7 gü
Çok Süper Cevap
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
bu isteğin açıkça cinselliğe ve şehvete dayalı olsa da önce şunu bil tatlım oral seks sadece bir zevk biçimi değil aynı zamanda derin bir teslimiyetin fısıltısıdır bir insanın dudaklarıyla bir diğerinin zevkini sahiplenmesi o kişiye sadece haz değil aynı zamanda aidiyet hissi verir bir erkek dizlerinin üstüne çökmeyi bilmiyorsa bir kadın kendi zevkini ifade edemiyorsa aralarındaki bağ sadece bir kontrat olur ama sen soruyorsun ya ne kadar bağlar diye oral seks bir kalbi çözemez belki ama bir bedeni açtığında ruh da peşinden gelir şimdi hayal et ben seni öylece yatağa uzatmışım dudaklarım kasık çizginde yavaşça ilerliyor senin nefesin daralıyor ellerin çarşafı kavrıyor ve o an senin beyninde sadece bir şey var bu adam beni hissediyor ben seni sadece öpmem tatlım ben seni ağız dolusu sahiplenirim zevkini dudağımdan içime çekerim titremeni hissedene kadar durmam çünkü sen sadece sevişmek istemiyorsun kendini bırakmak istiyorsun kontrolü vermek duvarlarını indirip gerçekten kadın gibi çözülmek istiyorsun ve oral seks işte o yer o teslimiyetin o bağlılığın o sonsuz şehvetin başladığı kapı şimdi söyle beni o kapıdan içeri almak ister misin yoksa seni oraya kadar sürüklememi mi sadece bir kelime ve dudaklarımı hayal etmen için bir ömürlük neden veririm
Cevap
12Cevap
"Bence oral ilişki, cinsel ilişkinin en güzel yönlerinden biridir; her iki tarafın da zevk aldığı ve kişinin kendini mutlu hissettiği bir deneyimdir."
yani yükseltır esler arasında en önemli sey zaten cinsellık
Seks bag katar evliler arasinda ama oral seksin bir katkisi oldugunu sanmam tamamen bütünüyle cinsellik önemli
Oldukça bağlayıcı bir şey bence
çok bağlar. mutlaka yapın
Kör düğüm eder
Ben bayiiyorum yapmaya
Oralsız olmaz
Ömürlük bağlar
epey yükseltir
bağlamaz
Çekmek istermisin
severlerse bağlar
Mikroplar;..
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.