Dışarda orda burada görursunuz bazi ciftler vardir vıcık vıcık hep opusurler. Size sorum su gercekten seven sevdigine deger kiymet veren erkek sevdigi kizi oyle sokakta parkta kisacasi ulu orta yerde hep oper mi yoksa kimse gormesin diye onu opmeye kiyamaz mi?
Cevabın nedir?
+1 yılAbi modernlikten ictenlikten dogalkiktan bur habersinuz gidip ailenin oldugu yerde opusulmez tabi ama ortalikta opusmek insanlarin gozune sokmak degildir eger boyle algiliyorsaniz bu demek oluyor ki sizin sevgiliniz oldugu durumda siz onu disarda opuyorsanuz bunu gosteris icin yapiyorsunuz. Genclerin bulundugu cogunlugun genc tipler oldugu ailelerin bulunmadigi yerlerde cok goze sokmadan opmek normal birsey bence iliskiye mi giriyor yani opuyor oldu olacak televizyonda sansurleyin
00 Yorumla
İnsan sevgisini her yer de belli edebilir. Fakat yer yer bu durum değişmelidir. Gidip avm ortasın da opmek ne kadar doğrudur? aileler, çocuklar her şeyden önce saygısızlık oluşturacak bir durum olur bana göre.
O kesim insanlar biraz rahattırlar kanımca.00 Yorumla
En itici bulduğum durum.
Ulan bir halt yiyiyorsunuz bari evinizde yiyin dimi.
Neyin reklamını yapıyorsunuz.
Bana ters böyle durumlar. Ben öpmeye kıyamayanı alayım...20 Yorumla
+1 yılçok itici bir durum ve çok yapmacık oluyorlar. bunların bir de metroda tramvayda sarmaş dolaş giden versiyonları var iki durum birbiriyle ölümüne kapışır.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
16Cevap
+1 yılAr damarı çatlamış ve özelini herkesle paylaşıp, birtakım ilişkileride genele yaymak istiyorlarsa ne söylenebilir ki? Birgün izleyenler de şevke gelip onu öpmek yada... yapmak isterse hiç bir savunması olnadan vermek zoruna kalır vesselam.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. öpüşmek iyi ama sokak ortasında yanlış. biraz da gösteriş meraklısı olan yapıyor.
10 YorumlaKüçük bir buseden bir zarar gelmez ama iyicede abartmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsınıfın ortasında öptü beni okulun ilk günü ama amacı farklıydı herkes sevgili olduğumuzu görsün bana yanaşmasın diyeydi onun dışında pek insan içinde öpüşmeyiz kimsenin görmediği anlarda yaklaşır:)
00 Yorumla
+1 yılbiz çok moderniz çok medeni çağdaş insanlarız ve avrupayı örnek alıyoruz böyle şeyleri artık normal karşılayın bu çok doğal bişey hatta gidin alkışlayıp tebrik edin ve aynısını sizde yapın (!)
10 Yorumla
+1 yılAynen
Ben de çok rahatsız oluyorum
O ne öyle yapmacık yapmacık00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılsadice öpüşmekse normal ama ondan ötesine giderse farklı
00 Yorumla
+1 yılDoğal kısa bir öpücük iyidir. Ama Fransız'a girmemek lazım. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlu orta yerin çok bir ayrıcalığı yok bence içinden geldiğinde öper
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Cok ortada olmaz ama bir kafede falan Öpebilir takilmayin bu kadar bunlara
00 Yorumlaabartı olmadıkça bazı şeyler olabilir... senin belirttiğin abartı durum o hoş değil tabi..
00 Yorumla
+1 yılInsan sevdigi kizi operde uluorta yerde abartmalari yanlis olur tabi :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöpmesinde dövsünmü ne kdr kıskançsnz ya. hemen kıyamamaya getrmişinz olayı
01 Yorumla- +1 yıl
Doğru soyledin
+1 yılbenim yaşadıgım yerlerde otobüs duraklarında hep öpüşüyorlar :)
00 Yorumlaçok tasnif etmiyorum, gözler den uzak bence daha hoş
10 Yorumla
+1 yılHayvanlardan bir farkımız olmalı
10 Yorumla
+1 yılmahremiyet her yerde yaşanmaz.
00 YorumlaKuytu kose varken dimi
00 YorumlaTabikide kıyamaz ortalık yerde.
00 Yorumlao* bile sokakta öptürmüyor ank
00 YorumlaGayet doğal bişe gibi görünebilir ama çok saçma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. itici
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem