- 3 gü
İnsanın kendine bir saygısı, bir gururu ve adabı olmalıdır. Bizler, orf, gelenek ve göreneklere sahip, değerlerine sahip çıkan insanlarız. Ailelerimiz, büyüklerimiz ve toplumumuz önünde sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklar, sadece kendimize değil, çevremize ve topluma karşı da geçerlidir.
Toplumda herkesin kendi özel hayatı olsa da, bazı davranışların dışarıya yansıması, hem bireyler hem de toplum için ciddi sorunlara yol açabilir. Özellikle, cinsel davranışlar ya da kişisel arzuların başkalarına zarar vermemesi ve toplumsal normlara saygılı olması önemlidir. Dışarıda, özellikle aileler ve çocukların bulunduğu yerlerde, her türlü hareketin uygun olmadığını düşünmek gerekir. İnsanların bir arada yaşadığı toplumlarda, herkesin birbirine saygı göstermesi, düzgün bir davranış sergilemesi beklenir.
Dışarıda bu tarz hareketlerde bulunan kişiler genellikle birbirini kullanıyor gibi görünmektedir. Bu tür davranışlar, bana göre, namussuzluk olarak değerlendirilir. Tabi ki herkesin düşüncesi farklı olabilir, ancak bir toplumda düzgün bir yaşam sürmek ve saygıyı korumak çok önemlidir. Kendi değerlerimize sahip çıkmalı, toplumun kabul ettiği sınırlar içinde hareket etmeliyiz.
Sonuç olarak, kişinin hem kendisine hem de çevresine karşı duyduğu saygı, onun toplumsal adabını ve kişisel değerlerini yansıtır. Toplumda, herkesin bu değerlere sahip çıkması gerektiğini unutmamalıyız.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Böyle şeyleri kendi özel ortamında yaşamak her zaman daha kıymetli ve güzeldir. Sokak ortasında veya herkesin içinde yapmayı ben çok doğru bulmuyorum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 923 cevap paylaştı. Normal bulmuyorum ben görmek izlemek sorunda değilim kamusal alanda
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimsenin olmadığı bir yerde public ne yaparlarsa yapsınlar ama insanlarin olduğu yerlerde doğru bulmuyorum özelini herkes izlememeli
00 YorumlaDışardan hoş görünmüyor ama beni de ilgilendirmiyor.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. abartılmaması Gerektiğini düşünüyorum çünkü çoluk var çocuk var
00 Yorumlau
3 gühayvan olduklarını düşünüyorum. ama beni ilgilendirmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. çok hoş tatlı. hayat demekki hala var bu ülkede derim. eger öpüşmüyorsa kuzey kore vs aklıma gelir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Üzülüyorum otele gidecek paralarının olmamalarına
00 Yorumla- 3 gü
Zevk ve heyecan isteklilierin tercihi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla- 3 gü
Yer yok belki ondan kuytu köşe yapiyorlar
00 Yorumla - 3 gü
Bir şey düşünmüyorum. Genelde fark etmem bile.
00 Yorumla Abartılmadığı sürece normal şeyler.
00 Yorumla- 3 gü
rahat liği seviyorlar
00 Yorumla Önüme bakıp yürürüm ve bence gayet normal
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 gü
public ortamda cok guzelya
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 gü
Heyecanlı ve güzel
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 gü
İyi yapıyorlar
00 Yorumla - 3 gü
Sadece öpüşmek ler kalmıyorlar artık
10 Yorumla - 3 gü
İnsan
00 Yorumla - 3 gü
Gıcıklar ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Garip
00 Yorumla- 3 gü
Gayet normal
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Önemsemem geçen gün parkta ilişkiye giriyorlar di
00 Yorumla- 3 gü
Olabilir
00 Yorumla - 3 gü
Hoş değil.
00 Yorumla - 3 gü
Taş atıyorum onlara
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 gü
Edepsizlik
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 gü
İticiler
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 gü
Kötü