Cinsel Yaşam Yöneliminiz ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Homofobik görmek istemiyorum, anında engellerim. Ben Panseksüel'im, ya siz? Sedat ve bilek. dd Yöneliminiz ne? Cevapla Engel Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Panseksüel ilkkez duyduğum terim 1 1 Yorumla AurielSithis +1 yıl Kadın, erkek, trans kısacası her insana ilgi duyabiliyorlar. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kadınlar sadece 0 0 Yorumla
NonMonogamist Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ağırlıklı olarak heteroyum ama bazı kızlara karşı da kuvvetli çekim hissediyorum 2 0 Yorumla
Gripin34 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl İlk defa sizin gibi birine denk geliyorum mesela en çok neye önem veriyorsunuz? 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani? Tip olarak mı Yorumla Gripin34 +1 yıl Hayır duygu olarak Yorumla Soran +1 yıl Tek bir bakışı ile bile yaşatılan o yoğun duyguyu verebilen insanlar çok ilgimi çekiyor, bende herşeyden önce karakter gelir, anlayışlı, hafif eğlenceli, gerektiği yerde romantik olan, kafa yapılarımızın hobilerimizin uymasına çok önem veririm. Yorumla Gripin34 +1 yıl Ne tarz hobileriniz var ve burcunuz nedir öğrenebilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Hobi mi. dd anime izlemeyi yemek yapmayı şarkı söylemeyi dışarı çıkmayı sosyalleşmeyi severim burcum aslan yükselenim yengeç Yorumla Gripin34 +1 yıl Vay favori animeniz hangisi benziyoruz şarkı söylemek dışında 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahakdjelelwksl favori animelerim chainsaw man ve tokyo revengers Yorumla Gripin34 +1 yıl Benim sword art online ve one piece Yorumla Soran +1 yıl İkisinide biliyorum ama hiç izlemedimm Yorumla Gripin34 +1 yıl Yaa one piece uzun bin bölümü geçti sao 3 sezondu sanırım tavsiye ederim Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Heteroyum da panseksüel tam olarak neydi? 1 kaç yerde açıklamasını okudum ama anlamadım 0 0 Yorumla
Veysel454588 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben kadın ve trans kadın seviyorum ne oluyorum 😁 0 0 Yorumla
niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dibine kadar heteroyum ya 2 5 Yorumla haşinama +1 yıl Bilim adamları bile hetero kadin yok diyor dibine kadar heteroyum diyorsun 😂 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Sen bilim adami misin kardesim Yorumla haşinama +1 yıl Onlar bile olmadigini acikliyorsa bence sen de bir düşün gerçekten heteromusun Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Evet heteroyum sadece senin gibilerinden hoslanmiyorum Yorumla haşinama +1 yıl Lezbiyenlerin heterosu anladım 😂 Yorumla
AurielSithis Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Heteroseksüelim. 0 0 Yorumla
gençadam5454 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Geriye takip eder misin bişi soracağım acilen 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Heteroseksüel 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aktif bisexim 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. heteroyum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Panseksüel ilkkez duyduğum terim
Kadın, erkek, trans kısacası her insana ilgi duyabiliyorlar.
Kadınlar sadece
Ağırlıklı olarak heteroyum ama bazı kızlara karşı da kuvvetli çekim hissediyorum
İlk defa sizin gibi birine denk geliyorum mesela en çok neye önem veriyorsunuz?
Nasıl yani? Tip olarak mı
Hayır duygu olarak
Tek bir bakışı ile bile yaşatılan o yoğun duyguyu verebilen insanlar çok ilgimi çekiyor, bende herşeyden önce karakter gelir, anlayışlı, hafif eğlenceli, gerektiği yerde romantik olan, kafa yapılarımızın hobilerimizin uymasına çok önem veririm.
Ne tarz hobileriniz var ve burcunuz nedir öğrenebilir miyim
Hobi mi. dd anime izlemeyi yemek yapmayı şarkı söylemeyi dışarı çıkmayı sosyalleşmeyi severim burcum aslan yükselenim yengeç
Vay favori animeniz hangisi benziyoruz şarkı söylemek dışında 😂😂
Ahakdjelelwksl favori animelerim chainsaw man ve tokyo revengers
Benim sword art online ve one piece
İkisinide biliyorum ama hiç izlemedimm
Yaa one piece uzun bin bölümü geçti sao 3 sezondu sanırım tavsiye ederim
Heteroyum da panseksüel tam olarak neydi? 1 kaç yerde açıklamasını okudum ama anlamadım
Ben kadın ve trans kadın seviyorum ne oluyorum 😁
Dibine kadar heteroyum ya
Bilim adamları bile hetero kadin yok diyor dibine kadar heteroyum diyorsun 😂
Sen bilim adami misin kardesim
Onlar bile olmadigini acikliyorsa bence sen de bir düşün gerçekten heteromusun
Evet heteroyum sadece senin gibilerinden hoslanmiyorum
Lezbiyenlerin heterosu anladım 😂
Biseksüel olduğumu düşünüyorum)
Heteroseksüelim.
Biseks
Biseksüel'imm
Biseksüel