyo evini felan da supuruyom
siz baya evli ciftsiniz iste. Arkadan yap bari rahatlayin o da rahatlasin sende hem bakireligin de gitmemis olur
Yok olmaz gunah☺️ bazen cok aziyom ama o durduruyo kendini
Seni soyup ciplak gormesi sevap mi hayatim..
Degil tabi de eskiden kilodum kaliyodu utaniyom diye simdi kilodumu da aliyo utanctan kipkirmizi oluyorum ates basiyo ama guluyorum da değişik bir duygu
islanip azmiyormusun o utanc ve ates altinda kan pompalaniyor cunku oyle durumlarda vucutta azginlikta vurabiliyor
Cok fena oluyorum ki zaten islaniyom, yer silerken de egilip sildim ciplaktim ona dondum kiz g. tunu goruyom az edepli sil dedi guldu
Ee yani ciplak olunca g. ot a. m gozukur evet ciddi mi dalga mi geciyor bilmiyom tabi. Siz baya fantezi yapiyorsunuz zaten nasil tutuyorsun ki kendini
Cok zor dayaniyom ki fena oluyorum
ee napiyorsun o durumda birbirinize mastürbasyon oral falan mi yapiyorsunuz
Ya seyyy o beni oksuyo
oksuyor mu ksjsdjf oral yapmiyor mu yani
Yok yasak oral sadece oksuyo
yasak derken
Yani ilersi olur diye olmaz
balim soymus seni dokunuyor oksuyor olmuyor da oral yapinca mi olacak cok komiksiniz kdsjfsdshf
Evet korkuyom bi de evlenmeden olmaz beni ilk soyan erkek o
korkuyorsan butun bunlari yapman peki. Yani hem korkuyon hem soyunup ellesiyorsunuz yani bilemedim hem oylesin hem boylesin bana epey rahat gibi geldin
Aslinda cok utangac aile kiziyim kimse bilmiyo en yakin arkadaslarim. bile
neden kimse utangac aile kizi oldugunu bilmiyor
kapalimisin ki
Yok herkes oyle biliyo ama bu cocugun beni soydugumu kimse bilmiyor
Seyy evet
eee yani evde yapilan seyi disardaki kim nasil niye bilsin hayatim biraz sacmalamadin sende yani.
askim dikkat mi ediyorsun etmiyormusun cozemedim ki seni kapalisin diyorsun yaptigin seylere bak dokunduruyorsun ama iliskiye girmiyorsun beynim yandi yaa akdjskfjsd
Yok tabikide birine deseniz de inanmaz o kiz oyle bi kiz diil. soyunmaz derler
Namusumu koruyom yani
Neden ki merak ettim bak simdi seni neden bu kadar tahmin edilemezsin :D
Bilmiyom aslinda böyle değilim de o kimyami. bozdu birazcik
evet baya namusunu koruyorsun askim yapmadigin namusu koruyacak ne kalmis geriye hsdjfjhds
Hala bakireyim ki
hee o suclu yani napti bu cocuk sana peki :D
Etkiledi ve soydu ki daha napsin☺️
askim benim namus bir tek bakire olmanla mi kaliyor
sende hic karsi koymamissin keyfinden memnun gibi duruyorsun sen daha napacan :D
Yani evet haklolisijiz
bu sevgilinle beraber oldugunu ailen biliyor mu peki
Yok tabiki bilmiyolar
balim neden evlenmiyorsunuz madem
Seyy isini duzeltsin evlencez alcak beni
Ona guveniyom
Ee yani umarım tabi ama ya oldu da ayrilmaniz gerekti o zaman napacan
Cok uzulurum cunku her yerimi gordu gunlerce uzulurum heralde
Tamam da neyin garantisi var elinde de gosteriyon zaten
Ona dayanamiyorum iki cumleyle neyim var neyim yoksa aliyo
neden nasil aliyor
Guzel sozler diyo bende etkileniyom pat diye soyuyo
pat diye soyuyor ne demek hayatim sacmalama belli ki sende teslim oluyorsun istemesen soylerdin yaptirmazdin zorla elini kolunu baglayip soymuyor ya bu adam
Evet ama etkileniyom ki zorlamiyo gonul rizamla soyuyo
Tamam iste bende onu diyorum canim benim garantiden bahsediyorsun da kendin de soyunuyorsun..
Az da soymuyo cirilciplak ediyo☺️
onu biliyorum zaten bak nasil da keyiflendi yine bundan bahsediyordum iste
Yaa utaniyom kiii
ya birak simdi ne utanmasi utanan boyle seyler mi yapar sacmaliyorsun Şu an ya da trollsun
Ya soyle zevk aliyom evet ama biri bilse cok utanirim
yani utangaclik utanma degil ama bu. Sen her seyi yapmissin bir seks yapmamissin zaten namus falan diyorsun da kalmamis yani yapsan ne yapmasan ne yapabilirsin yani bir farki kalmiyor
Evet haklisiniz yani kari koca gibi ama o sey ozel olsun istiyom sadece
balim ozeli mi kalmis artik zaten ozel olmus her seyiniz seni soymus her yerini gormus ciplak dolasiyorsunuz birbirinizin karsisinda ayni evin icinde cinsellige girmemeniz mi ozel oluyor evli cift kari kocalarin yaptigi her seyi yapiyorsunuz zaten bir tek sekse sinir koyuyorsun sanki diger olan biten her sey cok normal siradan onemsiz ufak seylermis gibi...
Tabikide onemli seyler ama ne bilim zihnen de kabullenemiyom sanki o an yani gerdek gecesi cok ozel geliyo
canim benim sen ozel olan her seyi yasamissin zaten kalmamis ozel mozel artik cinselligi girmeyerek kurtarmiyorsun butun her seyi
Dediginiz cok dogru evet zaten herseyimi gordu yapsa da zaten yapar ama yapmadik beni oksadi dusa falan da sokup yikadi karisi gibiyim
bende onu diyom kari koca gibisiniz zaten sende cok azginsin belli ki onden olmasa arkadan yap arka olmasa onden yap ne fark eder bu saatten sonra
Arkadan canim acir onden de bakireligim gider o yuzden, yani sadece fantezi ediyoz bu haftasonu soydugunda yuzune oturmustum onun
arkadan zaten direkt pat diye kuru kuru olmaz ki onu alistiracan kayganlastiriciyla da olmaz mesela yavas yavas yoksa herkeste acir zorlanir tabi bende oyle yaptim yani. Istersen ozelden yaz bunlari merak ediyorsan
Soruyu begenin ki☺️
begendim
hazir oldugunda begenirim artik..