Merhaba.
Bakireyim ve birkaç mastürbasyon denemem oldu. Ama orgazm oldum mu olmadım mı anlayamıyorum. Nasıl bir his ki bunu anlayabilirim?
Merhaba.
Bakireyim ve birkaç mastürbasyon denemem oldu. Ama orgazm oldum mu olmadım mı anlayamıyorum. Nasıl bir his ki bunu anlayabilirim?
cinsel organına dokunurken mutlaka daha çok zevk aldığın noktalar vardır. çişinin geldiği yer var ya onun hemen üzerinde klitorisin bulunuyor. klitorisine dokun ve farklı hareketler dene. klitorisini sanki kaşıyormuş gibi parmaklarını o şekilde hareket ettirmelisin. en çok zevk aldığın hareketi deneye deneye bul, sonra onu ritmik ve hızlı hareketlerle yap.
benim favorim: sağ elimdeki işaret ve orta parmak uçlarımın arasına klitorisimi alıyorum ve aşağı yukarı, ileri geri hareket ettiriyorum. eğer sadece bunu yapmak yeterli gelmezse, sevdiğin, seni isteklendiren videolar açıp izleyerek yapabilirsin
Teşekkür ederim ya. Denerim.
gondola hiç bindin mi? gondolda en tepeden aşağı doğru inerken karnında bi his oluşur hatta bacak aranda tatlı bi şey hissedersin. o hissi daha ilerisi orgazm diyebilirim. orgazm hissi önce bacak aranda başlarsonra dizlerine ve göğsüne kadar yayılan çok yoğun bi zevk hissedersin. bunların hepsi ortalama 5 saniye sürer, devamında bikaç dakika da sersemliği olur
Cidden sonunda birisi tanımladı ya en güzel şekilde, tam olarak bunu merak ediyordum. İşte gondola binmişim ama hiç çalışmamış. Çok çok teşekkür ederim ya.
😂😂 ben ilk orgazm olduğumda 14 yaşımdaydım ve çok korkmuştum, p*rno izlediğim için beni cin çarpıyo diye düşünmüştüm. sonra tiryakisi oldum. ama bu evlilikte sıkıntı yaratıyor. şimdi klitoral orgazma alıştığım için vajinal ilişkide orgazm olamıyorum. umarım sağlıklı bi cinsel hayatın olur
Cevap
15Cevap
Neyini anlayamıyorsun ki titreyerek boşaldıysan orgazm olmuşsun demektir
Boşalıp boşalmadığını anlamamış olabilir
@Kıvanc3435 Kral benden çok soruyu sahiplenmişsin, sen devam et istersen.
Okuyup mastürbasyon yapan bir abazadır kesin
Sorma ya ben cidden bilmediğim için sordum gelip herkese damlamış.
Konuşsun konuşsun dursun ekmek çıkmaz gibi ona 😂😂
Ne ekmeği aklınız yerinde mi sizin 😅
Erkeklere de cevap versene neden kızlara cevap veriyorsun sadece
Herkesle konusurum ben
@Kıvanc3435 Aynen belli oluyor
vücudun titreyecek özellikle bacakların kasılacak ve bazı kızlarda beyaz akıntı gelir bazen gelmez
Orgazm kalbin ruhtan ayrıldığı an kalbin ağzından çıkıcak gibi olur işte öyle bir şey
İlişki ile mi yaşadın bunu kendi kendine mi?
@Kıvanc3435 ikisininde yaşadım ama tek olanı daha haz veriyor
İlişkide olabilmesi için partnerinin çok iyi olması şazım kimisi kendi boşalmasına odaklandığından partnerini düşünmüyo tabi, benim hep önceliğim partnerim olmuştur :) her gün yapıyomusun peki
@Kıvanc3435 Yok yarım günde bir yapıyormuş abi.
@Kıvanc3435 kesinlikle
Aslinda icinde kelebekler ucusup kasilmalarin olmasi ve sonrasind atum hucrelerinde rahatlaman demek
Bu konuda üstad derecesindeyim aklına rakılanları konuşabilirz
Sana orgazm yaşatacak şeylerden bahsedebilirim
Bunu sorduğuna gore olmamışsın
Aşırı fazla zevk alıp titriyosan orgazm oluyo işte
Diz kapakların titrer olduğun yerde uykum gelir
Sesli sexting ile seni orgazm ederim istersen
Kasılma var mı ya da bir damla su
Hiç rahatlamadın mı titreme olsun falan
Ay yok ya herkes titreme falan yazmış da çok şaşırdım, bende asla öyle şeyler olmadı.
P. ornolar da hiç görmedin mi titreme falan kasiliyon böyle iyice gevşeme rahatlama oluyor sonra. Nasıl yaptığına da bağlıdır belki tabi
Ya genelde seyir zevki için abartılı tepki verdikleri oluyor ya o yüzden gerçekçi değildir belki diye düşündüm de galiba gerçek orgazm öyle bir şeymiş.
Yani o an oluyorlar mı bilmiyom tabi kameralara oynuyorlardır ama o şekilde titreme falan oluyor yani orgazm da rahatlayınca. Sen nasıl yapıyorsun
Yardımcı olmamı ister misin?
inanilmaz bi his
Birkaç mastürbasyon derken yapmiyormusun
Aç okşa izle hayal et knk
Rahatlama olmadı mı
Kasılıyorum ama bahsedildiği gibi rahatlamıyorum. Sadece yanma hissi oluyor o kadar.
Hayır, sadece ıslanıyorum. Onun dışında bir sıvı geldiği yok. Zaten yorumları okuyunca anladım ben orgazm falan olmamışım hic.
23.
deneyebiliriz
İstersen denememe yardımcı olabilirim anlatirim