Kocama sabahları uyanır uyanmaz oral seks istiyorum diyorum uyuyor nasıl ikna ederim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Önce dişlerini fırçala, sabah sabah ağızlar oksijensiz kaldığı için koyabilir en azından senden ona negatif koku gitmez. Dudaktan aşağıya kat aletine masaj ve lolipop gibi şok çıkar uyandım devamı gelir sefan olsun
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen, ona , o uyurken oral seks yapmalısın... Uyanışa geçtiği zaman ancak kafası ayılır ve senin her istediğini yapar :) Detay istersen özelden yazabilirsin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
49Cevap
+1 yılFacesitting... Gidersin adamın yüzüne oturursun bu kadar basit bir de rica mı edeceksin
40 YorumlaKocan Oral Sekste Dikkat Edilmesi Gereken Detaylar sunu bi okusun cinslik yapmasin :)
Bu arada assagida @illecebrous yazmis bence harika fikir, direk suratina otur sen neyi dert ediyorsun, birak o dusunsun :D00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok isterdim olsaydı yapmasını. Ama ben istemeden aklımda bile yokken belki.. valla benden bir şey istemek için cinselliği kullanabilir müstakbel kocam😂😂
78 Yorumla- +1 yıl
Seks spontane olursa daha zevkli olur
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 valla hayal ettiğim gibi bir insanla tanışayım hayal edemeyeceği kadar mutlu edeceğim hayatta çok az şeyi beni yatakta çıldırtmak kadar kafasına takacak😂
- +1 yıl
Aynı düşüncelere ben de sahibim.
- +1 yıl
Zaten bu berbat dünyada tek güzel bir şey var o da seks onu bile doya doya yaşayamıyoruz.
- +1 yıl
Sana yürüdüğümü sanmazsın umarım. 🤔
Cevap sahibi+1 yıl@kralkobrax21 öyle gerçekten. Şu yaşta şu enerji ve istekle yalnız uyumak nasıl ***tan bir şey anlatamam
- +1 yıl
Hem de çok b... ktan
- +1 yıl
En çok zevk aldığım şey kadının zevk sularını emmek
+1 yılIkna edecek bi durum yok o uyurken yavasca al Agzina güzelce islat sonra dudaklarin ve bademciklerin konussun ve finali kesinlikle Agzina bosalt ve gözlerine bakarak her damlasini yut
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bunu senin demene gerek bile yok sabahları yalanarak emilerek kadın boşaltılınca zaten deliriyor o an ve güne cok iyi baslıyor mükemmel bir seks oluyor
00 Yorumla
+1 yılSormadan aç ve iştahlı bir şekilde yap, reddederse zaten adam olmaz ondan ayrıl
30 YorumlaYapacağın basit yanında uzanırken kendini okşa hafif hafif inleyerek onun dikkatini çekecek şekilde eminim dayanamaz
10 Yorumla
+1 yılAl bendende okadar flortumle oral yaptirmadihi icin ayrildim yapmiyorsa yapacak birini bul ya da ayril
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden gelmiyorsa zor, benim eşim olsaydı her sabah vajinasını yalayarak uyandırırdım.
10 Yorumla
+1 yılKafasına otur direkt kaçacak yeri kalmasın. Bu işin ricası olmaz icrası olur en fazla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. uyusa da 69 yapacak gibi yüzüne otur. sen onu yala o da seni yalamaya başlar.
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah yalamak harika olirr onun icin tahrik etmen gerk kalkip bille yapissinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSabah sabah oral seks yapılırda kocan istemiyosa napcaksın
00 Yorumla İşimiz gücümüz bitti bir de senin fantezilerin hem de her sabah... Yürü başka kapıya
00 Yorumla
+1 yılYaparsan sana bir ödül vereceğim de belki ikna olur
00 Yorumla
+1 yılbi yıkayıp gelmekle başla işe, belki o kendiliğinden kalkıp yapar 😉
00 YorumlaUyanır uyanmaz oral mı ahahahahaha oldu olacak su fıçkırt yüzüne elini yüzünü öyle yıkasın
00 Yorumla
+1 yılRahat birakma avucla op oksa rahat birakma sonra sana donecektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Ah ah böyle kadın benimde hayatımda olsa ya. Oral yap aktan büyük keyif alıyorum özellikle yaladıkça 😋 hem akan zevk sularını ve aldığı zevki görüp yala aya devam etmek ayrıca haz veriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yapmazsan komşudan rici ediciim de bak nasıl yapıyor😆😆
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYüzüne otur bak bakalım istiyor mu istemiyor mu bir de rica mı edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılöyle bi eşim olsa hergün oral yaparak uyandırırım orgazma kadar götürürüm öyle işe giderim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılulan arkadaş bunlardan nerden buluyoruz bana niye denk gelmiyorsunuz ahh ahh 😉
00 YorumlaSabah oral yapmaya bayılırım mutfakta duşta yatakta
00 Yorumla
+1 yılIkna etmene gerek mi var
00 Yorumla
+1 yılİstekle olmaz kendi yapması lazım
00 YorumlaDerdini sevsinler ya 😀
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. O uyanmadan yüzüne otur ve kalkma mecbur yapacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yapmazsa verme sende
00 Yorumla
+1 yılAgzina otur. Kokusuna dayanamaz zaten
00 Yorumla
+1 yılSoyun ve ona 69 pozisyonunda orala başla
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap yok becerdin sanırım 🙂
- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılKocan işe yaramaz o zaman 😉
00 Yorumla Yüzüne otur çıplak olarak
00 Yorumladerde bak mk
51 Yorumla- +1 yıl
sabah sabah ulan bi kalkın elinizi yüzünüzü yıkayın kahvaltınızı yapın kendinize gelin demi
Direk ağzına otur
00 YorumlaAl başını bastır direk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyuyor mu Allah akıl fikir versin ya bolluk işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalkıp ağzına oturacaksın
00 Yorumla
+1 yılyumul direkt sorgulamadan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılotur yüzüne
10 Yorumla Karşı cins olmalı
11 Yorumla
+1 yılBen her sabah sana yapardim
00 YorumlaAhh. Ahh. Sansaa. Bakkk
00 Yorumla
+1 yılsoyunup çık üstüne
00 YorumlaBaşkasına yap
00 Yorumla
+1 yılsen yap oda yapar
00 Yorumla
+1 yılCık üstüne