m
3 güSabah sabah uyanınca seks olmuyormuş ya ben oluyor diye düşünüyordum ama hayır yani gerçekten ilişkisi olan bir insan bilir ki sabah uyanır uyanmaz oral seks imkansız ilk önce gitmen gerekiyor bir elini yüzünü yıkama dişini fırçalaman gerekiyor bir kendine gelmen gerekiyor Aksi taktirde seks filan mümkün değil jddj
71 Yorumla- 3 gü
27 yıllık evli biri olarak oluyor diyorum🤣
En İyi Cevaplar
- 3 gü
Erkekleri koyum sürüsü gibi kapının önüne yığma sorusu
Bravo başarılı bir operasyon.! 👏👏118 Yorumla- 3 gü
Teşekkür ederim
- 3 gü
👍 Dikkat et her kuşun etini yeme hazımsızlık yapmasın
- 3 gü
Bu nasıl üslup Allah aşkına o zaman cevap yazma kardeşim.
- 3 gü
Haklısın insan tanıyamıyor burdan niyetleri şımarık bir tip olma ihtimali ile bir deyim kullandım.
Sanırım değilmişsin.
Yazmam ok.
Üslubumda ise problem yok
Bu bir deyimdir herkesi aynı kefeye koyma manası çıkar.
- 3 gü
Zaten herkesi bir kefeye koymuyorum. Hoşuna gitmeyen sana ters gelen sorulara cevap yazmazsın. Her kuşun etini yeme hazımsızlık yapmasin derken cinsellik kategorisinde bu deyimi kullanınca başka manalarda çıkıyor.
Ne demek istediğini anlayamadim.
Şımarık filan değilim, böyle bir soru sormuş olmam beni diğerleriyle aynı kefeye koymuyor. Bugün böyle bir soru sormak eğlenmek istedim o kadar... - 3 gü
Aslında tam tersidir bende hoşuma gitmeyen sorulara odaklanırım ve irdeler birazda iğnelerim.
Şımarıksın demedin öyle sandım ve bunu anladım.
Konunun cinsellik olması ile deyimin başka mana çıkarması tiyniyet meselesi buradan seviyesiz bir anlam çıkaranlara diyecek bir şey yok.
Kaldır yorumu şikayet ederek sorun yok
Özür dilerim. - 3 gü
Düzeltme
“”Şımarıksın demedim”” - 3 gü
Niyetim tartışmak değil. Görüşünü herkes görüyor ve yoruma açık bir cevap olmuş. Tiyniyetsiz değilim fakat yoruma açık bir deyim oldu. İster istemez alınganlık yapmış olabilirim. Bende sizi tanımıyorum ve burada laf sokmak aşağı çekmek adına uyelre saldıran bir çok üye var. Sizde tahmin edersiniz ki sizi ve niyetinizi bilemem. KS genelinde üyeler bir şey yazarken mutlaka bir art niyet oluyor.
Haliyle bende gardımı aliyorum.
Özrünüz için teşekkür ederim.
İnsanlarla konusarak anlaşır. - 3 gü
İnsanlar*
- 3 gü
Sanırım yine yanlış anlaşıldım
Tiyniyetsizden kastım üçüncü kişilerdi
Onlar için diyecek bir şey yok
Senin ya da sizin içinse özürümü diledim ve kabul görmüş, teşekkür ederim.
Kadınların zekalarıyla sınama yapıp toptancı yaklaşımını sezince biraz cinleniyorum buda benim hatam tekrar pardon rahatsız ettim.
Yazmam bir daha. - 3 gü
Yorumuda imkan varsa kaldırın gitsin öylesine söylemedim!!!
- 3 gü
Evet hata olmuş oldu. Çünkü benim sorularıma geriye dönük bakmış olsaydın ki cinsel kategiride sorularım yok. Bir kaç soruyla yargılanan hoş olmadı.
Sende kusura bakma lütfen ve bir daha yazmam deyip alınganlık yapmayı bırak lufen..
Seni anladım tammadir sorun yok.
İstediğinde sorularıma gelip cemkirebilirsin😅 - 3 gü
Cinsel yaşam kategorisinde eskiden bit kac ay fenimenlik yapmış ve rahatsız olup ve istek üzerine fenimenligimi iptal ettirmiş bir üyeyim. Sıkıntılı bir kategori...
- 3 gü
Sorulara geriye dönük bakmam için bir sebep olmalıydı.
Şimdi ise bu sebeb oluştu müsaden olursa bakarım.
Sorularına gelmem için denk gelmek lazım, denk gelirsem daha dikkatli davranırım.🙂
Cinsellik kategoriside, takdir edersinki bu topraklarda talep gören bir kategori.
Bir deyim daha kullanmak isterim ama istemiyorum bu sefer topraklamakta zorlanırım🙂
Ama isabetli bir karar olmuş bence - 3 gü
Teşekkür ederim
İyi akşamlar 🙂 - 3 gü
👋🙂 Bol şans
- 1 gü
Batıştan çıkışa, zirveye geçmek bu olsa gerek.
Küçük bir takdir bile mutlu bir tebessüm yaratıyor.
Teşekkürler 🙏👑 😃
- 1 gü
Ricalar🙂
Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Oral ile uyandılırılmak efsane :P
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
- 3 gü
Spontane olmalı bir şarta bağlamadan..
101 Yorumla- 3 gü
En azından karşı tarafı düşünerekte yapılabilmeli.
- 3 gü
Çoğu kız Türkiyede oral yapmayı bilmiyor. Hadi boşal hadi boşal diyen beyinsizlerle dolu. Ben küfür ediyorum bunu diyenlere direk. Ne oldu diyorlar. Kadınların eğitilmesi lazım. Deepthroat ı öğrenmeleri lazım. Elleriyle tutmamaları lazım. Cinsellik sırasında hissetmeleri ve boş konuşmamaları lazım.
32 Yorumla- 3 gü
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 3 gü
😁😁Öyle ama
Sadece sabah değil her zaman ki sekstede olmalı
231 Yorumla- 3 gü
- 3 gü
Gece tuvalete falan kalkıp yatılır sabahın köründe uyanır uyanmaz ağızda biriken bakterilerle salgıları birleştirme olayı iğrenç. Yapana afiyet olsun ajajskskdk
60 Yorumla - 3 gü
Olmalıda sen nasıl cinsel yaşamda soru sordun şaşırdım 🧐
21 Yorumla- 3 gü
Değişiklik olsun dedim.
- Gizli Üye(25-29)4 gü
Oral ilişki her ilişkide olmalı bence sabah olması daha zevkli oluyor
190 Yorumla - Gizli Üye(36-45)3 gü
Bu ne oral aşkıymış ya. Çoğusu eline cuk almamıştır hiç oral oral ne meraklısıniz milletin ısrarlı şeyini yalamaya 🤣
22 Yorumla- 3 gü
Yooo kimse meraklı değil oral illaki erkeğe mi oluyor sadece🤣🤣🤣
- Cevap sahibi3 gü
Farketmiyor kadınınkide aynı işi yapıyor. Öpülecek koklanacak ve hatta yalanacak daha temiz daha şehvet verici yerler varken ilk aklıma oral değil oralar gelir 🤣🤣
- 2 gü
Sizden böyle paylaşımlar görmek şaşırtıcı 😱
13 Yorumla- 2 gü
Yılda bir iki veya 2 3 yılda bir iki oluyor...
- 2 gü
Ne bilim bana garip geldi açıkçası 😇
- 2 gü
Bana da😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayal o. Gerçekte olmaz yani zor. Kişisel bakım lazım önce.
60 YorumlaSabah seksinde oral olmuyor bence hem hijyen olarak hem de enerji olarak
60 YorumlaOlmamalı.
Şu sitede genel soru türü de cinsellik olmamalı.110 Yorumla- 3 gü
Ama maalesef öyle...
- 3 gü
Onlara ayak uydurmak adına sormadım. Tamamen keyfi sordum. Ve farkındaysanız gelen görüşlere verdiğim cevaplar gayet ustruplu ve tahrik edici azdırıcı değil. Birazda dalga geçiyorum.
Şu bir gerçek düzgün sorularıma dahi 48 yaşına gelmissin bunu mu soruyorsun diyen üyeler var.
Birilerini memnun etmek için soru sormuyorum. Tamamen keyfime göre bazen ciddi bazen eğlenceli bazen de böyle evet gereksiz sorular sorduğum oluyor.
Bu benim birilerine uyuduğum anlamına gelmiyor. - 3 gü
Yaşasın 🤣
- 3 gü
Bilemedim 🤣
- 3 gü
Amin o zaman 😅
Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Heleee heleeee ya sabahı akşamı mı var bunun kurşun atmadan çatışmamı olurmuş 😅
16 Yorumla- 4 gü
Benzetmeler harika🤣🤣
- 4 gü
Evet yaaaoyun ne alaka 🤣
- 4 gü
Haklısın böyle devam 🤣
- 21 sa
Muhteşem ötesi bir durum olur , oral ile uyandırılmak ve bu zevki yaşatabilmek için oral ile uyandırarakda mutlu etmek ve mutlu olmak çok çok güzel olur. Peki sen ne düşünüyorsun bu konuda?
10 Yorumla u
3 gübence olabilir tabi ki de kişilerin tercihine kalmış bir şey önemli olan her iki tarafında rızasının olması.. bence çok güzel bir şey oral yapmak
10 Yorumla- 2 gü
Bence olmali. Oralsiz seks olmaz partnerim yapmasa sorun etmem ama en azindan ben yapmaliyim.
20 Yorumla - 3 gü
O şekilde uyandırmak/uyandırılmak güzel olabilir fjkdks
20 Yorumla - 3 gü
bence oral hiç bir şekilde olmamalı çünkü sağlıklı bir şey değil
belki fantezi olarak kalabilir ama yapılması sağlıklı olmaz10 Yorumla - 3 gü
Olmalı. Yeterki temiz olsun. Her sekte mutlaka oral olmalı. Zaman kısıtı yoksa tabi. İstemez misin sana yapılmasını
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. oral iyidir iyi :D yapanın ağzına sağlık 😂😂
10 Yorumla- 21 sa
herzaman aynı olmaz. bazen oral bazen sadece seks hayvan gibi
10 Yorumla - 2 gü
Sabah seksi tek başına nirvana oral zaten her çiftin yaptığı bir şey değil
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)2 gü
Kimine göre öpücük bile oral seks sayılır kimine göre gerçekten cinsellik yaşanmalıdır ama bana göre sabah yapılan oral seks dışında öpüşmek Bence en güzelidir
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kim erken kalkarsa o uyandırır öyle çok daha keyifli ve güzel oluyor 😅
10 Yorumla- 2 gü
Aç karnına ben yaparım da karşımdaki yapar mı bilemedim
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. o sabah oral ile uyanmak dünyanın en zevkli anı ama zaten sabah hatunun yanıda dimdik uyanıyorsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 26,6b cevap paylaştı. Dişler fırçalayın ise başlarsak oralda ur her pozisyonda ilişkide olur
10 Yorumla- 3 gü
Olabilirde olmayabilirde sonuçta her sekste oral beklemek yabliş olur.
10 Yorumla - 3 gü
Seksin olmazsa olmazıdir oral aç tok sabah akşam farketmez☺️
10 Yorumla - 4 gü
Oral tüm cinsel ilişkilerde olmalı sexin olmazsa olmazı
10 Yorumla - 4 gü
Sadece sabah seksinde değil yapılan her sekste oral olmalı
10 Yorumla - 4 gü
aç ayı oynamaz zaten 😂😂😂😂😂
114 Yorumla- 4 gü
Önce kahvaltı o zaman 🤣
- 3 gü
🤣🤣🤣 çok iyi buuuu 🤣🤣. Sadece bir parantez , sabah aç olunsada, sabah enerjisi ile sağlam bir oynama oluyor , bunu değerlendirmeni tavsiye ederim. Ardından bir kahvaltı ve kahvaltıdan sonra daha çılgın bir şekilde devam 🤣🔥
- 3 gü
@1Dehliz1Zirve 🤣🤣🤣🤣
- 3 gü
😊👍🌹🔥🤣🫡
- Gizli Üye(25-29)4 gü
Hayalim diyebilirim ya. O his çok iyi olmalı.
Daha önce sevgilim yaptı 🤤şuan düşüncesi bile çok iyi
10 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 gü
Sabahı akşamı olmaz bu eylem günün her saatinde olmalı bence
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)3 gü
Zemini hazırlayacaksın hafif böyle başlangıç gibi kahvaltıdan sonra ana yemek.
10 Yorumla - 4 gü
Tuzsuz yemek nasıl olur sence
14 Yorumla- 4 gü
Olmaz🤣
- 4 gü
Ee o zaman arife de tarif gerekmez😂
- 4 gü
Peki🤣
- 4 gü
😊istanbull güzel şehirdir ammaa gürültüsü çoktur lo😂😂
- 3 gü
Sabah degilde öğlen olabilir😒
50 Yorumla - 1 gü
Sabah ya da akşam, o anki duruma göre yapabilirim 🙃
10 Yorumla - 2 gü
olmalı ben partnerimi oral yaparak uyandırmayı severim hatta
10 Yorumla Oral seksin her anında başlangıcında ve bitiminde olmalı kadın erkek hepsi dahil
10 Yorumla- 3 gü
Sabah olmaz partnerlere eziyet edilmemeli aç karnına
10 Yorumla - 4 gü
Olmali tabiki, seks yemek gibidir. tuzsuz susuz olmaz
10 Yorumla - 4 gü
Yemeğini ye öyle yap sende
16 Yorumla- 4 gü
Ne alaka 🤣🤣
- 4 gü
Aç karınla olur mu demişsin ya 😅
- 4 gü
69 iyi gider ama 😜
- 4 gü
Oralı demişsin elbette cinsel yaşama gelecek soru, gerçekten sabah sabah oral yapanlar var mı acaba
- 4 gü
Soruyu ben sordum 🤣 soruya soru olmaz🤣
- 3 gü
Demekki yapıyorsun 😅😜
- 2 gü
Evlenınce karar veririm
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı. Karşı cins isterse yaparım 😀
20 Yorumla- 3 gü
yok yaa aç karnına çekilmez mdngldngld
81 Yorumla- 3 gü
Çok güzel olur
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Oral her daim söz konusu benim olmazsa olmazım
10 Yorumla- 2 gü
yedıgın sey tatlıysa harıka olur
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum zaten
10 Yorumla- 3 gü
Her seks oral ile başlamalı ve öyle bitmeli.
10 Yorumla - 3 gü
Oral reçeteli ilaç mı sanki aç karnina falan 😅
10 Yorumla - 3 gü
Tabiki öyle uyanmak daha iyi soru mu bu
10 Yorumla Aç karnına çekilmez yaaaa🤣🤣🤣🤣
10 Yorumla- 3 gü
Çok güzel olur hatta
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Oral ile uyanmak harikulade bir şey ya
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 505 cevap paylaştı. Ağzını ıslatmayı biliyorsa olur
10 YorumlaEvet olmalı hatta yaparak uyandırılmalı
10 Yorumla- 3 gü
biz saplar cevap vermiyelim :D
10 Yorumla - 4 gü
Her yola yatarım bu konuda.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Oral her sekste olmalı
10 Yorumla- 4 gü
Oral her zaman yapılır ya
10 Yorumla - Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi