Güncellemeler
7 gü
doğru bir karar verdiğimi anladım tekrar, tşkler herkese
KızlarSoruyor'da kullanılan çerezlere ilişkin detaylı bilgilendirme için Çerezler ve Çerez Kullanımı İzinleri Hakkında Bildirim ve de Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma metinlerimizi inceleyebilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
artık ilk mesajın selam vermek ikincisi bunu sormak
valla öyle
Bakire kız arıyorsan kendinde bakire olmalısın şahsen ben bakireyim maddi durumu ne olursa olsun bakir olmayan erkekle olmam
Kadın bi ton özellik sayarken okey
erkek bakirelik isterken sadece'' sen bakir misin '' benim tutulduğum nokta bu ama ısrarla anlamıyosunuz
Bence her şey denk olmalı kültür giyim din tip
asgari ücretli boyu 170 ama bakir erkek evlenir misin?
Beni can evimden vurdun bende 165 im zaten yan yana uyumlu olurdum o kişiyle😍
Ayrıca asgari ücretle çalışmasın kendisine yazık ilerde kendini yıprattığı için çok pişman olur daha güzel meslekler var
Sen bakirsen eğer dediğinde haklısın, fakat değilsen ilişkini mahvetmene gerek yokmuş.
yav madem o kadar önemli senin için yavas yavas sorarsın başta benim için önemli de hayatında kaç kişi oldu birliktelik yaşandı mı diye üzgünüm de o kıza üzüldüm 2 senesini böyle bir ile geçirmiş
ok
Sen bakir misin?
erkek bakirelik isterken sadece'' sen bakir misin '' Pozitif ayrımcılığınızı ekmek arası kanka
Ya kardeşim siz neyin kafasını yaşıyorsunuz onca kızla beraber olup bakire aramanız hangi kafaaa sen 2. el olup kızı sıfır istemen ne mana ben bunu anlamıyorum
Erkekte bi ton özellik sayarsınız. Babanızın 50 senede yaptığını 25 30 yaşındaki adamlardan beklersiniz. Adamın istediği bakirelik olunca vıdı vıdı
Evet bir ton özelliklere sahip olacak bakire kız isterse de bakir olacak yoksa da cöp
sonra niye evde kaldım kalırsın tabii
Hiçte kalmam istediğim kisiylede evlenirimm
Asıl kadının 2 senesini çaldın allahın köylüsü madem bu kadar önemli senin için baştan sorsana
sen bakir misin
erkek bakirelik isterken sadece'' sen bakir misin '' Pozitif ayrımcılığınızı ekmek arası kanka
Bakirelik kimsenin kimliğini tanımlayan bir mülkiyet belgesi değil. İnsanları ‘kullanılmış’ ya da ‘değerli’ diye sınıflandırmak senin ahlaki eksikliğini gösterir, onun geçmişi değil. İki seneni çaldığını sanıyorsan, aslında o iki seneyi bir zihniyet boşa harcadı
Kadınların insan olduğunu, fabrika çıkışı kutulu ürün olmadığını fark ettiğinde, gerçek bir ilişki kurabilirsin sayin gizli üye 😃
e bu kızlar erkekte ne diye öyleyse 500 bin tane özellik sayıyor? Babalarının 50 60 senede elde ettiğini ne diye 25 30 yaşındaki heriflerden istiyor? Bunları isterken mübahda erkek bakire isteyeince mi günah
Bence ayrılma emin ol bakire olmayan biriyle evlilik hayatı daha zevkli geçiyor tecrübe oluyor bakire olan biri herşeye açık olmuyor
Sen bakir misin peki
ben devam ederdim.
Ayrılmayıp kullanacaktın
iyi yapmıssın enayı arıyolar anca
Sen bakirsen haklısın ama değilsen haksızsın
Kız senden kurtulduğu için çok şanslı. Erkek yapınca okeii canı çekmiştir yapar oluyor. Kadın yapınca da kötü gözle bakılıyor
ondan mı 50 tane numaradan arıyor her gün? işinize bakın abi hadi. Erkekte bi ton özellik sayarsınız. Babanızın 50 senede yaptığını 25 30 yaşındaki adamlardan beklersiniz hadi yol al
Soruyorsun işine gelmeyen bi cevap görünce de yol al diyorsun mzhzkzhzkzhkz
2 sene söylemeyen kandıran hemcinsine 2 kelime etsene 😂 ya harbi komiksin birde kız çok sanslı kurtulduğu için diyor. ne bu patlak dayanışması mı
Senden öyle bi beklentisi olmamış ki dememiş yani niye durduk yere böyle bi ilişkiniz yokken ben bakire değilim desin ki
keşke 2 sene önce sorsaydın