- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılGüzel zevki bir duygu olabilir
Orgazm, kişinin cinsel uyarılma sonucunda yoğun bir zevk hissettiği ve cinsel doyumun zirveye ulaştığı bir deneyimdir. Fiziksel ve duygusal olarak birçok farklı hissiyatı içerir.
Orgazm, vücuttaki kasların ani kasılmalarıyla karakterizedir. Bu kasılmalar genellikle pelvik bölgede başlar ve tüm vücuda yayılır. Bu sırada kalp atışı hızlanır ve solunum derinleşir. Beyindeki zevk merkezleri uyarılarak, yoğun bir zevk ve mutluluk hissi yaratılır.
Herkesin orgazm deneyimi kişisel ve farklıdır. Bazı insanlar orgazm olurken sıcaklık veya karıncalanma hissederken, diğerleri yoğun bir titreme veya titrek bir his hissedebilirler. Bazıları daha uzun ve yoğun bir orgazm yaşarken, diğerleri daha kısa ve daha hafif bir orgazm deneyimi yaşarlar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birlikte büyük hazla zirveye çıkıyorsun tüm enerjin bitme noktasına gelmişsin bir anda tüm gerginliklerin bitmiş kaldı orası okadar sulanıyor kayganlasiyorki nasıl çok kızgın tavaya bir anda yağı dönüyorsun ya teva cossss diye yüksek sesten bir anda dingin hale geliyor ya aynı coossss sesini içine bosalirkek iki tarafta hisseder sonrası dinginligide iki de ilk 10 dakikada yasariz
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadaşım duygu sözle tarif edilemez ki.
hiç bir hissin tarifi olmaz
ne cinsellikte hissedilen ne yemek yerken alınan lezzet hissini asla tarifi olmaz koku hissinin tarifi olmaz. ancak yakın bir olayla benzetme yapılabilir o da yerini bulmaz.
hele ki cinselliğin asla yaklaşık bir benzeri yok.01 Yorumla
+1 yılDünyanın sanki o an durduğunu hissediyorsun, o anki nefes alışın dünyanın en güzel nefes alışı ve nefes verişin dünyanın en güzel nefes verişi sanki, vücudunun her zerresinde iliklerine kadar uyarıldığını fark ediyorsun, insanın hayatta yaşayabileceği en büyük zevk belki de...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek için : Kasıklara gelen uyuşmaya benzer bir his sonra yine uyuşma ve gıdıklanma ile karışık yoğun bir his penisin kökünde Ve ard arda kasılarak penisin ucunden çıkan spermin her çıkışında bu hissi 10 la çarpılmış şiddetli hali sonra gevşeme rahatlama boyle bisi
00 Yorumla
+1 yılAynı zevki veren başka bir şey yok 💦💦💦💦💦
10 YorumlaAynı zevki hiçbir şey de yaşamazsın 💦💦💦💦💦👅👅👅👅
00 YorumlaBirkaç kimyasal olay işte. Çok da abartmaya gerek yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılbayılacak gibi hissediyorsun tüm hücrelerin uyuşuyor
00 Yorumla
+1 yılBurdan anlatılacak kadar boş bir duygu olmadığı kesin
00 YorumlaBunu senin anlatman daha doğru..
00 Yorumla
+1 yılBende bilmiyorum kdkdk
00 Yorumla
+1 yılRahatlatıcı ve doğal bir şey.
00 YorumlaMinareden at beni in aşağı tut beni
00 YorumlaBilmiyorum nasıl bir duygu
00 Yorumla19 yşndssın. Nasıl yapmadın
00 Yorumla
+1 yılArtık nefret ettiğim bir duygu
00 Yorumla
+1 yılYaşayınca anlarsın
00 Yorumla
+1 yılDene gör
00 YorumlaOlmadın mı kız hiç
00 YorumlaBilmiyorum
00 YorumlaZafer sarhoşluğu gibidir
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılhiç olmadın mı
00 Yorumlazevkli bi duygu
00 YorumlaAnlatılmaz o be yaşanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşayanlara sor...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılOlmadinmi hic
00 Yorumla
+1 yılHic olmadim
00 Yorumla
+1 yılYaşatayım istersen
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem