- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılYa evlilik seks isteğine bakmaz gibi geliyor bana. Bu çocuğun işi gücü olacak mı askerden dönünce? Maddi şeyleri giderecek kadar parası olacak mı? Bir de tek eşliliğe hazır mı? Evlenince her an seksi mi olacağız? Ben şu an seksi değilim mesela. Sevgiliyken sevgili kişisine sadece belli bir zamandaki hazırlıklı halimizi gösteriyoruz. Ben mesela şu an saçlarım yağlı ve ter kokuyorum. Banyo yapmak istesem gider yaparım ama üşeniyorum. Kim uğraşacak gidip soyunup yıkanmakla diyorum. Sabah kalkınca nefesimizde bir koku olacak istediğin kadar fırçala oluyor o koku. Gözümüzde çapağımız olacak. Ben evlensem kocamın yanında salarım yani. Yani sevgili olan insanlar evliliği sırf seks olarak görmemeli. O kadın o erkek her zaman seksi olmayacak. Yeri gelecek beyaz askılı atletle göbeği şiş olacak barnı ne kadar kıllı olur bilemiyorum kıllı olursa belki o kıllar çıkacak oradan. Aşık olmadan önce adama döşün gıllı mı değil mi çabuk söyle diyemem. Gece yatağa yatacak slip beyaz ya da mavi donla bacakları kıllı, külotunun içinde sönük bir bamya olacak. Belki çorapla yatmayı sevecek bilemezsin. Ben evliliği ciddi düşünmeye başladığım için artık bunları hayal edip kendimi alıştırmaya çalışıyorum. Hep öyle olmayacak bu da olacak diyorum. O yüzden seks isteği evlenme kararı aldırır mı bilemiyorum. Sen ekonomiye odaklan ve manevi olarak her zaman onun yanında olacağını ona hissettir bence.
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yonlerden de olacagim destek tabii ki ama ben evlilikte kendimi salmayi düşünmüyorum :)
- +1 yıl
Her zaman güzel olmak seksi olmak bana çok yorucu geliyor. Ben şimdi bile böyle değilim. Hayatı kendim için yaşıyorum. Bu halde de seks yaparım. Zevk alırım zevk veririm. Zevk dediğin şey vücudun bazı yerlerini güzel uyarmak demek. Adamlar instagramdan hep makyajlı hep bakımlı hep zayıf koca dötlü karılara bakıyorlar hep dekolte seksi giyiniyorlar. Ben de instagramdan neler neler izliyorum Yani evlendiğim herif bana bunu verecek mi yani Allah aşkına bak şuna?
Ben bu trambolin olmak istiyorum yapacak mı? :D :D :D
www.instagram.com/.../
Evliliğimde bunu yaşatmayacaksa benden pek bir şey beklemesin. Zaten böyle herifler de evlenmez.
www.instagram.com/.../
www.instagram.com/.../
Soran+1 yılBenim giyinmeye seksiligr hevesim var bu gecmeyen bir sey ama cok hak verdigim bi konu var maddi manevi destej olmak erkegi daha cok etkiliyor
- +1 yıl
Evet. Bence ideal çift budur. Ben böyle bir çift olmak istiyorum.
www.instagram.com/.../ - +1 yıl
@profdocdr Kesinlikle. Bu tarz bir beklenti daha realist. Ben de mesela o attığım videolardaki erkeğin kadın hali gibi değilim. İdeal çift diye attığım çift nasıl?
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden kesinlikle çok ideal. Kasinti şekilde yaşamaktansa evde en rahat halinle takilabilmek lazım
- +1 yıl
@profdocdr aynen.
En İyi Cevaplar
+1 yılSırf karşı tarafı etkilemek adına istemediğin ya da hissetmediğin hiçbir şeyi yapma. Çünkü kimse kalıcı değil, ardına dönüp baktığında istedim ve kendi tercihimle bunu yaptım diyebil.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok istiyorum :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ama biyler hep eksiktir yatakta mutlusun ama diger tarafları hep sıkıntı olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenme isteğini arttırmak için en önemli şey ilişkiye girmemektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle iyilikten maraz doğar, evlenmek istediğin kişiyle seviyen en üst düzeyde olmalı.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilige bir sey kalmaz oyle dogru bulmadim
Cevap sahibi+1 yılYani tılsım bozulur. Ayrıca emin ol ki evlilik olsa bile bunun günahının hesabı sorulur sizden. Bizzat deneyimledim 🤣
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle böyle olan bir kızla evlenmek istemez
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAskerdeki adama yapma yazık mutlu olsun
00 Yorumla Olabilir
00 Yorumlaoldukça çok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne