m
11 güErkekleri çok eleştiren bir feminist olmama rağmen erkeklerden hoşlanıyorum. Bir kadınla aşk yaşamayı hiç düşünmedim
40 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Heteroseksüelim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben erkek bedeninde hapsolmuş bir kızım. Ancak fazla dindar ailemden dolayı içimdeki duyguları dışa vuramadığım için çok yorgunum. İçimden geçeni değil toplumun erkekten beklediği gibi davranıyorum ve her hareketten sonra bu ben değilim diyip üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor 😔
118 Yorumla- 3 gü
Sen trans mısın
- 3 gü
Bunu çok iyi anlayabiliyorum bu arada benim de ailemin benim kimliğimden veya yönelimimden haberleri yok ve ailemin yanındayken mecburen durumu idare etmek zorundayım
- 3 gü
Ben daha iki gün önce annemle babam salonda otururlarken babama onun tişörtlerinden veya kazaklarından alıp alamayacağımı sordum annem hemen atladı onları sen giyemezsin onlar daha erkeksi şeyler bilmem ne dedi klasik muhabbetler işte annem öyle deyince babam da ona katıldı ben de kavga çıkmasın diye fazla diretmedim
- 3 gü
Ben de müslüman değilim ben de agnostisizme ve laveyan satanizme yakınım daha çok
- 3 gü
Dün onlar evde yokken babamın giysilerini biraz kurcaladım ve iki tane kısa kollu tişört denedim aslında çok sevmiştim ikisini de ve üzerime tam oturmuştu neredeyse ama sonra geri yerine koydum ve kimse bir şey demedim beni mahvederler
- 3 gü
Ben benim gibi birisine aşık oldum ve hâlâ aşığım. Heyecanlanıyorum gözüm görmüyor onun mutlu olması beni mutlu ediyor onun üzülmesi benim üzüyor 10 saatte olsa onu izleyebilirim gülüşü günümü aydınlatıyor. Ama o beni sevmiyor daha doğrusu "bildiğiniz gibi translar hep zorbalandıkları için" bana bağlandıktan sonra benim onu diğerleri gibi zorbalamamdam korkuyor. Bu arada ben hiç zorba bir insan değilim diyeceğim şeyi konuşmadan önce düşünürüm kalp kırmam ama size ona ne yaptıklarını atabilsem sizde üzülürsünüz
- 3 gü
Ben de genderfluid bir bireyim ben de çoğunlukla kendimi maskülen hissediyorum ve lezbiyenim daha önce bir arkadaşıma aşık oldum ama açılamadım ve bilemem ama tahmin edebiliyorum ne derece bir zorbalığa maruz kaldığını maalesef bu ülke transfobik politikalarla yürüyor intihar eden ya da öldürülüp intihar süsü verilen trans bireyleri de duyuyoruz çoğu yerde iş bile vermiyorlar ne yazık ki kimliği farklı olan bireyler olarak insan yerine bile konmuyoruz
- 3 gü
Onunla konuşmayı denedin mi peki
- 3 gü
Anladım inan çok iyi anlıyorum ben de biraz içine kapanık biriyim kolay kolay konuşamam insanlarla ama bence zamanla açılırsınız ya ikinizde birbirinize karşı
- 3 gü
Olsun ümidini kesme elbet bir gün olacak
- 12 gü
Demi lezbiyen nedir ilk kez duydum. Ben sadece kızlardan hoşlanıyorum ama konuşacak kimse yok pek
00 Yorumla - 11 gü
Çirkin erkek fobim var sadece
12 Yorumla- 11 gü
O bir yönelim değil ama anlıyorum 😂
- 11 gü
🤣🤣
Ben heterojen oksijen hidrojen
110 Yorumla- 12 gü
O da iyiymiş be abim 😂
- 12 gü
Başka kapıya abicim
- 12 gü
Var da sana yok birader hadi yallah
Kadın ağırlıklı biseksüelim ve birazda aromantiğim falan
13 Yorumla- 11 gü
Aromantik hiçbir cinsiyete karşı romantik çekim hissetmemek demek aromantik değilsindir biseksüel olduğunu varsayarsak muhtemelen kadın veya erkek artık hangisi bilmiyorum ama iki cinsiyetten birine hem cinsel hem romantik anlamda ilgi duyabilirken diğerine sadece cinsel açıdan ilgi duyuyorsundur çünkü öyle insanlara da çok denk geldim
- 11 gü
Şimdi anladım o zaman griromantik veya aromantik falansındır ya
Biseksim knk
48 Yorumla- 12 gü
Kızı bir sal mk
- 11 gü
Yok demin salağın biri vardı burada
- 11 gü
Ama yanıtlarını kaldırdım
- 11 gü
Çok iğrençti çünkü hani bayağı taciz bu
- 11 gü
Ne demek rica ederim
- 3 gü
Herkesle flört edip kimseyle olmuyorum
28 Yorumla- 3 gü
O da iyiymiş aslında biraz böyle ilerlemek lazım biliyor musun hayatta 😂
- 3 gü
Aynen , birinin dibinde çok olunca ilgiyi kesiyor , herkese yetene kadar veriyorum ilgiyi
- 3 gü
Yani evet herkese hakettiği kadar ilgi vermek lazım yoksa bu sefer sen sömürülüyorsun
- 3 gü
Ne yazikki kuzum
- 3 gü
Evet bu da yaşandı maalesef 🥲
- 3 gü
İnsan bazen bazı şeyleri biraz zor yoldan öğreniyor yapacak bir şey yok
- 3 gü
Keşke o şekil olmasada değer vermeyince kıymete biniyormuşuz
- 3 gü
Yok be öyle olmuyor be kuzu yok yani onlar da çok toksik o da çok toksik bir kafa yapısı hani değer vermeyeyim öküz gibi davranayım belki değerimi anlar falan çok çocukça bir bakış açısı bu tarz tavırlardan hoşlanan insanlar da kendisine saygısı olmayan insanlar özetle hikaye hepsi aldığın kadar vereceksin verdiğin kadarını bekleyeceksin bu hayatta her şey karşılıklı arkadaşlık ilişkileri de böyledir romantik ilişkiler de böyledir hepsi böyle yürür
- 11 gü
heteroseksüel ama çıtır pasifleri de denemek isterim
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)12 gü
Kadınlar estetik varlıklar ama heteroyum
30 Yorumla ben de kadınlardan hoşlanıyorum
02 Yorumla- 11 gü
Sağ olasın
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. ilişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi
01 Yorumla- 12 gü
Sanane birader
- 11 gü
Lezleri bende arzularım
00 Yorumla Ya sen ne anlatıyon be ablam
04 Yorumla- 11 gü
Ya birader yönelimini soruyorum tamam işte hetero değil misin sen
- 11 gü
Bence sen değilsin şu an
- Gizli Üye(25-29)2 gü
Biseksüelim.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)12 gü